Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
ναι φυσιολογικό είναι αλλά αυτό το κατάστημα δεν έχει και δείκτη αξιοπιστίας στο ζενίθ.............
-
Ο/H zt654 έγραψε:
ναι φυσιολογικό είναι αλλά αυτό το κατάστημα δεν έχει και δείκτη αξιοπιστίας στο ζενίθ.............
=============== Ιουλ 3rd 2017, 6:31pm ===============
Απο Gearbest που ψωνίζω συχνά τώρα τελευταία κυρίως mi home products και έρχονται με NL post σε 3-4 μέρες το πολύ έχω πληροφορίες στο track order. -
κοίτα γενικά υπάρχει περίπτωση να σου έδωσα αριθμό και να μην πήγε ακόμα στο ταχυδρομείο το δέμα. Παίζει και αυτό το σενάριο. Απείλησε τους λίγο και θα είσαι οκ μετά από 1-2 ημέρες.
-
Μάλιστα φοβερή ιστορία.
-
Παρόμοια ιστορία είχα με ένα κρανος μηχανής από σκρουτζομάγαζο.
Φτασαμε τις 40 μέρες για να μου πουν πως το μονετελο εξαντληθηκε και πως ερχεται καινουριο απο Ιταλια.
Even dead i will fight. -
Εγω παρ'οτι δεν μου γεμίζουν το μάτι σαν μαγαζί με το mi band 2 αμέσως με εξυπηρέτησαν!
-
η δικιά μου εμπειρία από το εν λόγο κατάστημα εδώ.... Εμένα με τέτοιες απαντήσεις με έχασαν....
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x -
Ο/H zt654 έγραψε:
κοίτα γενικά υπάρχει περίπτωση να σου έδωσα αριθμό και να μην πήγε ακόμα στο ταχυδρομείο το δέμα. Παίζει και αυτό το σενάριο. Απείλησε τους λίγο και θα είσαι οκ μετά από 1-2 ημέρες.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
η δικιά μου εμπειρία από το εν λόγο κατάστημα εδώ.... Εμένα με τέτοιες απαντήσεις με έχασαν....
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4x
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
αλλά αν το άφησε στο ταχυδρομείο και πήρε tracking number δεν νομίζω να είναι θέμα καταστήματος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα