Μ´αρέσει που ακόμα ελπίζεις... Εγώ δεν την πάλεψα, μετά την επικοινωνία που είχα με τη Gearbest και μου απάντησαν ότι μάλλον το δέμα έχει χαθεί, αλλά επειδή δεν αγόρασα shipping insurance, μπορούν να μου επιστρέψουν το 50%, έκανα dispute στο PayPal. Εκεί ανέβασαν το refund στο 65% (...) και χθες, αφού μίλησα με έναν εκπρόσωπο του PayPal που με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω όλα μου τα χρήματα πίσω γιατί πρόκειται για κλασική περίπτωση (μη αποστολής), έκανα escalate σε claim... Τώρα θέλει 9 μέρες ακόμα για την επιστροφή χρημάτων...Ο/H Miyagki έγραψε:
Ειναι μεσω dpduk και λεει οτι περιμενουν το δεμα συντομα
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ψωνιζω απο το gearbest 2 χρόνια τωρα και έχω πάρει πολλα πράγματα και φτηνα και πιο ακριβα... ποτε. δεν ειχα πρόβλημα.. ακομα και με ελαττωματικο adapter για το continnum μου εκανα refund ολο το ποσό και κρατησα και το adapter που λειτουργούσε απλα οχο πλήρως...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H zt654 έγραψε:
Αν στο στείλουν ποτέ πες το και σε εμάς. Έτσι κάνουνε στα flash sales.
-
Καλα στα flash sales προσεχε.. δεν αποστελετε οταν παραγγείλεις, αλλα οταν τελειώσει το sale. επίσης αν ειναι λιγα κομμάτια μπορεί να μην προλάβεις
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ψωνιζω απο το gearbest 2 χρόνια τωρα και έχω πάρει πολλα πράγματα και φτηνα και πιο ακριβα... ποτε. δεν ειχα πρόβλημα.. ακομα και με ελαττωματικο adapter για το continnum μου εκανα refund ολο το ποσό και κρατησα και το adapter που λειτουργούσε απλα οχο πλήρως...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ρε παιδιά, λέτε για flash sale να προσέχουμε... Έχω αγοράσει το amazfit από gearbest στο flash sale που είχαν στα 96€. Φαίνεται το δεμα να έχει κολλήσει από 21/6 αεροδρόμιο, από ενημέρωση από το Ολλανδικό ταχυδρομείο. Λέτε να την έχω πατήσει κι εγώ;
-
Θα μάθεις σε κανά δύο βδομάδες..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εχω δει από μέλος, πως πριν 1-2 μέρες είδε ενημέρωση από παραγγελία του που είχε φτάσει 15/6... Ελπίζω σε αυτό πλέον, ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και το δικό μου δέμα
-
Χαχαχα έχω παραγγείλει ένα ρολόι από Gb και είναι στο αεροδρόμιο από τις 13/6...
Τα ακουστικά που παρήγγειλα μαζί την ίδια μέρα από το ίδιο κατάστημα είχαν κολλήσει κι αυτά μαζί αλλά τα παρέλαβα πριν μια βδομάδα...τι να πω δε ξερω, αν αυτό το πακέτο μπει και τελωνείο δε ξέρω αν αξίζει να πάω να παραλάβω...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Μ αυτα και μ αυτα μεχρι και τα pistons πηρα με priority. 6.20 οι ψειρες 1.80 τα μεταφορικα. Τι α κανς κατς α μαλως'?
-
Έχει κανείς εμπειρία με Bpost? ΕΛΤΑ η με courier έρχονται?(Παραγγελία από eglobalcentral.eu)
-
Πάντως ένα παλικαρι που αγόρασε ένα MI6 ανέφερε ότι στο κατάστημα ΜΙ Global Store στο Aliexpress επιλέγοντας DHL Express με περίπου 26,5 $ περνάει αέρα το τελωνείο. Άλλωστε το διαφημίζει και στο site. Ψάχνω να βρώ και εγώ το Mi5s μετά την πατατιά και δεν μπορώ να βρω κάτι , μόνο Gold που δεν γουστάρω !!!
Μας τον σφύριξε κανονικά το citis...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα