Γενικές απορίες για το Xiaomi Mi A2 Lite
-
-
-
Τώρα που το κοίταξα έτσι από περιέργεια δεν έχει Widget καιρου
Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε θέματα (themes)?
Καλησπέρα χρησιμοποιώ τον evie Launcher και θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορεί κάποιος, πως γίνεται να έχουμε τέσσερα εικονιδια στην σειρά και όχι 5?
Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα ένα Mi A2 Lite για συγγενικό πρόσωπο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Πήγα σε κατάστημα το οποίο είχε tempered glass της εταιρίας Senso το οποίο έγραφε Mi A2 Lite/Redmi 6 Pro όπως το ίδιο γραφουνε και όλα όσα βλέπω στην αγορά. Το tempered glass ήταν λίγο μεγαλύτερο από την οθόνη και δεν το πήρα γιατί προεξείχε από το κινητό στο μάκρος.
Μπορείτε να μου πείτε όσοι φοράτε tempered glass ποιας μάρκας έχετε και αν είστε ευχαριστημένοι από την εφαρμογή του; -
Ο/H dim_dim έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα ένα Mi A2 Lite για συγγενικό πρόσωπο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Πήγα σε κατάστημα το οποίο είχε tempered glass της εταιρίας Senso το οποίο έγραφε Mi A2 Lite/Redmi 6 Pro όπως το ίδιο γραφουνε και όλα όσα βλέπω στην αγορά. Το tempered glass ήταν λίγο μεγαλύτερο από την οθόνη και δεν το πήρα γιατί προεξείχε από το κινητό στο μάκρος.
Μπορείτε να μου πείτε όσοι φοράτε tempered glass ποιας μάρκας έχετε και αν είστε ευχαριστημένοι από την εφαρμογή του;
Έχω το ίδιο τηλέφωνο.
Μαζί με τη αγορά του είχα πάρει θήκη και προστασία οθόνης nillkin.
Για δες το .
Nillkin λέω να δω αύριο απλά ήθελα και κάποιον ακόμα να επιβεβαιώσει ότι ειναι οκ.
-
Αν δεν βρω όμως της Nillkin έχετε δοκιμάσει και κάποια άλλη μάρκα που να ταιριάζουν οι διαστάσεις χωρίς πρόβλημα;
-
Καλησπέρα
Είμαι ολίγον ημερών με το xiaomi mi A2 lite. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως και αν γίνεται να αφαιρεθεί η Google bar? -
Ο/H Panos Ververis έγραψε:
Καλησπέρα
Είμαι ολίγον ημερών με το xiaomi mi A2 lite. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως και αν γίνεται να αφαιρεθεί η Google bar?
Εγώ πάντως έχω το Stock.
Δεν με ενοχλεί και τόσο η μπαρα της Google.
Σαφώς είναι και προτίμηση του κάθε χρηστη
Γραφω εδω για να μην ανοιγω καινούριο θεμα....
Σε mi A2 lite έχει σπάσει το τζάμι της οθόνης ...
Υπάρχει καποιο μαγαζί εμπιστοσύνης να το δώσουμε για να μας το αλλάξει????
Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0