Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H flowin_through έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας?
      Minimum 4, maximum 5,5 ωρες

Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες
      Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει.
      Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες οθόνης και ο άλλος γενικά πόσες ώρες είναι εκτός φόρτισης το κινητό.
      Εγώ με την δική μου χρήση βγάζω συνήθως 2 ημέρες αναμονής με 5:30 ώρες οθόνης.
      Αν το χρησιμοποιώ πιο συχνά, βγάζω 18 ώρες αναμονής με 7 ώρες οθόνης.
      Ακριβως οπως τα λες οτα το πρωτοπηρα ειχα τρελο πρόβλημα. το ειχα παρει απο το merimobiles ομως αλλαξα μπαταρια αμέσως και το κινητο ηρθε στα ίσια του την αλλη την εχω κρατηση μεν αλλα μονο αν δε με φτασει η καινουρια

Από που την πήρες την μπαταρία;

Εγώ δεν έχω δει τοσο μεγάλα νούμερα είτε σε αναμονή είτε σε sot, βέβαια παίζω περίπου στις 4 ώρες οθόνη,αλλά με κλειστά τα πάντα εκτός του 3g+Wifi, με greenify. 4g δεν βάζω,γιατί δεν πιάνει και στην περιοχή που μένω.

Εχω την τελευταία dev, μετά από προσπάθεια clean install,και λέω προσπάθεια γιατί νόμιζα το mi cloud επαναφέρει και τα data των εφαρμογών, αλλά μόνο τα apk ξανακάνει εγκατάσταση,και μόνο τις επαφές,μηνύματα και ιστορικό κλήσεων. Ούτε ρυθμίσεις τηλεφώνου. Χωρίς titanium πως μπορείτε και κάνετε δουλειά; Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό τελικά. Πίστευα ότι με μια επαναφορά θα επανερχοντουσαν όλα. Οπότε έκανα nandroid restore, αλλά μόνο τα data επέλεξα να κάνει, και τα επανέφερε τα πάντα όπως ήταν, εκτός του ότι ήμουν πλέον στην 5.12.10. Και μάλλον ήταν σαν να έκανα απλά πέρασμα την καινούρια ρομ πάνω στην άλλη. Στην επόμενη dev που θα έχω κρατήσει και titanium backup,θα ξανακάνω wipe system, wipe data+dalvik+cashe και ελπίζω να δω πραγματική βελτίωση στην μπαταρία.
    • Ο/H geo_k έγραψε:

Ο/H parsifal έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Δε παίζουν τα links των εικόνων.
      Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post.
      Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα;
      Είμαι με google chrome και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:

Μόλις τώρα έκανα edit το αρχικό μου μήνυμα και είδα ότι δεν κράτησε τελικά τα attachments. Τα ξανανέβασα, πρέπει να φαίνονται τώρα στο post!
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας?

Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες
      Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει.
      Υποθέτω πως ο ένας εννοεί ώρες οθόνης και ο άλλος γενικά πόσες ώρες είναι εκτός φόρτισης το κινητό.
      Ακριβως οπως τα λες οτα το πρωτοπηρα ειχα τρελο πρόβλημα. το ειχα παρει απο το merimobiles ομως αλλαξα μπαταρια αμέσως και το κινητο ηρθε στα ίσια του την αλλη την εχω κρατηση μεν αλλα μονο αν δε με φτασει η καινουρια

Από που την πήρες την μπαταρία;

Εγώ δεν έχω δει τοσο μεγάλα νούμερα είτε σε αναμονή είτε σε sot, βέβαια παίζω περίπου στις 4 ώρες οθόνη,αλλά με κλειστά τα πάντα εκτός του 3g+Wifi, με greenify. 4g δεν βάζω,γιατί δεν πιάνει και στην περιοχή που μένω.

Εχω την τελευταία dev, μετά από προσπάθεια clean install,και λέω προσπάθεια γιατί νόμιζα το mi cloud επαναφέρει και τα data των εφαρμογών, αλλά μόνο τα apk ξανακάνει εγκατάσταση,και μόνο τις επαφές,μηνύματα και ιστορικό κλήσεων. Ούτε ρυθμίσεις τηλεφώνου. Χωρίς titanium πως μπορείτε και κάνετε δουλειά; Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό τελικά. Πίστευα ότι με μια επαναφορά θα επανερχοντουσαν όλα. Οπότε έκανα nandroid restore, αλλά μόνο τα data επέλεξα να κάνει, και τα επανέφερε τα πάντα όπως ήταν, εκτός του ότι ήμουν πλέον στην 5.12.10. Και μάλλον ήταν σαν να έκανα απλά πέρασμα την καινούρια ρομ πάνω στην άλλη. Στην επόμενη dev που θα έχω κρατήσει και titanium backup,θα ξανακάνω wipe system, wipe data+dalvik+cashe και ελπίζω να δω πραγματική βελτίωση στην μπαταρία.

Εμένα μου κρατάει γύρω στης 23 ωρες με ανοιχτη οθόνη 4:30 ωρες, WiFi και 3g κάτι που ακούω για 7 ώρες και 12 μάλλον παραμύθια μου ακούγονται χωρης παρεξήγηση. ;);)

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Με Titanium Back up είναι θέμα χρόνου το πότε θα πάθεις ζημιά... και δεν θα είσαι ο πρώτος φυσικά, ειδικά όταν και αν επαναφέρεις ρυθμίσεις εφαρμογών (σε Xiaomi συσκευές)...
      Το τοπικό back up της Miui δεν σου κάνει? Τα κάνει όλα και συμφέρει! :D
      Δες οδηγίες εδω:
      Display Spoiler
      Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία αντιγράφου
      Το αρχείο που δημιουργείται αποθηκεύεται μέσα στην εξωτερική SD κάρτα, εάν έχεις, αλλιώς στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στη διαδρομή MIUI\backup\AllBackup\(01-03-07_20-11-2015)
      Όπου "01-03-07_20-11-2015" είναι το όνομα αρχείου του φακέλου που δημιουργείται σύμφωνα με την ώρα και ημερομηνία δημιουργίας του back up.

Όσο για το MiCloud, και επαφές και μηνύματα και ιστορικό κλήσεων και διάταξη επιφάνειας εργασίας και ρυθμίσεις τηλεφώνου επαναφέρει... (το έχω κάνει 10αδες, εάν όχι 100αδες φoρές...) Κάτι δεν έκανες σωστά μάλλον... (π.χ. αν δεν έχεις sim μέσα στη συσκευή δεν φέρνει τα μηνύματα και το ιστορικό, για λόγους ασφαλέιας... μέχρι να βάλεις την sim στο τηλέφωνο...)
    • Ο/H parsifal έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Ο/H parsifal έγραψε:

Ο/H geo_k έγραψε:

Δε παίζουν τα links των εικόνων.
      Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post.Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα;
      Είμαι με google chrome και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:
      Μόλις τώρα έκανα edit το αρχικό μου μήνυμα και είδα ότι δεν κράτησε τελικά τα attachments. Τα ξανανέβασα, πρέπει να φαίνονται τώρα στο post!
      Φαίνονται κανονικά. Μεγάλη βελτίωση η μπαταρία, ενδιαφέρον!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Με Titanium Back up είναι θέμα χρόνου το πότε θα πάθεις ζημιά... και δεν θα είσαι ο πρώτος φυσικά, ειδικά όταν και αν επαναφέρεις ρυθμίσεις εφαρμογών (σε Xiaomi συσκευές)...
      Το τοπικό back up της Miui δεν σου κάνει? Τα κάνει όλα και συμφέρει! :D
      Δες οδηγίες εδω:
      Display Spoiler
      Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες ρυθμίσεις-->Αντίγραφα & επαναφορά-->Τοπικά Αντίγραφα-->Δημιουργία αντιγράφου
      Το αρχείο που δημιουργείται αποθηκεύεται μέσα στην εξωτερική SD κάρτα, εάν έχεις, αλλιώς στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στη διαδρομή MIUI\backup\AllBackup\(01-03-07_20-11-2015)
      Όπου "01-03-07_20-11-2015" είναι το όνομα αρχείου του φακέλου που δημιουργείται σύμφωνα με την ώρα και ημερομηνία δημιουργίας του back up.

Όσο για το MiCloud, και επαφές και μηνύματα και ιστορικό κλήσεων και διάταξη επιφάνειας εργασίας και ρυθμίσεις τηλεφώνου επαναφέρει... (το έχω κάνει 10αδες, εάν όχι 100αδες φoρές...) Κάτι δεν έκανες σωστά μάλλον... (π.χ. αν δεν έχεις sim μέσα στη συσκευή δεν φέρνει τα μηνύματα και το ιστορικό, για λόγους ασφαλέιας... μέχρι να βάλεις την sim στο τηλέφωνο...)

Νόμιζα ότι μόνο με το mi cloud είμαι καλυμμένος, για να είχε και επιλογή εφαρμογών (2,5 gb backup, σχεδόν 2 ώρες restore ) και φαντάστηκα το backup που αναφέρεις ήταν απλά κάτι σαν εναλλακτική. Θα το δοκιμάσω τότε το ΣΚ στην επόμενη ρομ.
      Πάντως ρυθμίσεις τηλεφώνου δεν επανέφερε με το mi cloud, έκανα πόσες φορές συγχρονισμό,επαληθεύσεις. Δεν υπήρχε κάτι που δεν τσέκαρα.
      Από titanium έκανα επαναφορά μια χαρά κάποια παιχνίδια που είχα από το προηγούμενο κινητό galaxy s3, και δεν είχα κανένα θέμα. Τις εφαρμογές τις εγκατέστησα από την αρχή,αλλά τα δεδομένα τους επανέφερα, και ήταν καμιά δεκαριά παιχνίδια. Ολα τα cut the rope, where's my water 1+2, monument valey, και κάποια ακόμα. Και το shazam γιατί ήθελα το ιστορικό από τα τραγούδια.
    • Ο/H Bill00 έγραψε:

Θα το δοκιμάσω τότε το ΣΚ στην επόμενη ρομ.
      Όταν κάνεις update ρομ δεν χρειάζεται να επαναφέρεις τίποτα, αφού δεν χάνεις τίποτα... Φαντάζομαι το γνωρίζεις αυτό, άρα να συμπεράνω ότι μιλάς για "καθαρή εγκατάσταση" πάλι το επόμενο Σ/Κ...?
    • Διαφήμιση
    • Ναι για καθαρή, clean install είχα κάνει μόνο όταν πρωτοπηρα το κινητό,που έτσι κι αλλιώς δεν είχε τίποτα μέσα να χάσω,για να κάτσει καλά η developer η ελληνική. Από τότε,τις τελευταίες 4-5 τις κάνω από twrp με wipe cashe+dalvik, και βελτίωση στις τελευταίες δεν είδα σε σχέση με άλλα παιδιά που διαβάζω,και γι αυτό αποφάσισα να κάνω αυτήν την φορά καθαρή εγκατάσταση,και χρησιμοποίησα πρώτη φορά το mi cloud. Την internal storage δεν θα την πειραξω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στις stable roms δουλευει το "Ατομικό Αλμπουμ" (Use People Album) ή εγω ειμαι αναπηρος και δεν μπορω να βγαλω ακρη?
    • Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις γιατί έχω καιρό να μπω στο θέμα.

1) Η stable είναι/γίνονται root;
      2) Το OTE TV Go λειτουργεί στη stable;
    • Ο/H Sherlock_7 έγραψε:

Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις γιατί έχω καιρό να μπω στο θέμα.

1) Η stable είναι/γίνονται root;
      2) Το OTE TV Go λειτουργεί στη stable;
      1. Τι να την κάνεις την stable όταν την θες root;
      2. Αν φοράς stable μάλλον δουλεύει, αλλιως αν την κάνεις root ή έχεις developer οχι από ότι έχω διαβάσει κάπου.
      Βάλε στην αναζήτησή τα ερωτήματα σου και θα βρρις αντίστοιχα θέματα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Ποιά ΡΟΜ έχεις;