Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Καλησπερα!! Σε αυτη την τιμη κινούνται Μi6, One plus5t κ το mix2. Ειναι αναλογα τι ζητας. Εγω απο το mi5 πηγα στο mix2 κ πραγματικά για τις 3-4 μερες που το εχω ειμαι περισσότερο απο ευχαριστημενος!!! Απο ποιοτητα κατασκευής, οθονης, φωτογραφιας.... Μονο η μπροστινη καμερα που θα την ηθελα λιγο καλυτερη!! Κατα τα αλλα το κινητο ειναι απίστευτο!!!Mi 11 pro
-
To mi6 βρίσκεται κοντα σε τιμή αλλά νόμιζω σε σχέση με το design υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τα αλλα 2. Επίσης σκεφτόμουν και το 5Τ αλλα και πάλι σκεφτόμουν το design και την ποιότητα κατασκευής. Απο θεμα μπαταριας με χρηση αρκετή βγάζει μέρα? Ξερω ότι έχει fast charge απλα δε θελω να μπω στο τριπακι να σκέφτομαι οτι πρεπει να το βαλω για δεκα λεπτά φόρτισης. Εχω το 4Χ που από μπαταρία σκιζει.Ο/H chrisnik έγραψε:
Καλησπερα!! Σε αυτη την τιμη κινούνται Μi6, One plus5t κ το mix2. Ειναι αναλογα τι ζητας. Εγω απο το mi5 πηγα στο mix2 κ πραγματικά για τις 3-4 μερες που το εχω ειμαι περισσότερο απο ευχαριστημενος!!! Απο ποιοτητα κατασκευής, οθονης, φωτογραφιας.... Μονο η μπροστινη καμερα που θα την ηθελα λιγο καλυτερη!! Κατα τα αλλα το κινητο ειναι απίστευτο!!!
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
Το δικο μου ειναι 6/128 το λεω γιατι δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο... Με ανοικτό συγχρονισμο, 4g,gps,βγαζει 5:40 ωρες οθονης. Καθε δυο μερες το φορτιζω κ το αφηνω μεχρι 25% να πεσει οχι πιο κατω....Mi 11 pro
-
@mula Πριν κάνεις αγορά να σου δώσω 1 συμβουλή ως γέροντας, να μην φοβάσαι το τελωνείο αν το αγοράσεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη.
-
Μπαταρία είναι σαν το note 4.. Για αυτό ευθύνεται ο 835. Άψογο.
Σκίστο και μια μέρα θα την έχεις άνετα. -
Γενικά το τελωνείο δε θα είναι πρόβλημα πιστεύω. Ειδικά τώρα που το Gearbest σου κανει refund ολο το ποσό αν σταματήσουν το δεμα σου. Το πρόβλημα μου ειναι πιο απο τα 2 να επιλέξω.. το design με κρατάει στο mix ενω το άλλο έχει κάποια πιο καλα χαρακτηριστικά.Ο/H derveni έγραψε:
@mula Πριν κάνεις αγορά να σου δώσω 1 συμβουλή ως γέροντας, να μην φοβάσαι το τελωνείο αν το αγοράσεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη.
Τέλεια με καλυψες στον μεγαλύτερο μου φοβο σε ένα τηλέφωνο. Γιατί στα review που κοίταξα αρκετοί το αναφέραν σαν μειον.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μπαταρία είναι σαν το note 4.. Για αυτό ευθύνεται ο 835. Άψογο.
Σκίστο και μια μέρα θα την έχεις άνετα.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
-
Ξέρετε με τι ρομ ερχεται απο banggood? Λογικά φουλ κινέζικη stable .
Επίσης υπάρχει οδηγός για flash του twrp ή το κάνω όπως στο 4Χ από το pc?
Μόλις διάβασα οτι θαρθει με global stable για να δούμε! -
Note:Ο/H mula έγραψε:
Ξέρετε με τι ρομ ερχεται απο banggood? Λογικά φουλ κινέζικη stable .
Επίσης υπάρχει οδηγός για flash του twrp ή το κάνω όπως στο 4Χ από το pc?
Μόλις διάβασα οτι θαρθει με global stable για να δούμε!
This phone comes with Official Global ROM + OTA Upgrade.
-- from 2017.10.27 -
-
Με επελεξαν σαν beta tester για το android 8...σκεφτομαι ομως να μην το υποβαλω σε τετοια διαδικασια το κινητακι αν δεν τοβεχω αποφασισει ακομη... Ξερει καποιος να μου πει πως γινεται η διαδικασια???Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0