Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το μοντέλο έτσι? Και η ρομ είναι global νομίζω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι κάνουμε τώρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι το κουτί είναι κινέζικο όπως και ο φορτιστής δηλαδή η rom που φοράει τώρα είναι China version? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ειναι35eb3f268715415b7029496e9e64e75d.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ωραια πως το κλειδωνουμε εχω την 9.2.24 global official beta
αφου εχω βαλει το δικο μου my account
καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι πηρα σημερα μεταχειρισμενο και ξεκλειδωτο το MI 8 θα υπαρχει καποιο προβλημα ?
Με την 9.2.2130b9e20f1d5207fab5ae82763706c52e.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την θέση αλλά το βρήκα πως γίνεται ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση πως αλλάζουμε τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης? e2764e264699fe2f39b1ebd5015e74c4.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα χρησιμοποιώ τον evie Launcher και θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος, πως γίνεται να έχουμε τέσσερα εικονιδια στην σειρά και όχι 5? a37d9929e163a445b68d2d7f8a944b40.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω με την νέα αναβάθμιση στην global Beta 9.2.15 έχει και dark mod? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε θέματα (themes)? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα που το κοίταξα έτσι από περιέργεια δεν έχει Widget καιρου Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω την αλήθεια δεν το κοίταξα αλλά δεν πειράζει κατέβασα μια εφαρμογή καιρού και είναι οκ, ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι έχει εικονίδιο του καιρού το a2 lite? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πειράζει σε ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό βρήκα 11168c7787bafc48a966a04aca7ff777.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα ελληνικά που ακριβώς ψαχνω Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk