Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παιδιά η ρομ πετάει!! Από της καλύτερες με διαφορά!!! Ευχαριστούμε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

bilis1234 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά η ρομ φυσάει πρέπει να είναι η καλύτερη με διαφορά!! Ευχαριστούμε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα Οθόνη κλειδώματος και daily screen δεν δουλεύουν τη κάνουμε??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Ποιον browser είχες?? Και ποιον εβαλες?? Γιατί είχα και εγώ θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εσύ με ποιόν browser είχες θέμα? Οι επιλογές αυτές λειτουγούν κανονικά με Firefox, με Chrome, με Opera και με Internet Explorer, που έχω δοκιμάσει εγώ...” Ναι τώρα το είδα απλά δεν φόραγα τα γυαλιά μου!!! ;););) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ποιον browser είχες?? Και ποιον εβαλες?? Γιατί είχα και εγώ θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάντε αυτό που ξέρετε καλητερα από τον καθένα!!εμείς περιμένουμε. σας ευχαριστούμε που χαραμηζετε το χρόνο σας για μας να είστε καλά!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Έχω φωτογραφίες στης επαφές και κάποιες δουλευνε αλλά κάποιες ενώ έχω φωτο στην κλήση δεν της βγάζει ενώ όταν πάω στην επαφή η φώτο είναι επάνω και δεν πιάνει όλοι την οθονη ” Που είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες αυτές,είναι στο ίδιο σημείο αυτές που δουλεύουν με αυτές που δεν δουλεύουν? ” Ναι ” Ναι στο ίδιο σημείο είναι

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Έχω φωτογραφίες στης επαφές και κάποιες δουλευνε αλλά κάποιες ενώ έχω φωτο στην κλήση δεν της βγάζει ενώ όταν πάω στην επαφή η φώτο είναι επάνω και δεν πιάνει όλοι την οθονη ” Που είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες αυτές,είναι στο ίδιο σημείο αυτές που δουλεύουν με αυτές που δεν δουλεύουν? ” Ναι

• Παράθεση από Bodai: “Για δες και αυτον τον οδηγό => Οδηγός Τοποθέτησης Εικόνων στις Επαφές μήπως βοηθηθείς ” Έχω φωτογραφίες στης επαφές και κάποιες δουλευνε αλλά κάποιες ενώ έχω φωτο στην κλήση δεν της βγάζει ενώ όταν πάω στην επαφή η φώτο είναι επάνω και δεν πιάνει όλοι την οθονη

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Πως να ρυθμίσω σε μια επαφή να φενεται η φωτογραφία?? Όταν παίρνω τηλ η με παίρνουν?? Σε κάποιες επαφες γίνεται σε κάποιες άλλες όχι. ” Οι επαφές σου έχουν το +30 μπροστά? ” Ναι

• Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Πως να ρυθμίσω σε μια επαφή να φενεται η φωτογραφία?? Όταν παίρνω τηλ η με παίρνουν?? Σε κάποιες επαφες γίνεται σε κάποιες άλλες όχι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από bilis1234: “308c947cdf4549ee200ea98ad82db0f8.jpg πως έγινε αυτό??? Από 40.00 σε αυτό?? Με όλα να τρέχουν!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κόψε τα αναβολικά... ” Για πιο λόγο το λες αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

308c947cdf4549ee200ea98ad82db0f8.jpg πως έγινε αυτό??? Από 40.00 σε αυτό?? Με όλα να τρέχουν!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σωστοτατος!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα τα daily lock screen τα βγάζει σαν επιλογή αλλά δεν δουλεύουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “οκ έχεις δίκιο σορρυ απλά είμαι λίγο άσχετος... ” Και αν κρίνω απο το screenshot που βλέπω (με τις ενημερώσεις να είναι online που σημαίνει ότι τρέχουνε προγράμματα απο πίσω) και τη μπαταρία σου στο 52% ...μάλλον ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρίνεται το σκορ που έβγαλες!!!!! ” Για να το λες εσύ σίγουρα έτσι είναι!!!! Τα προγράμματα που τρέχουνε από πίσω πως τα σταματάω?? Τους βάζω τρικλοποδια??

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “παιδιά γιατί τόσο χαμηλό σκορ?? ” @bilis1234 αν θέλεις να βγάλεις υψηλό σκορ στο Antutu διάβασε ΑΥΤΟ τον οδηγό.Επίσης, σε παρακαλώ, μην ποστάρεις όπου να'ναι ...ότι να'αναι...(έχουμε θέμα ΕΔΩ που είμαστε τώρα για το Antutu) και τα images να τα κάνεις resize πριν τα ανεβάσεις... Βγαίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν διαβάζονται εύκολα... ” οκ έχεις δίκιο σορρυ απλά είμαι λίγο άσχετος...

• Redmi note2

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Μεταφέρθηκε σε σωστότερο σημείο. Υπάρχουν ήδη 2 νήματα για τον σκοπό αυτό ” Ευχαριστώ!! Απλά μπερδεύτηκα σορρυ!!

Μήνυμα

παιδιά γιατί τόσο χαμηλό σκορ?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7976/

• Redmi note2

Μήνυμα

4799398cc6016ffbfd064a6580f84e12.jpg για τη τόσο χαμηλό σκορ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk