[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
@psilos
Αν δεις μερικά ποστ πιο πίσω θα δεις ότι είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα στην τελευταία ...
@Ilovexiaomi mi41
Δεν μπορείς να φλασαρεις τίποτα αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader και βάλεις TWRP , πρόσεξε το αυτό ...
@rodosman
Είσαι έτοιμος ???
Για να δούμε , πάρε τα backup σου μέσω TWRP και δοκίμασε φλασαρισμα για αρχή πάνω από αυτή που φοράς , αν όλα πάνε καλά , τότε προχωράς σε καθαρή εγκατάσταση ..
ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΡΟΜ ΓΙΑ MiMaxPro Helium ...
CHANGELOG
Όπως σε όλες τις ρομς , διαβάστε το πρώτο ποστ ...
DOWNLOAD ROM
MiMaxPro Helium MiUi8-6.8.18
MiMaxPro_Helium_MiUi8-6.8.18.zip | by gkalen for Mi Max
DOWNLOAD Clean zip
Helium-Clean zip
Helium-Clean.zip | by gkalen for Mi Max
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
ENJOY !!! -
Ο/H gkalen έγραψε:
@bilis1234
Οχι , δεν είναι λογικό ...
Ισα-ισα που οι πιο πολλοί λένε το αντίθετο .
Παρακολούθησε το λίγο , θυμησου μήπως έκανες κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο που μπορεί να φταίει γι'αυτο ..
Όχι δεν έκανα τίποτα απολύτως μήπως πρέπει να ξαναπερασω την ρομ??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά έβαλα τον περιορισμό διεργασιών στο μέγιστο επηρεάζει αυτό?? -
@bilis1234
Ίσως επηρεάζει , βάλτο όπως ήτανε και παρακολούθησε το , δεν υπάρχει drain σε αδράνεια , το έχω τσεκαρει ...
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ SMS και τους 160 ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ
Τελικά έχετε δίκιο , υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες ρομς με τα sms , έχω κάνει μία πατάτα στο updater.script και ή εγκατάσταση της εφαρμογής γίνεται μέσα σε έναν υποφακελο του Mms ...
Ανοιξτε root explorer , πηγαίνετε στο .. system/priv-app/Mms/ ... Εκεί μέσα θα βρείτε μία εφαρμογή Mms.apk και ένα υποφάκελο Mms ο οποίος έχει μέσα μία άλλη εφαρμογή Mms.apk ..
Θα πάρετε λοιπόν την εφαρμογή Mms.apk από τον υποφακελο , θα την μεταφερετε πίσω στο κανονικό φάκελο και θα την αλλάξετε με αυτή που υπάρχει , μετά σβηστε τον υποφακελο Mms ..
Βγειτε απο τον root explorer και ανοιξτε την εφαρμογή μηνύματα , θα κρασαρει στο πρώτο άνοιγμα , μετά ανοιξτε την ξανά και θα είστε κομπλε με 160 χαρακτήρες ...
Θα διορθωθεί το script στο επόμενο update . -
με τη νεα ρομ, μετα απο 48 ωρες λειτουργιας, αρκετο ιντερνετ και πολυ ομιλια με bluetooth
η μπαταρια ειναι στο 41%. απλά ΣΚΙΖΕΙ! εύγε στ'αλάνια για την τοσο καλη δουλειά!Life is too short to remove usb safely -
Το κινητό μπαινει σε deep sleep ,στην 6.8.18 δεν κάνει drain οσο δεν το χρησιμοποιεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Επιβεβαιώνω την παρατήρηση του @Tasos12koufales σχετικά με το Mi5. Εδώ και 5 περίπου εκδόσεις πίσω ακολουθώ πιστά τις roms του @gkalen, κάνω την ίδια χρήση και θα έλεγα πως η τελευταία τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία από την καλύτερη ως τώρα 6.7.28 αν δεν κάνω λάθος.
Συμφωνώ όμως πως η κουβέντα για τη μπαταρία έχει αρχίσει να κουράζει μιας κι είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα. Παρ' όλα αυτά η σύγκριση που κάνω έχει να κάνει με την ίδια συσκευή και ακριβώς την ίδια χρήση γι αυτό και μπαίνω στη διαδικασία να το αναφέρω.
Για την ιστορία να αναφέρω πως μπαίνει σε deep sleep κανονικά. -
OffTopic
Ο/H baiosss έγραψε:
Τώρα έχω αυτή εδώ του gkalen. Ναι cyanogenmod από xda όπως λέει.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω Και εγώ για το deep sleep σε kenzo...Όμως έχει κάποια μικρόκοληματακια που η προηγούμενη δεν τα ειχε..οχι κάτι τραγικό όμως...κατα τα άλλα είναι μια καλή ΡΟΜ..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0