καταρχας ευχαριστώ για την απαντηση.τωρα εχω 8.7.10 xtrv και δυστηχως δεν μου εκατσε καλα αυτη η εκδοση.περιμενω λοιπον.Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν θα κάνεις τίποτα περίμενε να σε απαντήσει κάποιος από την Διαχειριστική Ομάδα. Αν σε πουν ΝΑΙ εδώ το link της recovery rom 9.5.17 και έχουν μόνο fastboot rom MIUI 9 Global Stable V9.5.17.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum για την 9.5.19 δεν θα βρεις link θα την πάρεις μόνο μέσω OTA διάβασε εδώ πρώτη παράγραφο[Feedback] MIUI 9 Beta Stable V9.5.19.0.OEIMIFA For Redmi Note 5 Pro Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και επίσης διάβασε τι παίζει με τις rom σχετικά με anti-rollback [Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και πες με ποια είσαι τώρα, ανέβασε screnshot.Ο/H stauros2653 έγραψε:
θελω να περασω με twrp την stable εκδοση 9.5.19 που νομιζω δεν εχει θεμα μπρικαρισματος υπαρχει καποιο λινκ
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
Σε παλιές συσκευές στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων υπάρχει η ρύθμιση προτεραιότητα. Τώρα δεν υπάρχει. Έχει μεταφερθεί κάπου;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
καλησπέρα στην κοινότητα,
Παιδιά σήμερα επιτέλους μπορώ να ξεκλειδώσω μετά την αναμονή των 360ωρών. με τον έλεγχο για ARB επιστρέφει την τιμή 3. να ξεκλειδώσω και απλά να περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ARB ή μπορώ να ξεκλειδώσω και αργότερα? Χάνεται το δικαίωμα ξεκλειδώματος που έχω τώρα? Βρίσκομαι στην 9.5.17.
Ευχαριστώ -
Ο/H kostas_thess έγραψε:
καλησπέρα στην κοινότητα,
Παιδιά σήμερα επιτέλους μπορώ να ξεκλειδώσω μετά την αναμονή των 360ωρών. με τον έλεγχο για ARB επιστρέφει την τιμή 3. να ξεκλειδώσω και απλά να περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ARB ή μπορώ να ξεκλειδώσω και αργότερα? Χάνεται το δικαίωμα ξεκλειδώματος που έχω τώρα? Βρίσκομαι στην 9.5.17.
Ευχαριστώ
-
-
-
Ξεκλείδωσα , κ πέρασα με επιτυχία την 8.7.12 ...... αλλά το mihome σταμάτησε να παίρνει ειδοποιήσεις... @AlexanderK την πατήσαμε...
-
-
ναι...
-
-
Με λίγα λόγια συναγερμός για το σπίτι με αισθητήρες κίνησης, παγίδες για της πόρτες, κάμερες ,θερμόμετρα κλπ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0