Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 225.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Gorgolemis: “έκανα wipe system ” Καλά wipe το system γιατι το έκανες?? Factory Reset = Wipe Data & Cache & Dalvik Cache. Δώστου λιγο χρόνο τώρα, μπορει και να ανοιξει αφου έκανες στο καπάκι το Install ” Αντε ντε γιατί το έκανα?Εαν δεν? Πάμε για miflash?Εχω κάνει nandroidbackup και αντιγραφο από μέσα.
-
Παράθεση από Bodai: “@Gorgolemis έχει δίκιο ο @paf21 ” Ξεκίνησα να την κάνω μέσω recovery ,έκανα wipe system,data,dalvik και μετά install update.zip ,μου εδειξε ότι το έκανε και μετά πάτησα reboot. Τώρα έχει περίπου 10 λεπτά και είναι κολλημένο στο Μι. Την πάτησα?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Gorgolemis: “Άρα δεν έπαιξε ρόλο το dolbiatmos που το είχα ενεργοποιημένο. Έχει κάπου επιλογή για το μικρόφωνο? 4 βίντεο τράβηξα και τα 4 είναι χάλια. Τα λόγια ας πούμε καλά αλλά η μουσική ακούγεται εντελώς μπουκωμενη όπως πχ έχεις τέρμα τη μουσική σε ηχείο που μπορεί να την σηκώσει και μπουκωνει. Να στείλω δείγμα? ” Αυτά πιστεύω ότι συνέβησαν ως ένας δεύτερος Πουαρό. ” Πολύ σωστή η σκέψη σου,δοκίμασα ξανά βέβαια στο σπίτι και έβαλα πολύ δυνατό ήχο και έκαν…
-
Παράθεση από paf21: “Παράθεση από Gorgolemis: “Μια ερώτηση Πως πάμε απο Dev ελληνική στην Global Beta Rom 6.3.18? ” Αν δεν κάνω λάθος με TWRP μετά από factory resetΠαράθεση από Greeniaris: “ ” ” Σίγουρο? Και εγώ αυτό γνωρίζω αλλά το έβαλα το ερώτημα για να το σιγουρέψω μην κάνω καμιά πατάτα.
-
Μια ερώτηση Πως πάμε απο Dev ελληνική στην Global Beta Rom 6.3.18?
-
Άρα δεν έπαιξε ρόλο το dolbiatmos που το είχα ενεργοποιημένο. Έχει κάπου επιλογή για το μικρόφωνο? 4 βίντεο τράβηξα και τα 4 είναι χάλια. Τα λόγια ας πούμε καλά αλλά η μουσική ακούγεται εντελώς μπουκωμενη όπως πχ έχεις τέρμα τη μουσική σε ηχείο που μπορεί να την σηκώσει και μπουκωνει. Να στείλω δείγμα? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
-
Και εγώ το ανέφερα για να αναδείξω ότι εάν έχεις ενεργοποιημένο το dolbiatmos χωρίς να είναι ρυθμισμενο, είναι καλύτερα τότε να το έχεις κλειστό. Έτσι την πάτησα εγώ. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
-
Για τον pechr αναφέρομαι στο post 531. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
-
Ναι συμφωνώ, αλλά δεν το ήξερα,αλλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι δεν έχει σχέση το πρόγραμμα με την καταγραφή του ήχου. Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
-
Λες να έφταιγε ο τραγουδιστής? Στάλθηκε από Redmi Note 3 Pro χρησιμοποιώντας το Μποζόνιο Higgs
-
Και σε pc που το δοκίμασα τώρα το ίδιο πράγμα χάλια.Τα λόγια ακούγονται αλλά τα όργανα πολύ χάλια σαν μπουκωμένα ακόυγονται. Τι να πειράξω ,δεν το έχω αυτό για τον ήχο.Κατά λάθος το είχα ενεργοποιημένο αλλά ε΄συ μου λές τώρα ότι δεν παιζει ρόλο αυτό το πρόγραμμα και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθολου καλό
-
Ωχ εάν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα,θα προτιμούσα να ήταν από το dolbyatmos αλλά σε pc δεν δοκίμασα αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξει σωστά τον ήχο?Τι μόνο σε pc θα παίξει σωστά?Μου φένεται παράξενο αυτό. Εντωμεταξύ τράβηξε βιντεο και μία φίλη μου με κινητό της πλακας και ο ήχος είναι εντάξει.
-
Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από Gkontos10: “Dolby Atmos Όταν έχω handsfree μου παραμόρφωνει τον ήχο και ακούγεται σαν ενοχλητικό τσιτσιρισμα Σε τραγούδι μεσα από το κινητό loudspeaker δυναμώνει λίγο τον ήχο, όχι τρελά πράγματα Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα, βρίσοντας τις κατάλληλες για την ακουσική σου. μην ξεχνάς ότι ο ήχος κια το πώς ακους είναι πάντοτε υποκειμενικό. ” Πρέπει να ρυθμίσεις τις συχνότητες χειροκίνητα και θα δεί…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Gorgolemis: “Πάλι μου βγάζει το shell στην μπαταρία όπως και στην stable που ήμουνα, μου κατεβάζει την μπαταρία σε χρόνο dt. Πώς λύνεται αυτό παιδιά? ” Υπάρχει topic για το Shell, όχι πως λύνει όλες τις απορίες αλλά θεωρητικά εξηγεί μερικά πράγματα Μήπως μπορείς να βάλεις το λίνκ μπάς και βγάλουμε καμιά άκρη? ”