Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόβλημα με backup
ΜήνυμαΚαλησπέρα δεν μπορώ να πάρω backup μέσω recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα bug που βρήκα εκτός και είναι μόνο στο δικό μου δεν λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμαb3690e3770e2a6386c1ee0acab2861bf.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΕξερετικη δουλειά 97abdb1169f09bf09e0224a48173a887.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xristo2121: “Σας βολευει θήκη με flip; Εγώ επειδή το ανοίγω κλείνω συνέχεια δεν με βολευει . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια από τα ίδια και εγώ φιλε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από biobill: “Παράθεση από bilis1234: “Kαλησπερα θα ήθελα μια θήκη για το εργαλείο έχετε κάποια να μου προτείνετε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ebay.com/itm/181952001968 Μου ήρθε σήμερα και είναι άπαιχτη.” Σε κάτι για την πίσω πλευρά ψάχνω για μπροστά έχω την nillkin το τσαμι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bilis1234 Οχι , δεν είναι λογικό ... Ισα-ισα που οι πιο πολλοί λένε το αντίθετο . Παρακολούθησε το λίγο , θυμησου μήπως έκανες κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο που μπορεί να φταίει γι'αυτο ..” Όχι δεν έκανα τίποτα απολύτως μήπως πρέπει να ξαναπερασω την ρομ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά έβαλα τον περιορισμό διεργασιών στο μέγιστο επηρεάζει αυτό??
-
Καλημέρα έχω ένα θέμα όλο το βράδυ το κινητό από 70 πήγε στο 50 της εκατό η μπαταρία είναι λογικό?? Σε κατάσταση αναμονής. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasospap1986: “Παράθεση από bilis1234: “Είναι φυσιολογικό με κάθε καθαρησμο να μου αφήνει το πολύ 800ΜΒ μόνο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα μου αφηνει περίπου στα 1.6 gb...” Δεν ξέρω γιατί?? Και ψιλοκολαει σε fb και πλοήγηση. Μήπως να κάνω κανα Factory?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι φυσιολογικό με κάθε καθαρησμο να μου αφήνει το πολύ 800ΜΒ μόνο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note pro περνάω το φιξ που μου ήρθε χτες στο εμαιλ η κάποιο άλλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με πόση ώρα λειτουργία οθόνης?? Εγώ τωρα είμαι στο 51 %με 3 ώρες οθόνης με το ζόρι 6 και κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα μου έχει έρθει σε email η ρομ kenzo clean zip, kenzo 2g buildFix 6.8.11 τι ακρηβως πρέπει να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk