Ναι μπορείς να ξεκλειδώσεις με αυτήν που έχεις.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούφιλε μου μαλλον σου ετυχε γιατι εχω τουλαχιστον 7 ιστοριες συγγενων με σονυ εχπειρια που κλαινε ακομα ο τελευταιος εδινε μινιμουμ 500 και βαλε για σονυ πανυγηριζει που πηρε πρωτη φορα τηλεφωνο κατω απο 200 (redmi 4x 4gb/64gb)που.........απο οτι λες.........πηρα ενα redmi 2 td ουτε αναβαθμιση δεν εχει κανει απο global dev που ειχε απο αγορα μου εφυγε απο 2.5 μετρα ακριβως στην lox δεξαμενη υποβρυχιου σκορπισε ξεκουμποσε ακομη και η καινουρια σιλικονης που φοραγε επιασα με κλεφτη την οθονη απο εκει που ηταν και ολα οκ!!!!!!!μαλλον εσυ δεν ξεπερασες οτι τοσα χρονια πληρωνες ενα καρο λεφτα για να εισαι πισω απο τηλ. με την μιση αξια!!!!!δες redmi 1s με samsung της εποχης!!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!!!!!!!!και αυτο γιατι συγκρινεις πραγματα τυχαια και τα θεωρεις βασικα γιαυτο σου εδωσα παρομοια παραδειγματα γιατι αλλο συγριση επιδωσεων αναβαθμισεων και αλλο αντοχη πτωσεων που μπορει ποτε να μην ειναι δυο ιδιες(εκτος αν γινουν απο εργαστηριο ερευνας ).....!!!!Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Πηρα λοιπόν το Redmi Pro μετά από την σχετική έρευνα κλπ 230 ευρώ. και τις απαραίτητες θηκες ζελατινες κλπ για προστασιες.Σουπαμουπα και κατι αλλά που βγήκαν όλα μαζί ένα 300αρι.ΟΚ δεν βαριέσαι , καποτε ξοδευαμε, πολυ πριν το ευρω τώρα απλώς μάθαμε να αγοράζουμε οσο μπορούμε value for money. Πέφτει το κινητό απο 40 εκ ύψος μια μικρή ρωγμη παει η οθόνη, μεχρι βαθιά μεσα ενα 150αρι φτηνά φτηνά, φτάσαμε στα 450. Επειγομαι να φτιαχτεί γαρ.μου το φτιαχνουν την άλλη μέρα πέφτει απο 20 εκ πριν το βαλω ζελατίνα και γρατζουνιεται, σιχτιρ λεω την τύχη μου.