Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 338.

• Εγώ βλέπω ότι η μπαταρία του καταναλώνεται αρκετά γρήγορα. Έχω κλείσει της εφαρμογες να μη ανοίγουν στο background οπως και να μη κανουν autostart . Επίσης κάποιες εφαρμογές οπως το google maps η το Facebook ενώ τις κλεινω αυτες τρεχουν και το βλεπω στην καρτελα , installed apps. Κατα τα αλλα το κινητό ειναι άψογο και πανέμορφο! Το συγκεκριμένο του banggood πήρα και γω .

• RE:

mula - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Το πρώτο του Raupe προτείνουν για πέρασμα της xtrv. Ενδεχομένως μπορεί να μην έχεις κανένα θέμα με την 8. Αν θεωρείς ότι δεν σε πειράζει και μια μικρή αστάθεια κάποια force close κλπ . Προχώρα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάρε ενα back up όλο το internal φωτο τραγούδια τα πάντα και βουρ για δοκιμή. Αν όχι γυρνάς πίσω . Πάρε και ένα full nandroid και το efs μέσα... απο twrp. Οπότε αν θέλεις να γυρίσεις ακόμα και σε 7 android φλασάρεις με mi flash για να είσαι σίγουρος και …

• Των παιδιων εννοεις το 2ο? Γιατι στη ανακοινωση για την ελληνικη ρομ δινουν το πρωτο. Με μπερδεψαν ειναι η αληθεια. Τωρα φοραω την official stable 9.2.3.0 . Aπλα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τις ελληνικες ρομ (κυριως τις αρωμα) και ελεγα να δοκιμασω και του mix. Ευχαριστως να ακουσω μια γνωμη απο καποιον που την εχει δοκιμασει. Τωρα διαβασα την 2η παραγραφο σου, μηπως να περιμενω να σταθεροποιηθουν τα πραγματα και υστερα να προχωρησω στο φλασαρισμα καποιας ελληνικης ρομ?

• Καλησπερα, για να βαλω την XTRV ποιο απο τα 2 TWRP να περασω? twrp-3.2.1-0-chiron_raupe-20180119-1700.img ( το βρηκα στο νημα της συσκευης μας ) twrp_chiron_3.2.1-2_miui-hellas ( υπαρχει στο νημα με ολα τα TWRP ) Βλεπω οτι ειναι 2 διαφορετικεσ εκδοσεις. Στο redmi note 4X δεν αλλαζα TWRP . Χρειαζεται να εχουμε την πιο καινουργια εκδοση παντα? Επισης απο την stable σε XTRV ή αργοτερα σε ARΩΜΑ κανω wipe data , cache , dalvik. Σωστα?

• Unlock Bootloader [SOLVED]

mula - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Αλλαξα απο usb 3 σε usb 2 και δουλεψε. Σευχαριστω πολυ Nas, δε μου περασε καν απο το μυαλο οτι μπορει να φταει η θυρα.

Μήνυμα

Μιλαμε για το Mix 2

Μήνυμα

Με πατημενο εντερ ειναι. Δε κανει τιποτα . Ναι διαχειριστης και το cmd. Πολυ παραξενο γιατι την συσκευη την διαβαζει παντου ο υπολογιστης.

Μήνυμα

Οριστε η φωτο. Σταματαει εκει και δε κανει τιποτα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “fastboot oem device-info να γράψεις αυτό με copy paste.” Αυτο εχω γραψει με copy paste απο τον οδηγό του σαιτ.

Μήνυμα

Καλησπερα, πηγα να ελεγξω αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος και οταν παταω την εντολη fastboot oem devices-info δε κανει τιποτα. Εχω βαλει κανονικα τους drivers , το κινητο αναγνωριζετε κανονικα στο device manager αλλα και με την εντολη fastboot devices μου το βγαζει στο cmd ,μεχρι εκει ομως. Τι αλλο μπορω να δοκιμασω?

