Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Πήρα πριν 3 μέρες από Bangood το scooter της xiaomi στα 418 ευρώ με direct mail... περίπου 22 το βράδυ... το πρωί που μπήκα να δω αν έχει γίνει κάνα update στο status είδα ότι η τιμή με την αποστολή είχε πέσει στα 330....ένιωσα πολύ βλάκας.. προσπάθησα να κάνω cancel την παραγγελία αλλά δεν την έπαιρνε παρόλο που ήταν ακόμα στο processing και τώρα ρώταω... υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια λεφτά πίσω?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Αν κλείδωσε η αγορά μέσω PayPal κομμάτι δύσκολο ως αδύνατο, αδερφέ τζάμπα στεναχωριέσαι δες το σαν χρηματιστήριο έτσι είναι δυστυχώς, καλορίζικο και εσύ να είσαι καλά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H derveni έγραψε:

Παντού υπάρχουν παράπονα ακόμα και ο παράδεισος είχε παραπονουμενους και όπως λέει ένας φίλος μου ποιος σου είπε ότι υπάρχει δικαιοσύνη

Ο/H Thracia έγραψε:

Παίζει ρόλο σε μία παραγγελία το απο που θα φύγει; :)

Το ζητούμενο είναι η αποφυγή τελωνείου :D Ας έρθει και μέσω Αφροδίτης! :grin:

Στο μόνο που μπορεί να πατήσει ο φίλος πιστεύω ότι είναι το estimate delivery ;)
      Σημερα εμαθα απο τα κεντρικα ελτα οτι το δεμα εχει μπει τελωνειο και οοοποτε ξεκολλήσει θα το δειτε... Και βεβαια παιζει ρολο απο που ξεκινησε γιατι το πληρωσα 17 ευρω για να ερθει γρηγορα απο ευρωπη και χωρις τελωνειο αλλιως το εβρισκα το ιδιο με τα μισα λεφτα κατευθειαν απο κινα εις γνώσιν μου... Το θεμα ειναι τωρα και μπορει να του βαλουν καπελο, και η αργοπορεια, για κατι που δεν το χρειαζομαι στην τελικη.. αν εχω ειδοποίηση απο το ελτα οτι εχει χρεωση τελωνειο ενα χ ποσο αν το αρνηθω να το πληρωσω ξερετε αν επιστρεφει μονο του πισω μετα στον αποστολεα ?? Και επισης σημερα 8/9 ειναι η τελευταια μερα του estimated delivery του ebay. Eγω τι λετε απο αυριο να ξεκινησω το dispute στο paypal λεγοντας και τους 2 λογους η και απο σημερα το απογευμα..??Να παρει ειλικρινα δεν το θελω απλα να μου κανουν refund ..!! :/
      Σου ειπα τι να κανεις και θα παρεις και τα λεφτα πισω και το αντικειμενο τζαμπα, η εστω με τα μισα λεφτα ΣΙΓΟΥΡΑ.. και τωρα που μπηκε τελωνειο εχεις ακομα εναν λογο παραπανω να πεις οτι δεν ηρθε στην ωρα του + τα αλλα που σου ειπα πριν
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

Πήρα πριν 3 μέρες από Bangood το scooter της xiaomi στα 418 ευρώ με direct mail... περίπου 22 το βράδυ... το πρωί που μπήκα να δω αν έχει γίνει κάνα update στο status είδα ότι η τιμή με την αποστολή είχε πέσει στα 330....ένιωσα πολύ βλάκας.. προσπάθησα να κάνω cancel την παραγγελία αλλά δεν την έπαιρνε παρόλο που ήταν ακόμα στο processing και τώρα ρώταω... υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια λεφτά πίσω?

Εγω θα τους εγραφα κ θα έκανα παράπονα κοροϊδίας την επόμενη της αγορας. Το εκανα eglobalcentral που ειχα πάρει μια συσκευή κ μέσα στην βδομάδα την κατέβασαν τιμη. Μου επεστρεψαν την διαφορά στο λογαριασμό.δεν χάνεις τίποτα και στο κατω κατω αυτοί θα δυσφημηστούν για αθέμιτη εταιρεία.
    • Καλησπέρα παιδιά . Θέλω να πάρω 2 amazfit από Κίνα και το βρήκα στο geek.... στα 109usd .Καταρχήν είναι το site αξιόπιστο???.Η τιμή είναι ok???Και τέλος τι αποστολή να διαλεξω για να μην έχω θέμα;;;;Εάν κάποιος το έχει πάρει από κάπου ας μου στείλει έστω π.μ. προκειμένου να με διαφωτίσει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά . Θέλω να πάρω 2 amazfit από Κίνα και το βρήκα στο geek.... στα 109usd .Καταρχήν είναι το site αξιόπιστο???.Η τιμή είναι ok???Και τέλος τι αποστολή να διαλεξω για να μην έχω θέμα;;;;Εάν κάποιος το έχει πάρει από κάπου ας μου στείλει έστω π.μ. προκειμένου να με διαφωτίσει
      @akisjes 75€ έχει απο gearbest και πιο αξιόπιστο μαγαζί είναι

Sent from my Redmi N3
    • Και τρόπο αποστολής να μην περάσει τελωνείο έχει το gearbest. Για geek.... δεν ξέρω αν έχει τρόπο αποστολής αποφυγής τελωνείου.

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • 63 ευρώ το Amazfit στο lightinthebox + 3 ευρώ ασφάλεια φόρων

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yliko έγραψε:

Ο/H ktlk21 έγραψε:

Πήρα πριν 3 μέρες από Bangood το scooter της xiaomi στα 418 ευρώ με direct mail... περίπου 22 το βράδυ... το πρωί που μπήκα να δω αν έχει γίνει κάνα update στο status είδα ότι η τιμή με την αποστολή είχε πέσει στα 330....ένιωσα πολύ βλάκας.. προσπάθησα να κάνω cancel την παραγγελία αλλά δεν την έπαιρνε παρόλο που ήταν ακόμα στο processing και τώρα ρώταω... υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια λεφτά πίσω?

Εγω θα τους εγραφα κ θα έκανα παράπονα κοροϊδίας την επόμενη της αγορας. Το εκανα eglobalcentral που ειχα πάρει μια συσκευή κ μέσα στην βδομάδα την κατέβασαν τιμη. Μου επεστρεψαν την διαφορά στο λογαριασμό.δεν χάνεις τίποτα και στο κατω κατω αυτοί θα δυσφημηστούν για αθέμιτη εταιρεία.
      τους έστειλα mail και λεει δεν μπορούν να επιστρέψουν χρήματα γτ έγινε το confirmation λίγο πριν την προσφορά