Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk)

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??
      Όχι δεν είναι λογικό. Απο οτι είδα πιο πάνω έκανες καθαρή εγκατάσταση σωστά?. Βάλε WakeLockDetector, δώστου προνόμια rout και στη συνέχεια δες μόνος σου ή ανέβασε screenshot να δούμε τι φταίει...
      Σωστά καθαρή εγκατάσταση έκανα για να το κάνω αυτό και βλέπουμε.

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Όχι δεν είναι λογικό. Απο οτι είδα πιο πάνω έκανες καθαρή εγκατάσταση σωστά?. Βάλε WakeLockDetector, δώστου προνόμια rout και στη συνέχεια δες μόνος σου ή ανέβασε screenshot να δούμε τι φταίει...
      Αυτό βοηθάει?
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Αυτό βοηθάει?
    • Διαφήμιση
    • Το 7% του chrome μου φαίνεται αρκετό. Πόσες ώρες οθόνη σου γράφει? Επίσης, μήπως απο τις 9 το πρωί μέχρι τώρα δεν το έχεις αφήσει γιατί εγω κατάλαβα οτι δεν κάνεις πολύ χρήση... :P . Τέλος κάνε και αυτο που σου έγραψα πιο πριν διότι βλέπει τα wakelocks όπου φαίνεται αν υπάρχει κάποιο leak
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Το 7% του chrome μου φαίνεται αρκετό. Πόσες ώρες οθόνη σου γράφει? Επίσης, μήπως απο τις 9 το πρωί μέχρι τώρα δεν το έχεις αφήσει γιατί εγω κατάλαβα οτι δεν κάνεις πολύ χρήση... :P . Τέλος κάνε και αυτο που σου έγραψα πιο πριν διότι βλέπει τα wakelocks όπου φαίνεται αν υπάρχει κάποιο leak
      Γύρω στις 4μιση ωρες οθόνη το wakelock πώς δουλεύει??
    • Ο/H logiot έγραψε:

Καλημέρα σε όλους
      Προχθές παρέλαβα και εγώ το Xiaomi_Redmi_Note_2 2/32, πολύ ωραίο τηλέφωνο εμφανισιακά με αρκετά καλή μπορώ να πω, για τα δικά μου δεδομένα, κάμερα.
      Το WiFi του όμως είναι τρομερά αργό, απογοητευτικά αργό και με χάλασε πολύ. Όταν το παρέλαβα φορούσε την 5.09.2 και την έκανα update σε 5.10.8 developer (αυτή κατέβηκε αυτόματα από το server).
      Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω για να γίνει το WiFi του σωστό και γρήγορο? στο σήμα δείχνει πάντως φουλ... το συνέκρινα με το παλιό μου Zopo 980 2/32, δίπλα-δίπλα και το παλιό πάει ΣΦΑΙΡΑ ενώ το καινούριο πραγματικά σέρνεται.....
      Είμαι τελείως αδαής στο να κάνω εγκατάσταση από την αρχή της Ελληνικής ROM.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      καλό μεσημέρι
      κάτι για το παραπάνω θέμα με το WiFi του κινητού, το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό και φλέγον !!!!!! και από ότι βλέπω το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα, γιατί περί προβλήματος πρόκειται!!!!
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Με 4μιση ώρες οθόνης λογικό μου φαίνεται να έχεις τόσο ποσοστό μπαταρίας. Εμένα βγάζει περίπου 6 ώρες οθόνης και 2 μέρες αναμονής με την χρήση που του κάνω.
      Επίσης βλέπω πως έχεις βάλει το clean master, δεν χρειάζεται να το βάλεις, είναι ήδη ενσωματωμένο στο MIUI στο κέντρο ασφαλείας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panospc έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Με 4μιση ώρες οθόνης λογικό μου φαίνεται να έχεις τόσο ποσοστό μπαταρίας. Εμένα βγάζει περίπου 6 ώρες οθόνης και 2 μέρες αναμονής με την χρήση που του κάνω.Επίσης βλέπω πως έχεις βάλει το clean master, δεν χρειάζεται να το βάλεις, είναι ήδη ενσωματωμένο στο MIUI στο κέντρο ασφαλείας.
      Να φταίει αυτό?? Το βγάζω και βλέπουμε απλά μου φενεται περίεργο σε σχεδόν 5 ώρες συνέχεια ίντερνετ και οθόνη να αδειάσει η μπαταρία από το 100%
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

απλά μου φενεται περίεργο σε σχεδόν 5 ώρες συνέχεια ίντερνετ και οθόνη να αδειάσει η μπαταρία από το 100%
      Αυτο ειναι τρολαρισμα; Πολλοι δεν εχουμε δει πανω απο 4h ωρες οθονη..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά
      Ααααααα εντάξει......χαλια..
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά

Θέλεις να μας πείς την εμπειρία σου από κάποιο κινητό με ανάλογη οθόνη που κρατούσε πάνω απο 5 ώρες με wifi,σερφάρισμα κτλ???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά

Θέλεις να μας πείς την εμπειρία σου από κάποιο κινητό με ανάλογη οθόνη που κρατούσε πάνω απο 5 ώρες με wifi,σερφάρισμα κτλ???
      σε μ3 αρκετά παραπάνω αν και 2χρονων πιο παλιό. Τέλος πάντων μπορεί να είναι και η έκδοση εγώ 2 μέρες το έχω.