Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 907.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “ωραίος!Επειδή θελω μονο το magisk πλεον οχι supersu..αν εχει η rom ήδη το supersu μολις την κανω extract...το σβήνω και μετα ξανακάνω τι;για να γίνει ενα ενιαίο zip δηλαδη χωρίς το supersu για να τη φλασαρω..και μετα φλασαρω το magisk.. ” Αν δεν έχει το magisk το κατεβάζεις η κάποιος θα έχει λινκ για κατέβασμα και στο τέλος της εγκατάστασης κανείς έγκατασταση το ζιπ αρχείο του magisk και όχι του supersu ...........και την ρομ το αρχείο ζιπ χρειάζεσαι απλά με το εξτρακ…

• Παράθεση από Kostas_kanal: “σίγουρα το εχει;γιατι η 8.5.1.0 δεν το είχε..αν το εχει το κάνω extract,το σβήνω και μετα;λιγο δε τα παω καλα με zip unzip κλπ!! ” Αμα κάνεις σε κάποιο φάκελο στο pc την ρομ εξκτρακτ θα δεις μέσα αν έχει το ματζισκ η το σούπερσου ανάλογα κατά την εγκατάσταση της ρομ θα φλασαρεις ότι σου αρέσει σε περιπτωση που δεν εχει αυτο που θες στα downloads σίγουρα θα το έχει το κατεβάζεις και μαζί με το ζιπ της ρομ τα βάζεις στο τηλ. και κανείς έγκατασταση!!!!!!!!!! δεν ξέρω τώρ…

• @Kostas_kanalαν κανείς extract την ρομ σε ένα φάκελο πιστεύω θα το δεις τι περιέχει και πράττεις ανάλογα!!!!!!

• @Kostas_kanal αν κρίνω από την official global stable που έχω 9.5.3.0...η δική μας έχει τα γνωστά πλεονεκτήματα και σίγουρα θα είναι γρηγορότερη εγώ προτείνω να την βάλεις και από μπαταρία καλά πάει ..........τώρα κάτι άλλο δες το και εσύ!!!!!!!!

• @Lycaon φίλε σελίδα 64 μήνυμα 758 στην γενική συζήτηση για το redmi note 5 (whyred) αναφέρει το εργαλείο του φίλου @Georgre Kaggelaris το blostware removal tool ....αν θυμάμαι καλά διάβασε και τα πριν λίγο και επόμενα μηνύματα που έχουμε τις παρατηρήσεις........μπορείς να βγάλεις τα πάντα(εκτός του gmail;)και τις υπηρεσίες google φυσικά.......εγώ άφησα μόνο αυτά τα δύο.....gmail......υπηρεσίες google .......είναι exe αρχείο και τρέχει στον υπολογιστή μετά αν θες πχ τον chrome περνιέται σαν απλή …

• @GeoXiaomiκαι εγώ είχα το ίδιο θέμα και πέρασα fastboot rom global 9.5.3.0 και έλυσα το πρόβλημα βέβαια ξεκλειδωτο και έτσι για το μικρόβιο twrp+supersu+απεγκατασταση τα ενεργόβορα google apps και όλα οκ εδώ και κάτι μήνες απλά σφαίρα χωρίς το παραμικρό!!!!!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @makis1024 σε περίπτωση που χρειαστεί φακτορυ ρισετ θα διαγραφεί και το αρχείο της ρομ; μιλαμε για stable πάντα!!!

• Σε henessy 3/32 από stable xtrv 8.1.2 σε 9.5.4 θέλει αλλαγή το twrp 3.0.0 που έχει και format data η μόνο factory reset.........εννοείται έχει γίνει backoup

• Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από EvangeliaK: “Κακώς το αφήνεις να ξεφορτιστεί τόσο πολύ... ” 2η φόρτιση...της παλιάς σχολής...3 πλήρης φορτίσεις ” παλιά σχολη=νικελίου μαγνησίου........νέα σχολή=ιόντων λιθίου=όχι πλήρεις φορτίσεις ούτε καν μια γιατί μετά κλάμα και πως χάλασε τόσο γρήγορα η μπαταρία μου;καλύτερη λύση δες καλιμπραρεται μπαταρίας χειροκίνητο έχει οδηγίες στην κοινότητά και αυτό είναι στην νέα σχολη

• @AlexanderK ποτέ ιόντων λιθίου κάτω από την χειρότερη 20% και αυτό γιατί αυτές οι μπαταρίες γερνανε λόγω του ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει αρκετά σε πολύωρες φορτίσεις και δεν υπάρχει το θέμα μνήμης σε αυτές μόνο θερμοκρασίας

• @George Kaggelaris είπες αν θυμάμαι ότι δουλεύει σε συσκευές με google apps μόνο xiaomi? η οποιαδήποτε; κλειδωμένη ξεκλειδωτο; αν ναι να κάνουμε δοκιμή και αλλού!!!!!!

• Παράθεση από em56464: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Σαν απλή εφαρμογή μπήκε πλέον αλλά θα την βγάλει κι έτσι. ” απλά θα δοκιμάσω αν την βγάλει απλά το τηλέφωνο....ΥΓ ξέχασα και κάτι άλλο ότι όταν μπήκα στο twrp για αποκατάσταση της mtp λειτουργίας με έβαλε μέσω της οφισιαλ οδού δηλ. επέλεξα το ρικαβερη και μετά μπήκε όπως γίνεται την πρώτη φορά που το περνάς το twrp σε οφισιαλ ρομ......αυτά όλα καλά ” Τελικα δεν γίνεται απεγκατασταση από το τηλέφωνο απλά αλλά από το πρόγραμματακι σου .......…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Σαν απλή εφαρμογή μπήκε πλέον αλλά θα την βγάλει κι έτσι. ” απλά θα δοκιμάσω αν την βγάλει απλά το τηλέφωνο....ΥΓ ξέχασα και κάτι άλλο ότι όταν μπήκα στο twrp για αποκατάσταση της mtp λειτουργίας με έβαλε μέσω της οφισιαλ οδού δηλ. επέλεξα το ρικαβερη και μετά μπήκε όπως γίνεται την πρώτη φορά που το περνάς το twrp σε οφισιαλ ρομ......αυτά όλα καλά

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δοκιμάστε αυτό που ξεκίνησα να φτιάχνω και πείτε μου αν λειτουργεί με τις εφαρμογές της Google. => Bloatware Removal Tool ” 1. Φιλε Γιώργο δοκίμασα το εργαλείο σου στο τηλέφωνο που σου γράφω σε επόμενο μήνυμα από αυτό της παράθεσης..........twrp+supersu+official global..........όλα τέλεια απεγκατεστησε άψογα τα apps άφησα τελευταία το google duo και εδώ χάθηκε η επαφή τηλεφώνου με υπολογιστή......την επανέφεραν με το heliau.......νομίζω εργαλείο δουλεύει άψογα κα…

• @George Kaggelaris αρχειο .exe είναι; η κατεβάζω λάθος;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Για όλα τα μοντέλα που έχουν Google Apps. Global ROMs δηλαδή. Είναι ακόμη σε αρχική μορφή! Δοκιμάστε και πείτε μου! ” Εγκατασταση;και μετά απλά απενεργοποίηση των google apps?γιατί θα το δοκιμάσω σε redmi 4 prime με official global+ twrp+supersu και φυσικά ξεκλειδωτο

• @George Kaggelaris το removal tool για τις google εφαρμογές ισχύει για όλα τα μοντέλα η μόνο για note 5