[Ενημέρωση 19-5-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H Babis Galanidis έγραψε:
Σε redmi 3 κάνουμε απλή εγκατάσταση ή θέλει άλλη διαδικασία???
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Σε redmi 3 κάνουμε απλή εγκατάσταση ή θέλει άλλη διαδικασία???
-
Τπτ δεν έχω κάνει, παρόλο που έχω stable θέλει ξεκλείδωμα;;
Διαβασε εδώ:Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:
Η νέα rom για το Mi Note Pro περιλαμβάνει το twrp3 ? Αυτή τη στιγμή όπως έγραψα και νωρίτερα είμαι με stable 7.1.5.0 η οποία έχει το twrp 2.8 for Mi Note Pro. Φοβάμαι μήπως χάσω πάλι τη δυνατότητα recovery όπως έγινε όταν έβαλα την 7.2.0.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Η ROM για το Mi Note PRO (Leo) ανανεώθηκε με νέα που περιλαμβάνει και το νέο TWRP Recovery από τον Michael και την ομάδα των ΒΕΤΑ Testers, στα Ελληνικά... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η νέα rom για το Mi Note Pro περιλαμβάνει το twrp3 ? Αυτή τη στιγμή όπως έγραψα και νωρίτερα είμαι με stable 7.1.5.0 η οποία έχει το twrp 2.8 for Mi Note Pro. Φοβάμαι μήπως χάσω πάλι τη δυνατότητα recovery όπως έγινε όταν έβαλα την 7.2.0.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Η ROM για το Mi Note PRO (Leo) ανανεώθηκε με νέα που περιλαμβάνει και το νέο TWRP Recovery από τον Michael και την ομάδα των ΒΕΤΑ Testers, στα Ελληνικά...
Ευχαριστώ πολύ. -
Οπότε αναβαθμιζουνε μόνο τη rom χωρίς να χρειάζεται να κανουμε κάνουμε κάτι για το twrp3; Κάθεται μόνο του;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οπότε αναβαθμιζουνε μόνο τη rom χωρίς να χρειάζεται να κανουμε κάνουμε κάτι για το twrp3; Κάθεται μόνο του;
Ευχαριστώ και πάλι. -
Σε ότι από τα 2 θέλεις...
Εγώ πάντως κάνω το Update Πάντα από το TWRP.. -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H epkakas έγραψε:
Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms;
Peter.gr -
Ο/H epkakas έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H epkakas έγραψε:
Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms;
Προφανώς δουλεύει μόνο για τα sms μιας και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα που χρεώνεται παραπάνω μηνύματα αν δεν έχεις το mod. Στα messengers δε σε νοιάζει τι γίνεται εφόσον δε χρεώνεται το κάθε μήνυμα.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H epkakas έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H epkakas έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peter.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0