Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
@Kostas_kanalαν κανείς extract την ρομ σε ένα φάκελο πιστεύω θα το δεις τι περιέχει και πράττεις ανάλογα!!!!!!Ηλίας
-
σίγουρα το εχει;γιατι η 8.5.1.0 δεν το είχε..αν το εχει το κάνω extract,το σβήνω και μετα;λιγο δε τα παω καλα με zip unzip κλπ!!
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
σίγουρα το εχει;γιατι η 8.5.1.0 δεν το είχε..αν το εχει το κάνω extract,το σβήνω και μετα;λιγο δε τα παω καλα με zip unzip κλπ!!
δεν ξέρω τώρα αν θέλει και κάτι άλλο εκτός από factory reset!!!!!!!!!!!!!
Ηλίας -
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
supersu ...........και την ρομ το αρχείο ζιπ χρειάζεσαι απλά με το εξτρακτ βλέπεις τους φακέλους και τι έχει μέσα μόνο και μόνο για να δεις στον υπολογιστή στο τηλέφωνο βάζεις το αρχείο ζιπ!!!!!!!!
Ηλίας -
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
ο Θεός βοηθός ξεκινάω τωρα να δοκιμασω 9.5.3.0 aroma που λεει εχει επιλογη magisk η supersu!
*γίνεται backup και restore αποmicro sd ετσι;;δεν εχω χωρο!!
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMIΗλίας -
κανω μια αποκοπη τις φωτο στο tv box να ειμαι σιγουρος..εχω μια ελληνικη twrp νομιζω 3.1.1.1 δεν κανει;;!!
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
κανω μια αποκοπη τις φωτο στο tv box να ειμαι σιγουρος..εχω μια ελληνικη twrp νομιζω 3.1.1.1 δεν κανει;;
Ηλίας -
οκ!!!f.reset μονο ετσι;;οχι wipe system..
-
@Kostas_kanalναι factory reset και πριν backoup και για μένα πριν όλα αυτά το twrp 3.2.2.1 νομίζω δες το είναι καλύτερα να είσαι με την τελευταία έκδοση!!!!!Ηλίας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα