Αν υπάρχει κάποιος που δεν παρέλαβε την παραγγελία του ή δεν πήρε τα χρήματα του έστω πίσω πληρωνοντας με PayPal να το πει πάντως.Τι θα πει δηλαδή θαρραλέους.Αν εννοείς το after sale service ok.Λες και στα υπόλοιπα θα βγάλεις καλύτερα άκρη.μηνα και βάλε θα περιμενεις στην καλύτερη.Ο/H billfot έγραψε:
Το geekbuying ειναι για ΠΟΛΥ θαρραλεους....
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δε μπορω να το συγκρινω πχ με το banggood που μου εχει κανει ολικα και μερικα refund σε χαλασμενα φερμουαρ σε μπουφαν, σε ελλειψη κλιπ για action cameta set που ετσι πωλειται παγκσμιως και ΔΕ φταιγαν αυτοι, σε xiaomi home camera που δεν εβρισκα εγω το κουμπι επικοινωνιας στην εφαρμογη και σε μια μεγαλη λιστα αιτηματων που αν δεν ηταν παραλογες ικανοποιομουν αμεσα!
Αν εχει καποιος αναλογες εμπειριες με το geek ας τις μοιραστει. Γιατι παραγγελια απο κινα ΔΕ σημαινει μονο πηρα το προιον η τα λεφτα μου πισω απ το paypal, σωστα? -
Σωστά. Εγώ έχω πάρει 3 φορές από την Ευρωπαική τους αποθήκη, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Και ευχυχώς, δεν χρειάστηκε ακόμα να δοκιμάσω το after-sales service τους..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H billfot έγραψε:
Δε μπορω να το συγκρινω πχ με το banggood που μου εχει κανει ολικα και μερικα refund σε χαλασμενα φερμουαρ σε μπουφαν, σε ελλειψη κλιπ για action cameta set που ετσι πωλειται παγκσμιως και ΔΕ φταιγαν αυτοι, σε xiaomi home camera που δεν εβρισκα εγω το κουμπι επικοινωνιας στην εφαρμογη και σε μια μεγαλη λιστα αιτηματων που αν δεν ηταν παραλογες ικανοποιομουν αμεσα!
Αν εχει καποιος αναλογες εμπειριες με το geek ας τις μοιραστει. Γιατι παραγγελια απο κινα ΔΕ σημαινει μονο πηρα το προιον η τα λεφτα μου πισω απ το paypal, σωστα?
-
ΠΕριμενω δεμα απο gearbest πληρωμενο με priority line εδω και ενα μηνα και ακομα τιποτα.. Ποσες μερες κανει ρε παιδια;
-
-
Ο/H Miyagki έγραψε:
ΠΕριμενω δεμα απο gearbest πληρωμενο με priority line εδω και ενα μηνα και ακομα τιποτα.. Ποσες μερες κανει ρε παιδια;
-
Εχω δεμα ρε παιδιά από 13/6 στο αεροδρόμιο...
Κάτι μου λέει ότι αυτό θα το περιμένω και άλλον ένα μήνα στο τελωνείο (κάτω από 20€ αξία)...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Καλημερα παιδια.Δεμα με nl post εχει φτασει κανονικά στην χωρα προορισμού στο Ελ.Βενιζελος εχει κλεισιμο από σταθμό εξαγωγης και μεταφορά στο κεντρο διαλογης Αττικης.Από εκει εχει φορτωση σε μεταφορικο μεσο και ενώ σε οτι παραγγελια εχω κανει τα τελευταία 4 χρονια μετά από 10-15 ωρες μετά από αυτό το σταδιο παραλάμβανα τώρα εδω και 4 ημερες δεν φαινεται πουθενα το δεμα μετά την φορτωση σε μεταφορικο μεσο.Εχει καποιος παρόμιο θέμα;;;
-
Πλέον είναι έτσι μπορεί να κολλήσει οπουδήποτε. Έλλειψη προσωπικού
-
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Για ενημέρωση παιδιά παθόν και εγώ από Gearbest Redmi 4X 3/32 με κόστος 105 ευρο αν και με είχαν σιγουρέψει με Austrian Post δεν θα σταματούσε τελωνείο τώρα τι να τους κάνω εχει κανείς πάρει πίσω χρήματα απο δαύτους?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα