Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Ακριβως οπως τα λες οτα το πρωτοπηρα ειχα τρελο πρόβλημα. το ειχα παρει απο το merimobiles ομως αλλαξα μπαταρια αμέσως και το κινητο ηρθε στα ίσια του την αλλη την εχω κρατηση μεν αλλα μονο αν δε με φτασει η καινουριαΟ/H panospc έγραψε:
Ο/H flowin_through έγραψε:
Minimum 4, maximum 5,5 ωρεςΟ/H brougos έγραψε:
Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας?
Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες οθόνης και ο άλλος γενικά πόσες ώρες είναι εκτός φόρτισης το κινητό.Ο/H flowin_through έγραψε:
Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει.Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες
Εγώ με την δική μου χρήση βγάζω συνήθως 2 ημέρες αναμονής με 5:30 ώρες οθόνης.
Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης.
Από που την πήρες την μπαταρία;
Εγώ δεν έχω δει τοσο μεγάλα νούμερα είτε σε αναμονή είτε σε sot, βέβαια παίζω περίπου στις 4 ώρες οθόνη,αλλά με κλειστά τα πάντα εκτός του 3g+Wifi, με greenify. 4g δεν βάζω,γιατί δεν πιάνει και στην περιοχή που μένω.
Εχω την τελευταία dev, μετά από προσπάθεια clean install,και λέω προσπάθεια γιατί νόμιζα το mi cloud επαναφέρει και τα data των εφαρμογών, αλλά μόνο τα apk ξανακάνει εγκατάσταση,και μόνο τις επαφές,μηνύματα και ιστορικό κλήσεων. Ούτε ρυθμίσεις τηλεφώνου. Χωρίς titanium πως μπορείτε και κάνετε δουλειά; Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό τελικά. Πίστευα ότι με μια επαναφορά θα επανερχοντουσαν όλα. Οπότε έκανα nandroid restore, αλλά μόνο τα data επέλεξα να κάνει, και τα επανέφερε τα πάντα όπως ήταν, εκτός του ότι ήμουν πλέον στην 5.12.10. Και μάλλον ήταν σαν να έκανα απλά πέρασμα την καινούρια ρομ πάνω στην άλλη. Στην επόμενη dev που θα έχω κρατήσει και titanium backup,θα ξανακάνω wipe system, wipe data+dalvik+cashe και ελπίζω να δω πραγματική βελτίωση στην μπαταρία.