Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 340.
-
για τον φίλο που ρωτάει για το geek... εχω αγοράσει αρκετές φορές, όπως και από το wish στο οποίο ανήκει... πάντα παρέλαβα, βέβαια οι χρόνοι του είναι μεγάλοι.... πολλές φορές που πέρναγε το χρονικό διάστημα μου έκαναν refund απευθείας από το site... αλλα πάντα το αντικείμενο ερχόταν.. μπορεί και μετά από 2 μήνες... τωρα τελωνείο δεν ξέρω γτ τα δικά μου ήταν μικροποσα.. Πάντως έχει πολλά τύπου jumbo θέλει προσοχή Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ktlk21 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από yliko: “Παράθεση από ktlk21: “Πήρα πριν 3 μέρες από Bangood το scooter της xiaomi στα 418 ευρώ με direct mail... περίπου 22 το βράδυ... το πρωί που μπήκα να δω αν έχει γίνει κάνα update στο status είδα ότι η τιμή με την αποστολή είχε πέσει στα 330....ένιωσα πολύ βλάκας.. προσπάθησα να κάνω cancel την παραγγελία αλλά δεν την έπαιρνε παρόλο που ήταν ακόμα στο processing και τώρα ρώταω... υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια λεφτά πίσω? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εγω …
-
Πήρα πριν 3 μέρες από Bangood το scooter της xiaomi στα 418 ευρώ με direct mail... περίπου 22 το βράδυ... το πρωί που μπήκα να δω αν έχει γίνει κάνα update στο status είδα ότι η τιμή με την αποστολή είχε πέσει στα 330....ένιωσα πολύ βλάκας.. προσπάθησα να κάνω cancel την παραγγελία αλλά δεν την έπαιρνε παρόλο που ήταν ακόμα στο processing και τώρα ρώταω... υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια λεφτά πίσω? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαδοκίμασε να κάνεις sync απο το κινητό... Η να κάνεις update από το κινητό... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠρώτα από όλα πρέπει να μάθεις τι είναι a gps... Επειδή το gps σε όλες τις συσκευές αν ανοιξει θέλει κάποιο χρόνο για να βρει δορυφόρο για να μην καθυστερούν συνδέονται με το δίκτυο και κατεβάζουν ένα αρχείο με τις θέσεις τον δορυφόρων, ώστε να ξέρει ακριβώς που να ψάξει και να κλειδώσει... για αυτό στο κινητό αν έχετε κλειστά δεδομένα ή WiFi αργεί να κλειδώσει το gps... τώρα στο ρόλοι αμ είχες καιρό να το συνδέσεις με το κινητό έχει παλιό αρχείο με τις θέσεις των δορυφόρων και για αυτό στο ζητά…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαεγώ προσωπικά έχω την αμερικανική έκδοση... Κατεβάζεις παλιότερες εκδόσεις και των δύο ώστε να κάνει login με το mi account.... μισό να βρω link βρήκα Huami Xiaomi Amazfit Watch sync with Strava Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜια χαρά είναι το strava.... αν δεν σας βολεύει βέβαια μπορείτε να κάνετε export κανόνικα... τωρα για τις διάφορες με άλλα συστήματα είναι στο να ορίσετε ως race το activity.... τώρα αν θέλετε και το mifit πάρεα, υπάρχει τρόπος να συγχρονίζει και στα 2 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Το sync track πολύ καλό το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα την αγορασμένη έκδοση
-
Α οκ. δεν είχε aroma για το Kate... αρα τον βάζω μετά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
κι εγώ χρήστης 1 μήνα περίπου, άψογη... Απλά εμένα δεν έχει nova launcher.. φαίνεται κάπου στις ρυθμίσεις?
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαδοκίμασε να το φορτίσεις πλήρως και να το αφήσεις σε aeroplane mode για ένα 24ωρο χωρίς να το φοράς και με κλειστή την εφαρμογή στο κινητό πάντα.. αν καταναλωσει μέχρι 15 % είναι normal... αλλιως πήγαινε μέσα από το ρολόι στο log upload και μίλα μετά με εταιρεία... εμένα έτσι μου είπαν.. αν και μου ει9οτι είναι από νερό μάλλον Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαμήπως κάνεις μπάνιο με το ρολόι? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακοίτα είχα πόσο καιρό με το update που ήταν όλα μια χαρά... Προφανώς κάπου με νερό πεχτηκε όπως μου λένε από την εταιρεία και έκανε τα κουλά με την μπαταρία... το gearbest μου έκανε refund 10 δολάρια γτ λέει πέρασε το διάστημα 45 ημερών... Η εταιρεία πάντως παρόλο που θεωρητικά είναι δικό μου φταίξιμο δεχτήκε να το αλλάξει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαεγώ είμαι σε φάση αντικατάστασης απλά περιμένω να γυρίσω Αθήνα για να το στείλω.. σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπα να το φορτίσω πλήρως να το βάλω aeroplane mode χωρίς να το φοράω και να κλείσω το Bluetooth στο κινητό και την εφαρμογή.. και σε ένα 24ωρο αν καταλωσει μέχρι 15% είναι φυσιολογικό... εμένα βάρεσε 20% στο 20ωρο άρα μου είπαν να το στείλω πιαβ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα με 2 ώρες gps την ημέρα, μόνιμα συνδεδεμένο με το κινητό για notifications και aeroplane mode για 6 ώρες το βράδυ έβγαζε 5 μερες άνετα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαθάλασσα δεν έχει μπει ποτέ.. απλά έκανα ντουζ με αυτό όπως και το miband1s και το miband 2..Ποτε δεν είχα θέμα... Βέβαια προς τιμήν τους ενώ το gearbest μου έκανε τσαλιμακια η εταιρεία παρόλο που δεν το πήρα από επίσημο πωλητή τους προσφέρθηκε να μου το αλλαξει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαμίλησα με την εταιρεία... το πρόβλημα με την μπαταρία είναι από υγρασία μου απάντησαν... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk