Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 907.
-
Δεν προσβάλλω ποτέ κανένα απλά κατάλαβες εκ των υστέρων ότι άλλο η συζήτηση όπως είπες και άλλο η αναφορά σου ( στην τύχη σου) γι'αυτό και τα παραδείγματα που μπορεί από την πλευρά σου να υπάρχουν άπειρα!!!!!όσο για τεχνολογία κάτι κάνουμε παρόλο που το Νικ ανταποκρίνεται στην γνώση και όχι την ηλικία!!!!!τώρα αν γραπτώς φάνηκε κάτι σαν επίθεση φταίει ο τρόπος σύνταξης του κειμένου από μέρους μου και ΣΥΓΝΩΜΗ γι'αυτό!!!!!!!
-
REDMI 4X
em56464 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑλλαζει κατι αν ειναι το 4/64 ρεδμι 4χ η παρακολουθουμε το νημα για santoni αν δεν κανω λαθος;
-
Παράθεση από flytouch1111: “Πηρα λοιπόν το Redmi Pro μετά από την σχετική έρευνα κλπ 230 ευρώ. και τις απαραίτητες θηκες ζελατινες κλπ για προστασιες.Σουπαμουπα και κατι αλλά που βγήκαν όλα μαζί ένα 300αρι.ΟΚ δεν βαριέσαι , καποτε ξοδευαμε, πολυ πριν το ευρω τώρα απλώς μάθαμε να αγοράζουμε οσο μπορούμε value for money. Πέφτει το κινητό απο 40 εκ ύψος μια μικρή ρωγμη παει η οθόνη, μεχρι βαθιά μεσα ενα 150αρι φτηνά φτηνά, φτάσαμε στα 450. Επειγομαι να φτιαχτεί γαρ.μου το φτιαχνουν την άλλη μέρα πέ…
-
xiaomi security
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ηλία όλα τα παραπάνω που αναφέρεις είναι υποτίθεται για προστασία από ιούς. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως η MIUI έχει την δική της προστασία σε ιούς και δικό της Scanner. ” απλα είδε λέει ενεργοποιημένη την υπογραφή ιών του avast και επειδή υπάρχει επιλογή και για τα άλλα δύο με ρώτησε ποιο είναι καλύτερο να ενεργοποίηση για τον σκάνερ της miui εννοει(στο δικό μου ότι είχε από φλασαρισμα της ρομ έχω αφήσει)!!!!!
-
xiaomi security
Μήνυμασυνάδελφος έχει σήμερα όλη μέρα που με ρωτάει χωρίς να ξέρω ποια συσκευή έχει ποιο από τα τρία ......avast ......tencent....avl ....ή συνδιασμό κάποιον να ενεργοποίηση για προστασία καλύτερη κάποιος που ξέρει μπορεί να με σώσει;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Φτάινε οι ρυθμίσεις ασφαλείας των Windows σου. Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου => Σύστημα και Ασφάλεια => Ασφάλεια και Συντήρηση =Windows Smartscreen => Απενεργοποίηση. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “ ” σε περίπτωση που όλα αυτά είναι οκ την νέα έκδοση την περνάμε κανονικά στο υπολογιστή ή θέλει κάποια απεγκατασταση πρώτα από την παλιά έκδοση;
-
Σε markw με xtrv 8.1.xxx πάω αν δεν κάνω λάθος σε factory reset και ελέγχω κλειδώματος bootloader ; για να κάνω μετάβαση στην xtrv 8.5.xx;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “ Στον ίδιο φάκελο στο c υπάρχει και το fastboot.exe και το adb.exe....κατι άλλο πρέπει να ειναι=============== Ιουλ 13th 2017, 4:39pm =============== γουχουουουουο τα καταφεραααααααα!!!!!γιχααααααααααααααααααα ποση ωρα ειναι περιπου το πρωτο bootαρισμα? και updates θα τις παιρνω ota? τωρα θελω εναν οδηγο παρακαλω για χαρακτηρες.... =============== Ιουλ 13th 2017, 5:15pm =============== εγω λογικα ειμαι xtrv σωστα; τι διαφορα εχει απο την gtv? ” τελικά είχα δίκιο ή όχι …
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “ να έχεις υπομονή και αξίζει να βρής χρόνο όταν υπάρχουν τέτοιες προσφορές για βοήθεια που σίγουρα λόγω εμπειρίας θα σου λύση κάθε πρόβλημα(θυμάμαι εμένα και την σούπερ ντουπερ ασχετοσυνη μου και στην άλλη άκρη το φίλο Bodai να προσπαθει να βοηθηση όπως και έκανε εν έτη 2015).....γι'αυτό μην μασάς και ακόλουθα τα παιδιά με κλειστά μάτια!!!!!!!!!!στο λέει αυτό κάποιος 56χρονων που τώρα όπως και εσύ θα νιώσεις ότι κατι πήρα από γνώση!!!!!!!!μην παραιτήσε και ακολούθησε!!…
-
Παράθεση από xvirus: “καλησπέρα παιδιά.σήμερα και χωρίς να έχει γίνει κάτι νωρίτερα, το κινητό άρχισε να φέρεται περίεργα. Το βάζω για φόρτιση και ενω δεν το πειράζω, αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται σε ασταμάτητη λούπα. δεν είμαι σίγουρος αν αλλάζει κάτι σχετικά με το πως κουνάω τον φορτιστή. έχει κάποιος κάτι ανάλογο; 19622621_10209608720351162_1037056803_n.png ” το ίδιο μου έκανε και αγόρασα ένα ανταπτορα με καλύτερες επαφές και έλυσα το πρόβλημα η πας στην λύση που αναφέρθηκε από τον makis1024…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
Μήνυμαισχυει για ολες τις συσκευες με το twrp 3.1.xx και την μεταβαση σε nougat?
-
Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore) στο Xiaomi Mi2s
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Καλημερα Μπορουμε να αλαξουμε την τοποθεσια που αποθηκευει το Αντιγραφο, στην SD-Card ? και οχι στο τηλεφωνο. ” Μπορείς να το μετακινήσεις χειροκίνητα, για να αποδεσμεύσεις χώρο στο τηλέφωνο, αλλά όταν χρειαστείς να κάνεις restore, πρέπει και πάλι να βρίσκεται στην "φυσική" του θέση, αλλιώς δεν θα το δει... Η θέση που βρίσκονται τα αρχεία που κάνεις back up είναι αυτή: Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης/MIUI/backup/AllBackup ” σε περίπτωση φακτορυ ρισετ η …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γιατι δεν χρησιμοποιειτε το νεο twrp που δεν χρειαζεται format data? ” εννοεις ότι με factory reset έχεις το σωστό αποτέλεσμα για καθαρή εγκατάσταση και δεν χρειάζεται το format data κατάλαβα καλά; η εννοείς κάτι άλλο.......και μιλάς για το 3.1.χχ TWRP....
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
em56464 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα[MIUI DEVICE TEAM] AICP 12.1 armani NIGHTLIES [OMS] 7.1.1 for Redmi 1S - Redmi 1S - Xiaomi MIUI Official Forum ..........δεν εχω καταλαβει καλα αλλα λεει για τυπου νουγκατ εκδοση σε redmi 1s??εχει δει καποιος το thread αυτο? biggrin.png =============== Φεβ 17th 2017, 8:48pm =============== επειδη έχασα με κάποιο τρόπο το supersu από την sd κάρτα μπορώ τώρα να το περάσω και να το εγκαταστήσω;unzip rom-supersu.zip-install to external sd card-install με twrp 3.0.2 by mic. =============== Ιουν 18th …
-
καλο !!!!!!!!!λιγότερες προμήθειες λοιπόν κυρία paypoll!!!!
-
Παράθεση από nikpot: “Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι μηπως μπορεί κάποιος να μου το διευκρινίσει γιατί κάθε φορά που ψάχνω για updates απελπίζομαι. Έχω καταλάβει πως πλέον θα υπάρχουν μόνο XTRV roms και όχι GTV κλπ όπως παλαιότερα, αλλά δε μπορώ να καταλάβω το εξής. Εδώ μέσα λέει έκδοση 8,2 όμως σε κάποιες συσκευές τα λινκς λένε beta, stable ή ακόμα και beta_stable... Πως είναι δυνατόν να είναι και beta και stable ταυτοχρονα; Λέγοντας stable δεν εννοείται ότι είναι final μη beta εκδοση; Στις dev…
-
καμια παλιά συσκευουλα θα έχει τίποτα στήριξη aroma? Redmi 1s ας πούμε!!!!!!!!