Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την νέα ROM ή με το κινητό μου έτσι; @caeser” Η νέα ρομ πετάει φίλε από της καλύτερες!! Δεν νομηζω ότι μπορείς να πεις ότι έχει θέμα το εργαλείο επειδή έβγαλε μικρό ποσοστό.. αν και εγώ δεν θεωρώ και τόσο αξιόπιστα αυτού του είδους τα τεστ πολλές φορές μου βγάζει χάλια σκορ αλλά το τηλέφωνο πετάει!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη με συνεχόμενο WiFi και συγχρονισμό πετάει η μπαταρία!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη WiFi συνέχεια και συγχρονισμό πολύ καλά μου φενεται!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η μπαταρία πετάει με αυτήν την ROM 57b7c4ded3636d57122c7e4072e54d14.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πετάει η μπαταρία με την καινούρια ram!!!!! fb0b6d9e57f5fc140d2bcc6d6006bfd1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από tsimitsangaz: “κανένα πρόβλημα φίλε μου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα γιατί έχεις άλλη συσκευή με τελείως διαφορετικά specs,” Σωστό και αυτό δεν το παρατήρησα.... :p:p Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsimitsangaz: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από tsimitsangaz: “Παράθεση από baiosss: “Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ως τωρα τέλεια από αυτονομία στην EU οπότε είναι το ίδιο και στην GTV, ” Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σου κρατησε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsimitsangaz: “Παράθεση από baiosss: “Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ως τωρα τέλεια από αυτονομία στην EU οπότε είναι το ίδιο και στην GTV,” Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σου κρατησε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε!! Κατεβαίνει!! Για να δουμε τη αυτονομία θα έχει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά μπορώ να πληρώσω την συνδρομή με άλλο τρόπο?? Γιατί δεν χρησιμοποιώ PayPal ούτε Κάρτα. ” Δυστυχώς προς το παρόν είναι ο μόνος τρόπος ... :rolleyes:” Οκ admin θα περημενω η θα κοιτάξω μήπως κάνα φίλος μπορεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ψήνεται βρε..... Ήδη τα V.I.P. μέλη έχουν λάβει τις περισσότερες ROM μέσα από mail που έχουν λάβει και μπορούν να μας πουν τις εντυπώσεις τους από την νέα Version.” Καλησπέρα και χρόνια πολλά μπορώ να πληρώσω την συνδρομή με άλλο τρόπο?? Γιατί δεν χρησιμοποιώ PayPal ούτε Κάρτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν τελικά ξεπεράσουμε τους 1000 ψήφους να δεις κλάματα ... :lol:” Κλαουρα!!! Που έχει να πέσει!!! Θα τσους γινουνε τα στραβά του κοκκινα!! Όπως λέμε στην Κέρκυρα. ;);) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• bilis1234.έπεσε και από μένα καλή επιτυχία!!!

• Και εγώ γύρισα στην προηγούμενη έκδοση λόγω αυτονομιας της μπαταρίας.. Δεν το συζητώ 2 ωρες παραπάνω στο άνετο!!! ☺☺☺από της καλύτερες η 5.12.10 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tpapo: “Το widget του καιρού δεν διορθώθηκε με το fix πάντως ,ή μπαταρία με την 5.12.17 φεύγει σφαίρα ή είναι ή εντυπωσή μου ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ναι έχεις δίκιο στην προηγούμενη ρομ μου έβγαλε σχεδόν πεντεμιση ώρες με ανοιχτή οθόνη WiFi και σερφαρησμα στην καινούργια τρισιμη με το ζόρι..... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το επιβεβαιώνω και εγώ ή λειτουργία με το ένα χέρι δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα (ή καλημέρα για όποιον προτιμάει :P) και καλώς σας βρήκα, είμαι εδώ και μερικές ώρες κάτοχος αυτού του κτήνους. Ακόμα δεν έχω φλασάρει ROM, ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος, επομένως πιστεύω πως δε θα συναντήσω προβλήματα. Η απορία μου έχει να κάνει με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις, θα πρέπει να περνάω διαφορετική ROM συχνά ή να ενημερώνω αυτή που θα βάλω αύριο; Επίσης, θα ενημερώνομαι από τη συσκευή ή να παρακολουθώ το forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων” Καλημέ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sigou: “Ερώτηση για όσους έχουν το redmi note 2.¨Ενας φιλος μου σκεφτεται να το αγορασει το 16gb/2gb 129 απο vickmall.Αξίζει σα κινητό ε οπως ολα τα xiaomi?Δεν εχει κανενα προβλημα υπερθερμανσης ή τιποτα αλλο παραξενο σωστα?” Εγώ φίλε μου έχω το prime στο συνιστώ ανεπιφύλακτα αν και μπορείς να πας εδώ XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone δεις τα πάντα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

bilis1234 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Bill00: “Παράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από panospc: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από petrosarfaras: “Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες ” Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυ…