Βρήκα τις συμβουλές για αντιμετώπιση υπεpθέρμανσης στο κινητό στο παρακάτω Iink ας πεί κάποιος ειδικότερος Έχουν όντως αποτέλεσμα; Redmi Note (3G/4G) Heat Issue ~ Problem Solved | Android SmartPhone + Watch AGENDA
Το 4G (Redmi Note) μου ζεστένεται να το πάω Θάλασσα! ή οι παρακάτω συμβουλές:
-
-
-
-
Στο κάνει συνέχεια; Ή σε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες και εφαρμογές;
From the middle of nowhere to the center of everywhere... -
Οχι συνέχεια Νίκο. ΤΟ κανει μετά από κάνα δεκάλεπτο gaming. Σε καμία περίπτωση τηγανίζεις αυγά που λέει παραπάνω ο φίλος.. Αλλά ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία, ακόμη και αν βάλεις το χέρι στο συγκεκριμένο σημείο επάνω από τη θήκη.
Ευχαριστώ και τον Jon Baron που μου υποδεικνύει οτι οι kernel tuners τελικά δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Οπότε λέω να μην την ψάξω καθόλου. -
ζεσταίνεται ρε παιδιά ζεσταίνεται πολύ και κολλάει τι γίνετε ? φοράει επάνω την 4.1.0 stable ειδικά τώρα με τις ζεστες ζεσταίνεται υπερβολικά και κολλάει παιχνίδια δεν παίζω και δεν έχω καθόλου μέσα κολλάει και με απλό σερφάρισμα στο internet
-
-
Παιδιά το δικο μου ζεσταινεται αρκετα αλλα το χειροτερο ειναι οτι κανει reboot μονο του συχνα.Καπου διαβασα οτι μπορει να χει θεμα η μπαταρια.Ισχυει???
-
Ο/H navagistan έγραψε:
Παιδιά το δικο μου ζεσταινεται αρκετα αλλα το χειροτερο ειναι οτι κανει reboot μονο του συχνα.Καπου διαβασα οτι μπορει να χει θεμα η μπαταρια.Ισχυει???
Για ποια συσκευή μιλάς ?
Βλέπω στο Profile σου να έχεις δηλώσει μόνο Huawei -
-
Είμαι και εγώ της φάσης redmi note "grill" edition. Εμένα το κάνει σχεδόν ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Αν δεν ειναι haedware θεμα Θα μπορούσε να είναι κάτι που να το ενοχλεί. Έχω αρχίσει να υποψιαζομαι το Foldermount αλλά δεν μπορω να πω με σιγουριά. Και δε μπορω να υο αφαιρεσω κιόλας... Μου είναι υπέρ σημαντικό.
Γενικά ενω το αγαπώ το τηλέφωνο έχω ξενερωσει άσχημα με την υπερθέρμανση, και σκέφτομαι να ριξω τον παραεπομενο μισθο για το Xiaomi Mi Note το 64ρι. Σκεφτόμουν μήπως αφού τα έδινα που τα έδινα έπαιρνα κάνα προ αλλά είδα καιβεκεινο λένε ζεστενεται οποτε no go -
Ο/H John Baron έγραψε:
μήπως αφού τα έδινα που τα έδινα έπαιρνα κάνα προ αλλά είδα καιβεκεινο λένε ζεστενεται οποτε no go
Σε λίγο θα ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο από τον Maddoctor που το περιμένει πως και πως να του έρθει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0