• Μαι ερωτηση για το quick charge. Μου ηρθε με ευρωπαϊκό φορτιστή 5v / 2.5A και οχι 3. Είναι σίγουρα quick charge δε το συζητώ ,απλα με 3V θα φορτίζει ακομη παραπάνω? Σε ενα unboxing ειδα οτι ηρθε με τα 3V γι'αυτό και παραξενεύτηκα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mula: “Μου ηρθε με την 9.1.2.0 . Τωρα θα προχωρήσω στο update που μου εβγαλε. ” Εφόσον έχεις την Original ROM προχώρα στην αναβάθμιση. :D” Παράθεση από linuxilakis: “με τι ρομ σου έχει έρθει? Έκανες αναβάθμιση γιατι στην 8άρα μόλις το γυρνάς πλάγια σου δίνει οδηγίες πως να το κάνεις” Ολα καλα με το update και το yt. Το κινητό δε το χορταινεις πραγματικά!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “με τι ρομ σου έχει έρθει? Έκανες αναβάθμιση γιατι στην 8άρα μόλις το γυρνάς πλάγια σου δίνει οδηγίες πως να το κάνεις” Μου ηρθε με την 9.1.2.0 . Τωρα θα προχωρήσω στο update που μου εβγαλε. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• μόλις παρέλαβα το κινητό απο το banggood. Ειναι τρομερά ομορφο! Να ρωτήσω κατι, πως γίνετε στο youtube να φιξαρει το βίντεο σε ολη την οθονη? Ενεργοποίησα το magnification gesture αλλα δεν κανει αυτο που θέλω. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Amaretos: “Ευχαριστώ, btw αν εχετε να μου προτεινετε καποιο tempered glass δοκιμασμένο θα το εκτιμούσα” Σου στέλνω pm για το tempered Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

• Ωραίο φαίνεται. Χρειάζεται γενικά ομως? Δε φτάνει το gorilla 4?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παράθεση από kyrgeo1978: “@mula την μπαταρία μην την φοβάσαι καθόλου. Είναι σκυλί εχθες παρελαβα 6/64 εχω παρει κινητα Και κινητα αλλα αυτο το εργαλειο δεν παιζετε. Η μπαταρια του ειναι εξερετικη wifi εξερετικο 4g πιανω παντου 4g+ vodafone παραμετροποιηση τελεια ξερω απο miui ταχυτητα δεν το συζητω δεν καταλαβαινει τιποτα οπως το pc μου fp ακαριαιο εμφανιση μιλαει απο μονο του δεν λεω αλλα θα μιλαω για ωρες εξερετικη δουλεια απο την xiaomi και τα παιδια απο εδω που…

• Ξέρετε με τι ρομ ερχεται απο banggood? Λογικά φουλ κινέζικη stable . Επίσης υπάρχει οδηγός για flash του twrp ή το κάνω όπως στο 4Χ από το pc? Μόλις διάβασα οτι θαρθει με global stable για να δούμε!

• Παράθεση από derveni: “@mula Πριν κάνεις αγορά να σου δώσω 1 συμβουλή ως γέροντας, να μην φοβάσαι το τελωνείο αν το αγοράσεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη.” Γενικά το τελωνείο δε θα είναι πρόβλημα πιστεύω. Ειδικά τώρα που το Gearbest σου κανει refund ολο το ποσό αν σταματήσουν το δεμα σου. Το πρόβλημα μου ειναι πιο απο τα 2 να επιλέξω.. το design με κρατάει στο mix ενω το άλλο έχει κάποια πιο καλα χαρακτηριστικά.Παράθεση από linuxilakis: “Μπαταρία είναι σαν το note 4.. Για αυτό ευθύνεται ο 835. Άψογο. …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Καλησπερα!! Σε αυτη την τιμη κινούνται Μi6, One plus5t κ το mix2. Ειναι αναλογα τι ζητας. Εγω απο το mi5 πηγα στο mix2 κ πραγματικά για τις 3-4 μερες που το εχω ειμαι περισσότερο απο ευχαριστημενος!!! Απο ποιοτητα κατασκευής, οθονης, φωτογραφιας.... Μονο η μπροστινη καμερα που θα την ηθελα λιγο καλυτερη!! Κατα τα αλλα το κινητο ειναι απίστευτο!!!” To mi6 βρίσκεται κοντα σε τιμή αλλά νόμιζω σε σχέση με το design υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τα αλλα 2. Επίσης σκεφτόμουν κα…