Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 907.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα κι από 'μένα, σε kenzo με την καινούρια rom μία μικρή αύξηση της κατανάλωσης, στο redmi 2 το ίδιο και στο armani η εφαρμογή των μηνυμάτων δεν δουλεύει όπως και στις τελευταίες 3 roms παρόλο που έκανα και factory reset και format data τα μηνύματα δεν θέλουν να δουλέψουν anyway όλα καλά. ” εμενα το redmi 1s(armani) μετά από το φορμάτ νταντά που έκανα δύο ρομ πριν όλα είναι άψογα και στην τελευταία εκτός από την δυσλειτουργία αναβάθμισης της υπογραφής ιών tencent α…
-
Bluetooth v4.0 xiaomi Μαιμού
em56464 - - HeadPhones
Μήνυμα -
Σε redmi 1s(armani) όλα δείχνουν καλύτερα ακόμα και από την 7.11.2 που είχε διορθώσει σχεδόν όλα τα προβληματικά όλα καλά και μάλλον και η μπαταρία καλύτερη παρόλο που έχει κάποια ηλικία από θερμοκρασία σαν να είναι κλειστό με χρήση οθόνης και πλοηγού ......φεις.....γιουτιουμπ....κοντά στο 63% μπράβο σε όλη την ομάδα...............το μόνο που ίσως έτσι σαν πληροφορία οι υπογραφές ιών του tencent όταν ζητάς ενημέρωση μένουν αιώνια στην προσπάθεια ........Μπράβο και πάλι!!!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “Παιδιά καλημέρα 2 μέρες πριν αναβάθμισα την xtrv σε redmi note 4 mtk Έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να βάλω κάποιο widget στην αρχική οθόνη, τα πάνω πάνω ρολλαρουν κανονικά ενώ προς τα κάτω ψιλόλαγκαρει... Απλά το αναφέρω... Και με τη μπαταρία βλέπω ότι κρατάει λίγο λιγότερο από την προηγούμενη xtrv =============== Οκτ 19th 2017, 2:13pm =============== Στην 7.10.12 xtrv δεν υπαρχει επιλογη για 160 χαρακτηρες στα μηνυματα οπως πριν;ξερει κανεις; =============== Οκτ 22nd 2…
-
-
Παράθεση από Theodore: “Καλησπέρα κι από 'μένα, χθες το βράδυ πέρασα την νέα rom στο armani και όπως την προηγούμενη το πρόβλημα με τα μυνήματα παραμένει. Σε redmi 2 όλα καλά. Στο kenzo θα την περάσω σήμερα, αφού ήρθε επιτέλους η οθόνη και την περάσω το απογευματάκι. ” στο αρμανι εγω εχωτην 7.10.26 βεβαια εκανα φορματ ντατα γιατι μου εβγαλε και καποια αλλα προβληματακια και μετα το φορματ επελεξα στησιμο νεας συσκευης και οχι επαναφορα...... απο την ημερα εκεινη ολα τελεια φαντασου εχω παρει σημ…
-
-
Το πάτσ σε redmi 2 wtxxxx βγάζει ότι updater finish with error 255.......οπότε την επόμενη που θα βγει την περνάω μόνος από πάνω και είμαι οκ; η πρέπει μετά να τις περνάω μόνος μου;
-
Παράθεση από dnomikos: “Προς το παρόν άσε τον έλεγχο...πιθανώς να μην χρειάζεται.Κάνε format data -> reboot σε recovery και ξαναπέρασε την 7.10.19 από την αρχή. Θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή με τις αναβαθμίσεις του Google Play αν χρειάζεται να το κάνεις. ” λοιπον έκανα την μεταφορα 6 ρομ και 40 φωτό από pc σε τηλέφωνο τις ρομ πρίν τις αποσυμπίεσα σε ξεχωριστούς φακέλους και μετά από την μεταφορα τους πάλι στο pc τις ξανά αποσυμπίεσα........ όλα καλά και τα zip αναλιωτα και τα επιμέρους αρχε…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από em56464: “Πως το κάνω αυτόν τον έλεγχο και το φορμάτ είναι ή επιλογή που έχει το twrp; ” Ναι format data μεσα απο το twrp και μετά αν θέλεις να περάσεις πάλι τη ROM, οποσδήποτε reboot σε recovery για να ενημερωθούν τα partition και μετά flash αλλιώς, άστο να ξεκινήσει κανονικά και να μπεί στο UI. Ενας γρήγορος τρόπος να δεις οτι ειναι εντάξει η eMMC είναι να προσπαθήσεις να αντιγράψεις μερικά μεγάλα αρχεία μέσα στο κινητό από το PC (λογικά θα το βλέπεις από τ…
-
Ο έλεγχος υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει;και το φορμάτ ντατα είναι ή επιλογή που έχει το twrp;μετά λογικά νέο στήσιμο συσκευής; Παράθεση από dnomikos: “Σε όλα τα κινητά android, όλες οι ενημερώσεις εφαρμογών από το Google Play, δεν προσπαθούν να διαγράψουν την παλιά έκδοση από το system αλλά εγκαθιστούνται στο /data. Αυτό που βλέπω από αυτά που γράφεις, είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα στο data partition το οποίο δικαιολογεί όλα τα προβλήματα που σου παρουσιάζονται. Θέλεις οποσδήποτε format στο data …
-
-
μετα απο μερικες ημερες χρησης σε redmi 1s α)δεν λειτουργουν οι υπηρεσιες google play λογω αδυναμιας διαγραφης της παλαιοτερης εκδοσης....β)μηνυμα απο το security παραμενη....γ)ολες οι εφαρμογες που χρειαζονται τις υπηρεσιες google play δεν κανουν ενημερωσεις και υπολειτουργουν..δ)στην μπαρα ειδοποιησεων μονιμα τρεμοπαιζει το εικονιδιο του συγχρονισμου .....σταματαει μονο οταν δεν εχεις ουτε wifi ουτε δεδομενα!!δεν δεχεται την εντολη κλειδωματος εφαρμογων μονο κλειδωμα οθονης!!!!!!!!!!ολα αυτα μ…
-
-
Παράθεση από em56464: “Περασμσ 7.10.12 σε redmi 1s καλά δείχνει από εχθές εκτός ότι κρασαρει η εφαρμογή ασφαλείαςκαι πατώντας στο εικονίδιο του καιρού γράφει η συσκευή δεν εντοπίζεται με όλα ανοιχτά .............ειδωμεν( δεν μπαίνει από τους γιατρούς καμμία άλλη εφαρμογή καιρού;)!!!!!!!...............έχει χαθεί και ο σαρωτής επίσης η υπηρεσία αναβάθμισης γράφει δεν λειτούργησε και αποστολή αναφοράς ..........μετά από wipe dalvnk art cashe /cashe ο καιρός είναι οκ τα άλλα παραμείνη το πρόβλημα!!!…
-
-
Περασμσ 7.10.12 σε redmi 1s καλά δείχνει από εχθές εκτός ότι κρασαρει η εφαρμογή ασφαλείαςκαι πατώντας στο εικονίδιο του καιρού γράφει η συσκευή δεν εντοπίζεται με όλα ανοιχτά .............ειδωμεν( δεν μπαίνει από τους γιατρούς καμμία άλλη εφαρμογή καιρού;)!!!!!!!...............έχει χαθεί και ο σαρωτής επίσης η υπηρεσία αναβάθμισης γράφει δεν λειτούργησε και αποστολή αναφοράς ..........μετά από wipe dalvnk art cashe /cashe ο καιρός είναι οκ τα άλλα παραμείνη το πρόβλημα!!!!!!!!