Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Αν δεν στελνει με priority μην το επιχειρησεις καν... Θα το παρεις με το τελωνείο σε 3 μηνες κ με καπελο στην τιμη που δεν θα ξερεις.. Μπορει να σου βαλουν ποσο κ να φτασει η τιμη απο μαγαζια πιυ σου φαίνονται ακριβο... Ολα αυτα αν το μαγαζι ειναι απο Κινα... Αν ειναι Ευρώπη αλλαζουν τα πραγματαMi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Ευτυχης κατοχος mix2 6/128!!!
Εχει ξεκλειδωσει κανενας με global stable τον bootloader?? Δεν εκανα καν προσπάθεια γιατι βιαζόμουν κ ειπα να ρωτήσω πρωτα πριν κατεβασω την developer....
-
@linuxilakis Τελεια!!!! Μπορεις να μου πεις ποιο πρόγραμμα κατεβασες για VPN? Θα δοκιμασω κ εγω με την 9αρα που φοραει...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
@linuxilakis Τελεια!!!! Μπορεις να μου πεις ποιο πρόγραμμα κατεβασες για VPN? Θα δοκιμασω κ εγω με την 9αρα που φοραει...
Sent from my MIX 2 using Tapatalk -
Ετοιμος κ εγω!!!! Συνδεσα τον λογαριασμό μου με το mi unlock μεσω του vpn οπως ειπαμε πιο πανω απλα σταματησα οταν μου εγραψε οτι μολις γινει unlock ο bootloader θα μου διαγραψει ολα τα data... Θα ξεκλειδωσω μολις βγει dev oreo να την περασω κατευθειαν. Απλα δεν καταλαβα γιατι θα μου εσβηνε ολα τα δεδομενα... Αλλα τεσπα...Mi 11 pro
-
-
Έτσι γίνεται σε όλες τις συσκευές...
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
=============== Ιαν 6th 2018, 7:56pm ===============
twrp_chiron_3.2.1-1_miui-hellas
Για δοκιμή όποιος θέλει του Γιώργου το twrp για μας. Τον ευχαριστούμε. -
Φίλε Βασίλη @linuxilakis καλημέρα και καλοδούλευτο το εργαλείο... Είχα μπει σε μια σκέψη να το πάρω τώρα
της γιορτές που υπήρχε σε προσφορά αλλά το ceramic mi6 που έχω μου αρέσει πολύ και έτσι το φρέναρα...
Ετοίμασε καφέ και θα έρθω ένα πρωινό από το μαγαζί να τα βάλουμε δίπλα δίπλα...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Όποτε θες πάρε με από πριν να το παραγγείλω το καφέ
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
twrp_chiron_3.2.1-1_miui-hellas
Thanks Βασίλη. -
Ειδατε καποια διαφορα με το mi cloud??? Γιατι ειπαν οτι οι servers εφτιαξαν αλλα δεν βλεπω να συγχρονιζει με τπτ...Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0