Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 340.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλό είναι να μην μπεις.. ειναι σαν να λες αν έμπαινες με το κινητό σου να κανεις μπάνιο... ip67 εχει μην το ξεχνάς.. μην το κάνεις σαν πολλούς με xperia που ακουσαν ip67 και άρχιζαν να τραβανε κατω απο το μερο καο γεια σας... εγω το miband1s το εβαζα, το 2 και το ρολοιντωρα το βγαζω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν το είχα δει συγνώμη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ψωνιζω απο το gearbest 2 χρόνια τωρα και έχω πάρει πολλα πράγματα και φτηνα και πιο ακριβα... ποτε. δεν ειχα πρόβλημα.. ακομα και με ελαττωματικο adapter για το continnum μου εκανα refund ολο το ποσό και κρατησα και το adapter που λειτουργούσε απλα οχο πλήρως... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝεα ενημέρωση mi fit με νεα εμφάνιση 9f41dcae1dafd8c63a9c2ae095e45e26.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαο οπτικός ελεγκτής γενικά δςν είναι και πολύ αξιόπιστος.. θέλει σφίξιμο καλά στο χέρι και παλι όμως... Η ζώνη είναι η ποιο σωστή μέτρηση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από anka1976pa: “Στην ποδηλασία, γιατι δεν δειχνει heart rate στο strava? Θέλει premium λογαριασμό? Και τελοσπαντων ειναι συμβατο με ποδηλασία? Candence που το δείχνει? Μηπως κανω λάθος που παραλληλα καταγραφω και με το strava στο κινητο τη διαδρομή?” Έτσι είναι το strava ... θελει premium λογαριασμό για κάποιες λειτουργίες, δεν είναι θέμα του ρολογιού... για το cadence το ρολόι δεν μπορεί να μετρήσει cadence... Εκτός αν δωθει ατο μέλλον η δυνατότητα σύνδεσης με cadence sensor Sent from…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝαι εγώ... Συνδέεις το ρολόι με τον υπολογιστή με την βάση και περνάς το αρχείο gpx που θες... μετα στο ρολόι πας στα activities και στος ρυθμίσεις έχεις την δυνατότητα να φορτώσεις την διαδρομή.... μετα πας και ξεκινας κανονικά να καταγραφείς την διαδρομή που κάνεις και αν κάνεις swipe προς αριστερά σου εμφανίζει ενα νεο στοιχείο με την πλοήγηση, αν πας πιο πισω σελίδες θα δεις φωτο που εχω ανεβασει... κανείς brevet? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝαι βρε... απλά ενα miband ειναι με gps και μεγαλύτερη οθόνη.... για αυτό και το κόστος... αν κάποιος έχει το miband2 και δεν έχει ανάγκη το gps δεν υπάρχει λόγος να το πάρει... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από JohnPhone: “Θα θελα να αναφερθώ σε κάποια σημαντικά (κατα τη γνώμη μου) αρνητικά που έχω διαπιστώσει στο Amazfit και αφορούν κυρίως τις ειδοποιήσεις. Αναγνωρίζω οτι ο προσανατολισμός του είναι πιο πολύ Fitness και οχι Smartwatch, αλλά εμένα πιο πολύ αυτά με ενδιαφέρουν. Νομίζω και άλλους. Χθες το απόγευμα ήμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και απολάμβανα την καταιγίδα εκ του ασφαλούς . Το κινητό μου ήταν στην κουζίνα και στη δόνηση. Λόγο της απόστασης, δεν υπήρχε πλέον σύνδεση μεταξ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕίχε βγει κάποιος απο την εταιρεία στο γκρουπ στο fb και ανακοίνωσε μια σελίδα για αίτηση για εγγραφή... οι αιτήσεις έκλεισαν απο οτι ξέρω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤελικά πιστέυω ότι είμαι στο beta.. μου έβγαλε κι εμενα το update 1.3.3α αλλα changelog μονο για translate μιας και αυτα που γραω5σε εσας τα είχα πάρει απο το 1.3.2ec57495c7875861e96e36f85ee1a8e6f4.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣτο strava ανεβάζει μόνο της δραστηριότητες που καταγραφεί με gps... Οι άλλες όχι... με το fit... Τωρα για το γυμναστήριο οταν καμω κοπηλατικη το βάζω στο ελλειπτικό και μετραει μια χαρά παλμούς.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΔεν έχω βρει κάτι... Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα από το ρόλοι να κάνει ήχο το κινητό σου ωστε αν δεν το βρίσκεις να σε βοηθήσει να το βρεις.. αρκεί βέβαια να είναι συνδεδεμένο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαδεν χρειάζεται να κάνεις κατι.... μονο του ξεκινάει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠας στο link που έδωσα και κατεβάζεις απο megaupload τα αρχεία.. Διαγραφεις τις εφαρμογές απο το κινητό σου, κανεις επαναφορά στο ρολόι και εγκαθιστάς τις εφαρμογές, τις συνδέεις με το ρολόι και μετα πας στο playstore κάνεις αναβάθμιση μονο το amazfit ώστε να πάρεις την τελευταία αμερικανική έκδοση με το strava και σταματάς τα αυτόματα update απο το mifit. αυτο το κάνεις update μονο μεσα απο την εφαρμογή.. Επίσης και στα δύο βάζεις το ιδιο mi account Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαHuami Xiaomi Amazfit Watch sync with Strava Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο αμερικανικό σύνδεεται μονο με strava.. το κινέζικο μονο με mifit... αρα κρατάς και miband και amazfit Βέβαια υπάρχει τρόπος να δουλέψει το αμερικανικό amazfit και σε strava και σε mifit Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠριν μερικές μέρες βγήκε ενας τύπος απο την huami στο γκρουπ στο Facebook και ανακοίνωσε αν θέλει κάποιος να μπει στο πρόγραμμα beta και είχα στείλε αίτημα.. Δεν μου απάντησε κανείς όμως.. Ίσως παίρνω καποια μορφή preview έκδοση.. δεν ξέρω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk