Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Να ρωτήσω κάτι?? Το md5sum πως το περνάω?? Και σε τι χρειάζεται?? Επιβάλλεται να το περάσω?? Ευχαριστώ
-
σπασμενη οθονη mi3
Μήνυμαδεν μπορώ να το παραγγείλω έχω θέμα με την κάρτα δυστυχώς και δεν έχω κάνα γνωστό που Να μπορεί να με βοηθήσει να το παραγγηλη και να του δώσο τα λεφτά. ... Δυστυχώς
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “Εγω τίποτα!! Ο @caeser το ψάχνει... ” Ναι αυτό... δεν το θέλω εγώ...Ο Bilis, @bilis1234 το ψάχνει... ("...εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου...") ” Ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει ότι ψάχνω. Εγώ πάντως βλέπω μπαοκ αν και γαυρος!!!! ” τι ψάχνει;;ς ” Θήκη για Redmi note2 και μπαταρία.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “Εγω τίποτα!! Ο @caeser το ψάχνει... ” Ναι αυτό... δεν το θέλω εγώ...Ο Bilis, @bilis1234 το ψάχνει... ("...εγώ πρόσεχα την Πολυχρονοπούλου που πρόσεχε την Ξανθοπούλου που μίλαγε με τη Γιαδικιάρογλου...") ” Ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει ότι ψάχνω. Εγώ πάντως βλέπω μπαοκ αν και γαυρος!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Δεν το είχα σκεφτεί εχεις δίκιο είχα κόληση στο μ3 που είχα που δεν είχε αποσπομενη μπαταρία και ξέχασα πως τώρα έχω το note2 Χαχαχα υπάρχει περίπτωση να βρω μπαταρία η θήκη στην Ελλάδα?? Γιατί έχω θέμα με την κάρτα μου???και δεν μπορώ να κάνω αγορά από εξωτερικό ” Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις τέτοια μπαταρία. ” Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο @Octaviastikos ξέρει ένα μαγαζί που πιθανόν να έχει τέτοια είδη... αν και …
-
Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “. Δεν το είχα σκεφτεί εχεις δίκιο είχα κόληση στο μ3 που είχα που δεν είχε αποσπομενη μπαταρία και ξέχασα πως τώρα έχω το note2 Χαχαχα υπάρχει περίπτωση να βρω μπαταρία η θήκη στην Ελλάδα?? Γιατί έχω θέμα με την κάρτα μου???και δεν μπορώ να κάνω αγορά από εξωτερικό ” ” ”
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από bilis1234: “Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά ” ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά Ααααααα εντάξει......χ…
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από bilis1234: “Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά Ααααααα εντάξει......χαλια..” Θέλεις να μας πείς την εμπειρία σου από κάποιο κινητό με ανάλογη οθόνη που κρατούσε πάνω απο 5 ώρες με wifi,σερφάρισμα κτλ???” σε μ3 αρκετά παραπάνω αν και 2χρονων πιο παλιό. Τέλος πάντων μπορεί να είναι και η έκδοση εγώ 2 μέρες τ…
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από bilis1234: “Γύρω στις 4μιση ωρες οθόνη το wakelock πώς δουλεύει?? ” Με 4μιση ώρες οθόνης λογικό μου φαίνεται να έχεις τόσο ποσοστό μπαταρίας. Εμένα βγάζει περίπου 6 ώρες οθόνης και 2 μέρες αναμονής με την χρήση που του κάνω.Επίσης βλέπω πως έχεις βάλει το clean master, δεν χρειάζεται να το βάλεις, είναι ήδη ενσωματωμένο στο MIUI στο κέντρο ασφαλείας. ” Να φταίει αυτό?? Το βγάζω και βλέπουμε απλά μου φενεται περίεργο σε σχεδόν 5 ώρες συνέχεια ίντερνετ και οθόνη…
-
Παράθεση από Graydath: “Το 7% του chrome μου φαίνεται αρκετό. Πόσες ώρες οθόνη σου γράφει? Επίσης, μήπως απο τις 9 το πρωί μέχρι τώρα δεν το έχεις αφήσει γιατί εγω κατάλαβα οτι δεν κάνεις πολύ χρήση... . Τέλος κάνε και αυτο που σου έγραψα πιο πριν διότι βλέπει τα wakelocks όπου φαίνεται αν υπάρχει κάποιο leak ” Γύρω στις 4μιση ωρες οθόνη το wakelock πώς δουλεύει??
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από bilis1234: “Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό?? Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από bilis1234: “Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατ…
-
Παράθεση από bilis1234: “Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό?? Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από bilis1234: “Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό?? ” …
-
d2077327aa89972aa5280d11fa46cd09.jpg73f091fb68ba7ca21ac9da3d58b88200.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό?? Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από bilis1234: “Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό?? ” Όχι δεν είναι λογικό. Απο…
-
Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από bilis1234: “Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό απλά όταν είμαι στην σελίδα και τραβάω δεξιά η αριστερά βγαίνει από τα πλάγια της οθονης κάτι σαν σκια. ” Αν εννοείς οτι καθώς τραβάς δεξιά ή αριστερά μια σκιά που μεγαλώνει όσο τραβάς και είναι είτε γκρι είτε μπλε καμιά φορά, τότε είναι φυσιολογικό. Το κάνει γιατί θέλει να σου δείξει οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο απο τη μεριά που τραβάς... Νομίζω όλα τα android το έχουν... ” Κάτι τέτοιο ναι ίσως να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω απλά…