Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω έτσι είναι τα αρχεία του κινητού σας? 939ecae51d72f41c53f97b6d207ad8aa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά πήγαν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά να το κλείσω και να το ξανανοίξω η να περιμένω? Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πάνω από μισή ώρα κολλημενω στο logo mi τι κάνω Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από AlexanderK: “Δούλεψε; σε εμενα το λες αν δουλεψε ? ”
με τοσα που εχουμε διαβασει και ακουσει λογικο ειναι να περναει και αυτη η σκεψη
αρα αποκλειουμε το θεμα να εχει το προβλημα που απασχολει εδω και καποιες μερες για brick ?
παιδια ειχα οπως ειπα και πριν την official global beta 8.7.12 και περασα την official global stable 9.5.19.0 μεσω updater την πηρε την ρομ αλλα εδω και 5 λεπτα εχει μεινει στο logo mi να περιμενω και αλλο ?
Θα υπάρχει πρόβλημα αν την περάσω μέσω updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι τα γνωρίζω όλα αυτά, υπάρχει το link για την 9.5.19? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις το link? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχεις το link για την 9.5.19
λογικο νομιζω πως ειναι αυτο , εχεις δει κατι διαφορετικο με την 9.5.19 ?
τι εννοεις τα χανεις ολα?
λεω να τα αφησω οπως ειναι και να περιμενω την 8.7.19
καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχω την 8.7.12 την official global beta μπορω να γυρισω μεσω updater στην official global σταθερη στην 9.5.19.0 ?
καλησπερα ξερει κανενας γιατι αργει να βγει η 8.7.19 ?
Οκ ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα το mihome είναι εφαρμογή που κατεβάζεις από το playstore? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk