Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.

• Αν καταλαβαίνω καλά την διαδικασία είναι: 1. Από recovery μπαίνω wipe and format option κάνω wipe cache,Dalvik (χρειάζεται και factory reset? κάνω κάτι με την επιλογή clean to install new rom ?) 2. Εγκαθιστώ την rom που έχω αποθηκεύσει στην sd? στον εσωτερικό χώρο του τηλ (δεν θα χαθεί με το wipe?) 3, Χάνω τα πάντα? (downloads, εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ή ακόμη και εικόνες μουσική video?) tnxxx

• Msm 8226 εγώ και βεβαια θερμανεται ψήνει και ζεματάει.. Νικο chandolias δοκίμασε σε παρακαλώ το παιχνίδι driver speedboat paradise… παιξε για κανα δεκαλεπτο και πες εντυπωσεις για τη θερμοκρασια. Ως τελευται λυση σκεφτομαι αν βρω τα links με παλαιοτερες roms να επιχειρήσω rollback στην τελευταια v5 ή στην πρωτη V6 για το γαμωτο.. Να αποκλείσω οτί ειναι θεμα rom. Ξερετε αν πρεπει να κάνω wipe data cash? Δεν εχω κανει ποτε…

• Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από LordStark: “Το cpu temperature που εγκατέστησα πρόσφατα δείχνει θερμοκρασίες 70 βαθμού κελσίου!!!” Μη φοβού εγώ με CPUZ και διαβάζω 80, έχεις ακόμη να με φτάσεις! χαχαχαχαχαχαχαχα Είναι κρίμα πάντως, γιατί αν δεν είχε θέμα υπερθέρμανσης το κινητό δεν έχει κανένα άλλο μείον...” Εκείνο που τρελαίνει φίλε john baron είναι γιατί το πρόβλημα της υπερθέρμανσης σκάει με τις τελευταίες V6 και όχι νωρίτερα με τις αρχικές ή με τις V5...

• Παιδιά επανέρχομαι σε ένα κυριολεκτικά "καυτό" θέμα που αντιμετωπίζουν τα μονόκαρτα note 4g. Αν και έχω ανοίξει ξεχωριστό θέμα το αναφέρω και εδώ καθώς διαβάζοντας στο αγγλικό miui με κάποιες rom αντιμετωπίστηκαν οι ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ στα εν λόγω κινητά. Το cpu temperature που εγκατέστησα πρόσφατα δείχνει θερμοκρασίες 70 βαθμού κελσίου!!! μετά απο χαλαρό gaming 15λεπτων με ανοιχτό wifi εννοείται. Επειδη εχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως η συσκευή ανατιναχτεί στα χέρια μου… και επειδή με τις v5 roms δεν ε…

• Admin μου δοκιμάζω να πάρω την 5.4.0 για το note4g μέσω ενημερώσεων και μου βγάζει, αφού κάνει έλεγχο, ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση απο την 5.1.0. Βέβαια μπορώ να την κατεβάσω manual απο το φόρουμ όπως και κάνω... Απλά αναρρωτιέμαι αν λειτουργεί η αναβάθμιση απο τα εργαλεία ή κάνω κάτι λάθος εγώ..(Ο.Κ. η εγκατάσταση έγινε, αλλά συνεχίζει και την δείχνει ως developer όπως τις δύο προηγούμενες

• Οχι συνέχεια Νίκο. ΤΟ κανει μετά από κάνα δεκάλεπτο gaming. Σε καμία περίπτωση τηγανίζεις αυγά που λέει παραπάνω ο φίλος.. Αλλά ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία, ακόμη και αν βάλεις το χέρι στο συγκεκριμένο σημείο επάνω από τη θήκη. Ευχαριστώ και τον Jon Baron που μου υποδεικνύει οτι οι kernel tuners τελικά δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Οπότε λέω να μην την ψάξω καθόλου.

• Ουπς πόσταρα ένα θέμα που προοριζόταν για εδώ ως νέο...Ξέρει κανείς πως να το μεταφέρω εδώ??? Tnx

• Φίλοι συμφορουμίτες το αναφέρω χωρίς καμιά διάθεση να κάνω διαφήμιση. Δεν έχω καν ψωνίσει από το geek. Απλά επειδή κάνω έρευνα για αγορά tablet από Κίνα εδώ και λίγο καιρό, με χαρά είδα μια αλλαγή στην πολιτική του καταστήματος προς όφελος του καταναλωτή. Τα γνωστά μεταφορικά της DHL από το Europe Warehouse του καταστήματος έπεσαν στα 5 ευρώ από 34!!!! που ήταν προ διμήνου. Εννοείται χωρίς να αλλάξει η τιμή του προιόντος (Teclast x98 air II). Βέβαια σε κάποια φάση τους έστειλα ένα μήνυμα να τους…

• Πολλά ευχαριστώ Bodai και NikosCh Από την ενεργοποίηση του διακόπτη και μετά δεν φαίνεται προς στιγμή να έχω θέμα. Το προβληματάκι εξαφανίστηκε Tnx guys!

• Ενεργό WIFI και στον ύπνο; Αυτό λες; Το έχω στην επιλογή "Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" να το γυρίσω σε "Πάντα"; Αν είναι αυτό 1000 ευχαριστώ δεν θα πήγαινε ποτέ στο μυαλό μου

• Θα συμφωνήσω με τα ανωτέρω. Κάτοχος της εν εν λόγω συσκευής 7 μήνες και μέχρι τώρα τα προβλήματα καθημερινής συμβίωσης με το κινητό είναι από μηδαμινά εως ανύπαρκτα. Μόνο ένα θέμα έχω να αναφέρω και δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσεις κάποιος άλλος κάτοχος. Εχει να κάνει με το wifi και έχει ως εξής. Ανοίγω τον διακόπτη, συνδέομαι κανονικά κάνω surfing κτλ και αφήνω στην άκρη το κινητό για κάποια ώρα. Οταν το ξαναπιάνω στα χέρια με το wifi να παραμένει ανοιχτό συμβαίνουν τα εξής δύο τινά: 1. Στο σπί…

• Έχω ασχοληθεί λίγο με javascript..και VB αλλά και HTML,CSS...και μια μυρουδιά από C# διαβάζοντας μαθήματα για την game engine Unity... Μην φανταστείς ότι έχω καταφέρει να δημιουργήσω κάτι μόνος.. απλά είναι άκρως συναρπαστικό πως από μερικές (έστω χιλιάδες )γραμμές συμβόλων, προκύπτουν apps και games που μας "σκαλώνουν" επί ώρες σε υπολογιστές και κινητά... Εσύ φίλος με τι έχεις ασχοληθεί και σε τι βαθμό?

• Χαιρετώ την κοινότητα. Να συστηθώ και εγώ. Είμαι ο Απόστολος, κατάγομαι από Βέροια αλλά ζω Αθήνα 25 χρόνια. Είμαι συνάδελφος με τον admin μας, άνεργος αλλά όχι guru της τεχνολογίας...Στην Π.Κ (προ κρίσης) εποχή δούλευα ως Δημοσιογράφος (Συντάκτης Ύλης σε εφημερίδα). Ελεύθερος χωρίς παιδιά (ευτυχώς..... αλλά με πολλή έννοια για όσους το βιώνουν αυτές τις εποχές) Πάντα γκατζετάκιας και με έφεση στην τεχνολογία, το τελευταίο διάστημα έχω πάθει πλάκα με το τεχνολογικό θαύμα των Κινέζων γενικά (εμείς…

• Βρήκα τις συμβουλές για αντιμετώπιση υπεpθέρμανσης στο κινητό στο παρακάτω Iink ας πεί κάποιος ειδικότερος Έχουν όντως αποτέλεσμα; Redmi Note (3G/4G) Heat Issue ~ Problem Solved | Android SmartPhone + Watch AGENDA

• Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απόκριση και τις χρήσιμες πληροφορίες. Αντιλαμβάνομαι ότι το Nexus 9 είναι φοβερό εργαλείο αλλά και τα 400+ ευρώ που κοστίζει είναι αρκετά. Βασικά δεν έχω αντίρρηση με τις 8" αλλά επειδή το Xiaomi μου τα κάνει όλα (εκτός από καφέ ) βασικά σκεφτόμουν τις 9,7" κυρίως για ταινίες αν σκεφτείς και τις 4Κ αναλύσεις που λένε ότι προσφέρουν τα ανωτέρω ταμπλετάκια. Βασικά και στις 5,5" μια χαρά βλέπω ταινίες αλλά να είναι να μην ξύνεσαι που λένε και στο χωριό μου για αγορ…

• Τις τελευταίες ημέρες έχω μπει στο τρυπάκι για αγορά κινέζικου tablet και για την ακρίβεια κάτι σε 9.7" με dual OS. Έπειτα από αρκετό ψάξιμο σε shops, forums, reviews κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον αναφορικά με τα specs οι εξής τρεις εταιρείες: ONDA TECLAST CUBE έχουν πολύ δυνατά εργαλεία. Τα σχόλια των αγοραστών ανά τον κόσμο είναι σχετικώς θετικά και βέβαια οι τιμές είναι έξτρα ανταγωνιστικές. Δεν μιλώ καθόλου για το MiPAD γιατί από μόνο του παίζει σε άλλη κατηγορία όχι όμως μόνο σε π…

• Επωνυμία της επιχείρησης: XiaomiShop νυν Honorbuy Διεύθυνσή της (URL): Buy Xiaomi, Meizu, Huawei, OnePlus phones, tablets - HonorBuy Mobile Shop Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4G μαζί με tempered glass Hμερομηνία αγοράς: Οκτώβριος 2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 3 εργάσιμες μέρες από Europe Warehouse Με DHL Express Την αξιολόγησή σας για το After Sales: Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ ευχαριστημένος, original…

• Το πρόβλημα επιλύθηκε με την εγκατάσταση της τελευταίας stable v6 (3.5.0). Μάλλον ήταν κάποιο bug. Επίσης επιλύθηκαν και τα όποια προβλήματα με τις επαφές

• Οκ.. Ακολούθησα την συμβουλή σου admin και όλα είναι εντάξει. Ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία απορία. Με την τελευταία stable έρχεται και update στην εφαρμογή ΟΤΑ? Γιατί μετά την εγκατάσταση της 3.5.0 συνεχίζω να βλέπω τον ΟΤΑ UPDATER ως έκδοση 2.0.0 είναι σωστό αυτό ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο εγώ?

• MIUI_ART: UPDATE :Είναι έτοιμη για λήψη η νέα Stable 3.5.0 (GTV-5.2.22) ROM για το Redmi Note 4G/LTE....=> xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_3.5.0.zip Μόλις την έβαλα και μου πετάει ασταμάτητα "Δυστυχώς η εφαρμογή πληκτρολόγιο έχει σταματήσει να λειτουργεί". Στέλνω αναφορά αλλά το μήνυμα εμφανίζεται πάλι. Ξέρει κανείς πως να το λύσω pls? είναι σπαστικό Δεύτερον, στα σχετικά με το τηλέφωνο η έκδοση αναφέρεται ως MIUI 3.5.0 developer... Μα εγώ την stable δεν εγκατέστησα