Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 126.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KostasUK: “Παράθεση από epkakas: “Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με τη δυνατότητα κλήσεων μέσω διαδικτύου (sip) Έχω περάσει τις ρυθμίσεις και μπορώ να δεχθώ κανονικά κλήσεις. Δεν μπορώ να κάνω εγώ όμως. Υπάρχει κάπου η επιλογή αυτή ή θα πρέπει να καταφύγω σε εφαρμογή; Edit: rom stable 7.2.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγω το δοκιμασα, εβαλα κ third party apps με χρηματα αλλα ποτε δεν καταφερα να κανω ανεκτη κληση. Κριμα γιατι θα βολευε παρα πολυ. Sent …
-
Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με τη δυνατότητα κλήσεων μέσω διαδικτύου (sip) Έχω περάσει τις ρυθμίσεις και μπορώ να δεχθώ κανονικά κλήσεις. Δεν μπορώ να κάνω εγώ όμως. Υπάρχει κάπου η επιλογή αυτή ή θα πρέπει να καταφύγω σε εφαρμογή; Edit: rom stable 7.2.3.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία συσκευή που με ενδιαφέρει Original Xiaomi New Square Box Protable Wireless Bluetooth Speaker With TF Card In Outdoor Sport 3D Subwoofer
-
Πως λειτουργεί το Mi Message
ΜήνυμαΜπράβο ρε παίδες! Ωραίο και αναλυτικό.
-
Παράθεση από gkalen: “Νομιζω ότι δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το supersu.zip μέσα στις Stable ή της dev rom , θα ήταν πολύ καλύτερα για οποιονδήποτε χρήστη να φλασαρε το supersu.zip ξεχωριστα. Έτσι δεν θα δημιουργούνται προβλήματα . Οποίος θέλει ροοτ στη stable θα φλασαρει ένα ανεξάρτητο ζιπ κι οποίος δε θέλει θα τ'αφηνει ως έχει. Πιστεύω ότι ο liopetis κατά λάθος έκανε το swipe και φλασαρε το supersu.zip ” Έτσι την πάτησα και εγώ... Το απεγκατέστησα σύμφωνα με τις οδηγίες. Μπράβο στον δημιου…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από epkakas: “Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά οι λιγότεροι χαρακτήρες γραμμάτων από τους 160 προσωπικά δεν με ενοχλούν. Το να γράφω όμως μόνο με κεφαλαίους χαρακτήρες μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τους συνομιλητές μου, αφού είναι πιθανό να θεωρηθεί, ότι φωνάζω. Γι' αυτό και ζήτησα διευκρίνηση, αν το mod αυτό επηρεάζει και άλλες SMS εφαρμογές πέραν της κλασσικής. ” Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα κινητά, αλλά και παλιότερα που δεν είχα XIAOMI όταν έστε…
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από epkakas: “Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms; ” το οτι ονομαζεται smsmod... σε προϊδεάζει σε κάτι;; ” Ο τρόπος της απάντησης σου, που αγνοεί επιδεικτικά, ότι υπάρχουν εφαρμογές, όπως ενδεικτικά Viber, what's up και άλλες τόσες, που χρησιμοποιούνται για Short Message Service άρα το mod μπορεί κάλλιστα να αφορά και σε αυτές (δεν το γνωρ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από epkakas: “Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms; ” το οτι ονομαζεται smsmod... σε προϊδεάζει σε κάτι;; ” Ο τρόπος της απάντησης σου, που αγνοεί επιδεικτικά, ότι υπάρχουν εφαρμογές, όπως ενδεικτικά Viber, what's up και άλλες τόσες, που χρησιμοποιούνται για Short Message Service άρα το mod μπορεί κάλλιστα να αφορά και σε αυτές (δεν το γνωρίζω) με προϊδεάζει σε κάτι..αλλά δεν θα το μοι…
-
Παράθεση από makis855: “Παράθεση από makis855: “Παράθεση από MIUI_ART: “4. Έχει ενσωματωθεί σε όλες τις ROM το SMS MOD (160 χαρακτήρες by dNomikos) ” κανουμε κατι για να το ενεργοποιήσουμε? δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι ” υπαρχει κατι γιαυτο το θεμα??? ” θα προσθέσω στην ερώτηση. Η γραφή της ελληνικής γλώσσας είναι μόνο κεφάλαια μετά το mod; Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms; Όποιος γνωρίζει, ας διευκρινίσει.
-
Πολύ ωραία! Καλή τύχη σε όλους! MXIII-G Amlogic S812 2.0GHz Quad Core 1GB RAM 8G ROM Android 5.1 Smart TV Box online - coolicool
-
Καλορίζικο! Καλές ακροάσεις!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Αν εννοείς το κλείδωμα των αρχείων δες τον παρακάτω οδηγό Privacy και κρύψιμο αρχείων, μηνυμάτων, φωτογραφιών κ.λ.π. ” Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το βρήκα. Σώζω τον οδηγό.
-
Καλή τύχη σε όλους παιδιά! Εξαιρετικό δώρο!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσεις από τον Updater, αλλά θα δεις μάλλον πως δεν σου περνάει το Update. Πρέπει να έχεις TWRP Recovery για να περάσεις οποιαδήπτε ROM (Stable ή Developer) ” Αυτό έκανα και εγώ αφού διάβασα τους οδηγούς του καίσαρα και επέλεξα να φλασάρω με τον δεύτερο οδηγό ήτοι μέσω usb stick και otg καλωδίου. Ήμουν τυχερός γιατί στην δική μου περίπτωση το vickmall μου έστειλε το νέο μου redmi Note 2 με προηγούμενη ελληνική develloper rom και την άλλαξα με την stable ελλ…