Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Αρχικα καλως ορισες φιλε! Ας τα παρω με τη σειρα που ρωτησες. Το ποσο που θα πληρωσεις αν περασει τελωνειο εξαρταται απο το ποσο θα κοστολογησει ο τελωνης το κινητο και συνηθως ειναι απο 30 εως 50 ευρω. Αν εχεις ηδη ριξει την παραγγελια κατα πασα πιθανοτητα δεν υπαρχει κατι που να μπορεις να κανεις ωστε να αποφυγεις σιγουρα το τελωνειο! Ειναι πλεον ρουλετα, αλλα υπαρχουν και μεθοδοι να το αποφυγεις σιγουρα οι οποιες ομως προσφερονται απο ορισμενα μονο καταστηματα και με επιπλεον χρεωση(πλεον αμελητεα). Αυτο που λες για το refund απο το καταστημα ειναι επισης κατι που προσφερεται απο μερικα καταστηματα ως επιλογη με μικρη χρεωση. Αν δεν εχεις επιλεξει τιποτα απο τα δυο που προανεφερα εισαι στο ελεος του τελωνη! Σου ευχομαι καλη τυχη και μην σκας πλεον εχει σπασει ο σκληρος ελεγχος απ οτι βλεπω(χωρις να ειμαι σιγουρος)! Για οτιδηποτε αλλο μπορεις ειτε να γραψεις εδω, ειτε να στειλεις pm σε μενα ή καποιο αλλο μελος.

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H NeiLatoR@S έγραψε:

παρέλαβε κανένας κινητό από κίνα και να πληρώσει τελωνείο;;; πόσο περίπου είναι το πόσο γνωρίζει κανένας;;;
      παράγγειλα απο aliexpress το νεο redmi note 4x με ρίσκο απο οτι διάβασα στα μηνύματα σας γιατί μπορεί να φάω τελωνείο.
      Υπάρχει κανένας τρόπος αποφυγής του εξτρά φόρου;;
      Κάποιος φίλος παρέλαβε ενα κινητό απο κινα πριν 15 ήμερες όλα καλά χωρίς τελωνείο.
      και μου είπε επίσης οτι υπάρχει επιλογή στο aliexpress για refound οταν το τελωνείο είναι πολύ ακριβό. Ισχύει;;;
      Καλησπέρα! Ειχα παραγγείλει το redmi 3 από κινα μέσω vickmall. Το κράτησαν ένα μήνα περίπου στο τελωνείο.. 24ευρω το τελωνείο και 12 το ταχυδρομείο. Περιμενα περισσότερα από όσα είχα διαβασει σε διάφορα sites. Ειχα επικοινωνήσει με vickmall από όπου το είχα παραγγείλει για refund αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται όταν πρόκειται γ τελωνείο..
    • Ψηνομαι για τ ακουστικα ψειρες της xiaomi τα hybrid pro που παιζουν γυρω στο 20αρικο.
      Διαβασα ομως οτι ειστε ικανοποιημενοι και με τα piston fresh version που ειναι στο 1/3 της τιμης και βαλε.
      Εχει κανεις και τα 2 για σαφη αποψη?
    • Διαφήμιση
    • Εγω δεν θα τα επαιρνα φιλε. Δεν μπορω να βρω κατι που μπορουν να μου προσφερουν παραπανω απο τα Piston που να αξιζει 15 ευρω...Ειναι καλα απο καθε αποψη, ηχος, ενταση, μπασο με καλυψαν 100%!

• Τα Piston ερχονται και με 3 διαφορετικα Earbuds για διαφορους τυπους αυτιων!(Καθαρα, με μαρμελαδα 2-7 ημερων, μαρμελαδα 7+ ημερων) :lol: :lol: :lol:

• Διαφήμιση
    • Ο/H billfot έγραψε:

Ψηνομαι για τ ακουστικα ψειρες της xiaomi τα hybrid pro που παιζουν γυρω στο 20αρικο.
      Διαβασα ομως οτι ειστε ικανοποιημενοι και με τα piston fresh version που ειναι στο 1/3 της τιμης και βαλε.
      Εχει κανεις και τα 2 για σαφη αποψη?
      Δεν τα λες και ψείρες :D
      Είχα τα hybrid τα όποια τα έκλεψαν και τώρα περιμένω τα hybrid Pro
      Αυτά έχουν τεράστια διαφορά από τα Pistons. ;)

Τώρα αν τα θέλεις απλά για hands free μπορείς να πάρεις τα youth edition τα χρωματιστά που είναι και φθηνά,δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τα Pistons αλλά είναι και πιο φθηνή κατασκευή :thumbdown:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ευχαριστω παιδες. Piston λοιπον κι η φτηνια τρωει τον παρα

=============== Ιουλ 2nd 2017, 2:11pm ===============
      @'Thracia εχω τα piston τα χρυσα εδω και 1. 5 χρονο που ειναι πραγματικα απιθανα στη μουσικη, τα τσιμπησε ο γιος, οποτε θα παρω τα fresh μια και η χρηση τους θα ειναι hands free κυριως.
    • Ο/H billfot έγραψε:

Ευχαριστω παιδες. Piston λοιπον κι η φτηνια τρωει τον παρα

=============== Ιουλ 2nd 2017, 2:11pm ===============
      @'Thracia εχω τα piston τα χρυσα εδω και 1. 5 χρονο που ειναι πραγματικα απιθανα στη μουσικη, τα τσιμπησε ο γιος, οποτε θα παρω τα fresh μια και η χρηση τους θα ειναι hands free κυριως.
      Τα έχω ακόμη,ίσος τα καλύτερα ακουστικα! :D
      Είμαι από τους τυχερούς γιατί είναι από τις πρώτες παρτίδες του 14.
      Η λαστιχένια θήκη ακόμη μυρίζει Σοκολάτα! ;)

Τα χημικά τούς μέσα! :lol:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Εχει αγορασει κανεις απο το αυτο το site? spemall.com Θελω να αγορασω το voyo v3 laptop υστερα απο επικοινωνια εριξε την τιμη του περιπου κατα 100usd επειδη τον ειπαν εαν μπορει να μου δωσει κατι καλυτερο στην τιμη. Επισης εχει eu express χωρις τελωνειο. Μου μυριζει κατι σαν το φιλαρακι το duang... για να δω τι θα μου πει στα email Μου