Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ρε παιδιά κάποιος να μου πει τη να κάνω με το κρασαρησμα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ποιες εφαρμογές είναι αυτές @bilis1234 ??” Σχεδόν σε όλες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έκανα κανονικά Factory Reset από χτες βράδυ όλα πήγαιναν μια χαρά αλλά πριν από κάνα δυο ώρες όταν βγαίνω από της εφαρμογές αρχησε να κρασαρει συνέχεια έκανα επανεκκίνηση ξαναπερασα την ρομ αλλά τα ίδια. Τη μπορω να κανω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@bilis1234 πρέπει να ολοκληρώσεις το σετάρισμα του και μετα θα σου βγάλει την επιλογή για σβήσιμο ..” Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠως γίνετε να βγάλω το second space?? Το ενεργοποιησα κατά λάθος αλλά συνέχεια κολαει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 32GB Golden Be the first to review this product Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Golden Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ και πολύ καιρό!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Like!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου αρέσει αυτο- Xiaomi Mi5 32GB Black Spain Warehouse Be the first to review this product Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@bilis1234 για ριξε μια ματιά εδω => Οδηγός ενεργοποίησης ενημερώσεων στις εφαρμογές (push notifications)” Τα έχω ενεργοποίηση όλα αλλά πάλι τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! έχω ένα θέμα το φορητό σημείο WiFi ενώ το έχω ανενεργό ενοργοποιητε μόνο του συνέχεια πως διορθώνεται??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI MI 4I 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 615 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD IPS OGS Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλή επιτυχία σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μια χαρά η ρομ αλλά από θέμα μπαταριας έχουμε θέμα με fb και λίγο παιγνίδι το πολύ τρισημηση ώρες οθόνη έχω κάνει και wipe αλλά πάλι τα ίδια, τελικά η κινεζη στο θέμα της αυτονομίας το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από bilis1234: “Ρέε παιδιά τη να ρωτήσω κάτι?? Γιατί πλέον το ημερολόγιο δεν μου εμφανιζη τα γενέθλια??? ” Γιατί μεγαλωσες αρκετά και δεν χωράς στους παιδότοπους :-)” Χαχαχαχα μπα ακόμη μικρός είμαι??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk