Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 225.
-
Πρόβλημα με Τοπικά Αντίγραφα
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων και όποτε μου κάνει το backup τα widgets που έχω στην επιφάνεια εργασίας δεν φορτώνουν και αναγκάζομαι να τα ξαναβάζω κάθε φορά,μήπως γνωρίζει κάποιος "τις πταίει"? Εχθές κατέβασα και έβαλα την 5.8.20 και την έβαλα με την γνωστή διαδικασία από recovery και έκανα μόνο wipecache,αλλά όταν τελείωσε η εγκατάσταση διαπίστωσα ότι τα είχε σβήσει όλα και κράτησε μόνο ότι είχε η rom. Αφού είχα τικαρισμένη την επιλογή για την αυτόματη…
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από maddoctor: “Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103 Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).” Γιατρέ το θέμα σου είναι όλα τα λεφτά αλλα οσες φόρες δοκίμασα να το περάσω στο Mi2s με V5 δεν κράταγε πάνω απο λίγη ώρα κρασαρε και γυρνούσε στο s…
-
Ρυθμίσεις-Επαφές-Ξετίκαρε το απόκρυψη στοιχείων.
-
[Un-Supported]Πως προσπερναμε το Miui theme policy και βαζουμε οποιο θεμα θελουμε
Gorgolemis - - V5 Themes
ΜήνυμαΠως το κάνουμε εγκατάσταση στην συσκευή μας? Κάποιος που το έχει βάλει μπορεί να μου δώσει οδηγίες? Προσπάθησα να το φλασάρω αλλά δεν γίνεται. Δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς μπαίνει.
-
Ξυπνητήρι.
ΜήνυμαOk με το νέο update είναι εντάξει τώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
-
Ξυπνητήρι.
ΜήνυμαΟχι εμένα δεν έχει τις επιλογές κάτω. Υπάρχει σκέτο apk για να το βγάλω και να το ξαναβάλω?
-
Ξυπνητήρι.
ΜήνυμαΚαλημέρα. Πως μπορούμε να προσθέσουμε παραπάνω απο τρείς διαφορετικές ώρες να χτυπάει το ξυπνητήρι? Εχει τρείς επιλογές αλλά δεν βρίσκω πουθενά να προσθέσω και άλλες. Σας ευχαριστώ.
-
Χαμηλός ήχος στο Bluetooth.
ΜήνυμαΕίναι bug της V6 δηλαδή? Τώρα τι να κάνω να ψάχνω ποιο bluetooth συνεργάζεται καλύτερα με την συσκευή? Τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ σε καμιά συσκευή. Αρχίζω να μετανιώνω που το αγόρασα
-
ΜήνυμαΣτο τέρμα είναι. Στο προηγούμενο κινητό μου LG P970 ο ήχος ήταν ο διπλάσιος από αυτό που ακούω τώρα. Εσείς είστε εντάξει με τον ήχο στο bluetooth?Μόνο εγώ το έχω?
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Ο ήχος στο bluetooth είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο δύσκολα τον ακούς τον συνομιλητή και εγώ το bluetooth το χρησιμοποιώ καθημερινά και μου είναι άκρως απαραίτητο. Ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση για αυτό. Είναι πρόβλημα ρομ η πρόβλημα hardware?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Gorgolemis: “Αυτό το δοκίμασα και μου δέιχνει δύο φακέλους που έιχα κάνει παλαιότερα. Τις σημερινές φωτό δεν τις βρίσκω πουθενά,ας το δοκιμάσει κάποιος και ας μου πει. Την πρώτη φωτό που έκανα απόκρυψη μου έβγαλε ένα μήνυμα για το πώς επαναφέρουμε αλλά δεν το θυμάμαι,στις επόμενες που έκανα απόκρυψη δεν έβγαλε κανένα μήνυμα.” Άνοιξε το άλμπουμ και πήγαινε στο cloud. Μετά, σύρε με το χέρι σου από πάνω προς τα κάτω και όταν φτάσεις κάτω μην αφήσεις την οθόνη μέ…
-
Αυτό το δοκίμασα και μου δέιχνει δύο φακέλους που έιχα κάνει παλαιότερα. Τις σημερινές φωτό δεν τις βρίσκω πουθενά,ας το δοκιμάσει κάποιος και ας μου πει. Την πρώτη φωτό που έκανα απόκρυψη μου έβγαλε ένα μήνυμα για το πώς επαναφέρουμε αλλά δεν το θυμάμαι,στις επόμενες που έκανα απόκρυψη δεν έβγαλε κανένα μήνυμα.
-
Παράθεση από spideman3: “Στην καινούργια rom διαπίστωσα δυο αλλαγές. 1). Στο μενού αρχικό η λειτουργία πτήσης πήγε σε υπομενού. Πάμε στο περισσότερα και βρίσκουμε την λειτουργία πτήσης. 2). Εδώ και μερικές εβδομάδες μπορούσαμε να βάλουμε οτι ήχο θέλαμε για κλήση, μηνύματος, ειδοποιήσεις ενώ στην 5.1.9 γυρίσαμε στα παλιά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επίσης μπορούμε πλέον τώρα να κάνουμε κρυφό ένα φάκελο η μία φωτό πατώντας παρατεταμένα επάνω της μετά πατάμε τις τρείς τελίτ…
-
Εφαρμογή θέματος
ΜήνυμαΤο έχω κάνει ήδη και όντως φένεται πάρα πολύ καλή. Με αυτήν ασχολούμαι τώρα.
-
Προς το παρώ όλα είναι οκ Εχει αλλάξει η εφαρμογή θέματα προς το καλύτερο,έχει πλέον και sms theme. Η ταχύτητα που φορτώνουν τα θέματα είναι πλέον πάρα πολύ καλή,με γρήγορη απόκριση. Για να πάς στην επεξεργασία των θεμάτων (μίξη) πατάς το τρίγωνο. Αυτα είδα εώς τώρα στην μισή ώρα που την έχω βάλει.
-
Εφαρμογή θέματος
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ.
-
Εφαρμογή θέματος
ΜήνυμαΈχω κατεβάσει κάποια θέματα, από το αγγλικό miui όχι όμως από το κινητό αλλά από το pc και τα έβαλα στο κινητό. Όταν πάω να το επιλέξω απο το φάκελο θέματα μου λέει ότι το θέμα δεν έχει κατέβει από το κατάστημα θεμάτων,παρακαλώ να γίνει λήψη από το επίσημο κατάστημα. Μήπως ξέρει κανείς πώς ξεπερνάμε αυτό το εμπόδιο? Σας ευχαριστώ.
-
Απόκρυψη φακέλου?
ΜήνυμαΕλπίζω να λυθεί σε μία μελλοντική αναβάθμιση,πρός το παρών εγκατέστησα άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
-
Απόκρυψη φακέλου?
ΜήνυμαOk αλλά έτσι κλειδώνει δεν κρύβεται,εγώ εννοώ να το κάνουμε αόρατο και όχι όλο το φάκελο αλλά πχ μία φωτό από το φάκελο.