Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 340.

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

ktlk21 - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Κι εμένα τελικά οκ.. Μόλις έκανε update δουλεύει άψογα... Και να φανταστείς ότι την είχα παριυει τσάμπα από ένα παιδί γτ δεν του δούλευε και την είχα μέσω Fang hack Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

ktlk21 - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Έκανες κάτι συγκεκριμένο.. Γιατί εμένα ακόμα κλειδωμένη είναι για mainland China Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

ktlk21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mparaxir: “Εγω θελω να ζητησω απο τους ποιο έμπειρους οσο αφορα το paypal ειχα ξαναγράψει εδώ αλλα θελω μια καθοδήγηση. Λοιπόν εχω κάνει μια παραγγελία στις 16 Ιουλίου ενα φωτοσπαθο. Στο σαιτ τους λενε μεσα σε 48 ωρες γίνεται αποστολή και με ενημερώνουν οτι έφυγε το πακέτο. Μετα απο ψάξιμο στέλνουν μια πλαστικουρα και οχι φωτοσπαθο μετα απο πολλές προσπάθειες να μπω που ειχα κανει εγγραφη στο σαιτ τους γράφει συνεχώς δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός αρα μουφα σαιτ. Εχω στηλει και στο…

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Αν κρίνω από το pace που είμαι λίγο κάφρος μια Χαρα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Εγώ επειδή το βιαζόμουν το πήρα πριν 4 μερες από σκρουτζ 170 ευρώ με 2 χρονια εγγύηση (καλά δική του)... Αν δεν τι βιάζεσαι θα σου έλεγα gearbest 130 ευρώ... Fox κάτι λέγετε το μαγαζί και είναι στον Άγιο Δημήτριο... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Μόνο που αυτό είναι άκυρο τέλειος... Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.. Ακομα και δύο άνθρωποι, με την ίδια ηλικία, ίδιο ύψος κ βάρος και ίδια επίπεδα δραστηριότητας έχουν διαφορετικές ανάγκες σε θερμιδική ενέργεια... Αν θες τώρα για να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου τότε οκ... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

. Α γιατί δεν μπορεί ένα punto να περάσει μια Ferrari.. Αμάξια είναι και τα δύο, ιταλικά... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Το viber έχει ένα θέμα γτ ανοίγει η οθόνη πρώτα και μετά η ειδοποίηση... Και αν έχεις ρυθμίσει να μην βαράνε ειδοποιήσεις με ανοιχτή οθόνη στο amazfit τότε δεν έρχονται Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Δώσε άδειες στην εφαρμογή... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Τα updates βγαίνουν σε κύματα, άρα υπομονή με το χειροκίνητο α τε να γλιτώσεις μερικές ώρες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

ktlk21 - - Amazfit

Μήνυμα

Και σε εμένα... Ζήτησε βέβαιαα qr code ξανά αλλά όλα οκ.. Περίμενα το δοκιμάσω με ποδήλατο.. Είδα ότι πλέον δέχεται Bluetooth accessories Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο...τώρα... Προσωπικά με το Kate μια χαρά είναι με τα άθλια social media στην συσκευή μου και δεν κολλάει κάτι.. Τώρα αν είναι τόσο σημαντικα τα social media στην δουλειά σου ασχολείσαι με λάθος συσκευή...σου έδωσα λύση πιο πάνω... Είσαι η χαρά των εταιριών Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Κι εγώ συγκεκριμένος ήμουν.... Δεν πιστεύω οτι αξίζει να κρίνεις ενα κινητό με κριτήριο το fb... Αν σε ενδιαφέρει αυτό είσαι σε λάθος forum... S9 ή iPhone X και θα έχεις και του κόσμου τα loke Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν είναι τόσο σημαντικό το fb στην ζωή σου καλό είναι να αλλάξεις ζωή και οχι κινητό.. Φιλικά πάντα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Απλά έχει χαθεί η μπάλα... Είναι marketing καθαρά... Εύκολα θα μπορουσαν με ελάχιστο κόστος κατασκευής για τις εταιρείες να έχουν ολα 6 gb αλλα ακομα βγάζουν με 1 και 2 στα και καλα φτηνα μοντέλα.. Με τους Κινέζους άρχισαν να βλέπουν 3 και 4 που οι ναυαρχίδες των Samsung lg τα έβαζαν μόνο στις ναυαρχίδες και πλήρωνες αρκετά για αυτά.., να θυμησω επίσης τα windows phone που με 1 gb έκαναν παπάδες και δεν κολαγαν πουθενά.. Μέχρι που ήρθαν οι επίσημες εφαρμογές fb, messenger, youtube και μετά ακόμα…

• Δεν χρειάζεται να ξηλώσεις πολλά πράγματα.. Facebook, messenger, YouTube κ viber...κακογραμμενες και πολυ μνημοβορες εφαρμογές.... Απο την άλλη τι είναι αυτο που σε κάνει να έχεις ενα fb και ενα YouTube να τρέχει απο πίσω.. Δεν τρέχει τίποτα να χάσεις και κάποιο notification για like... Μια χαρα είναι τα 3 gb.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Άσχετο.. Προσπαθώ να κανω αγορά απο bangood με PayPal είτε απο εφαρμογή ειφε αποο browser και με απορρίπτει... Έκανα προσπάθεια και έβαλα κάρτα στο bangood και χρέωσε κανονικά... Κολπο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν οι τιμές που αναγράφονται στο site πριν το checkout είναι σε euro δεν χρειάζεται... Αν ειναο σε δολάρια τοτε ναι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν φτάσει Ελλάδα παραλαμβάνεις κανονικά... Υπάρχει θεμα με ασφάλεια στις πτήσεις για αυτό δεν έρχονται Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ελλάδα δεν δίνουν όλοι εγγύηση infoquest.. Να μπει και αυτό ατην εξίσωση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk