Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 907.
-
Παράθεση από nickgeol: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nickgeol: “Μπορώ από την XTRV 7.4.27 που έχω αυτή τη στιγμή να περάσω απευθείας την 8.2.1; Εάν ναι, χρειάζεται clean install ” Κανονικά χρειάζεσαι clean install... ” Ευχαριστω πολύ. Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα γιατί δεν είμαι γνώστης. Έχει νόημα να περάσω τη stable έκδοση (για να έχω OTA updates και γενικότερα πιο σταθερό περιβαλλον) η να συνεχίσω με την XTRV 7.5.11; Επισης εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το proximity sensor, υπάρ…
-
συναδελφος(είμαστε Γαλλία αυτή την στιγμή ) αγόρασε από Ελλάδα το τηλέφωνο με xtrv beta1 8.1.xxxτην δικιά μας έτοιμο από αγορά το μόνο που είδε είναι μια δυο φορές ψιλοκολλημα που ζητάτε επανεκκίνηση όταν άνοιγε και δούλευε κάμερα .1..υπάρχει απλικασιον βελτίωσης κάμερας 2..κατι που είχε εγκαταστήσει και το απεγκατεστησε σχετικά με την κάμερα μήπως του κάνει αυτά τα περίεργα; 3 ...να εγκαταστήσει το twrp 3.1.χχτου geonanto; 4...παίζει να έχει κλειδώσει ο bootloader και το μαγαζί που τα πουλάει έ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
em56464 - - Recoveries
ΜήνυμαΔοκιμη Armani (redmi 1s)!!!!!! =============== Μαι 4th 2017, 7:41pm =============== Παράθεση από em56464: “Δοκιμη Armani (redmi 1s)!!!!!! ” ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! αλλα πολύ διαφορετικό ποιο όμορφο!!ρυθμίσεις περισσότερες;
-
συναδελφος κάτοχος redmi pro 3/64 x25 μου είπε ότι γράφοντας τα στοιχεία κατόχου στην οθόνη κλειδώματος όταν δίνει ok και ξανανοιγη το κινητό δεν υπάρχουν τα στοιχεία που έδωσε σόρυ για την ερώτηση αλλά ο xiaomistas όπως με λένε όλοι όσοι έχω πείσει στην δουλειά για αγορά xiaomi χρειάζεται γενική βοηθεια γιατί πρώτη φορά είδα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από κοντά και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “CHANGELOG για τις Stable XTRV .. Οι Stable XTRV Roms , απο'δω και στο εξής θα κάνουν copy στο εσωτερικό χώρο της συσκευής ΔΥΟ ζιπ για ροοτ .. Το supersu και το magisk , έτσι ώστε να βάζει κάθε χρήστης οποίο ροοτ προτιμάει. Έχουν αφαιρεθεί όλες οι προεγκατεστημένες εφαρμογές , θα παραμείνουν μόνο η εφαρμογή του φόρουμ και ο flash player. Αναβαθμίσεις σε εικονίδια και σε miui mod icons .. Νέα thermal conf και βελτιστοποίηση συστήματος ” ποιο root να προτιμήσω;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Υπάρχει λύση. Λέω να μάθουμε όλοι μαζί Κινέζικα! Έχω βιβλίο για βασικές φράσεις. ” Παράθεση από zisistil: “Υπάρχει λύση. Λέω να μάθουμε όλοι μαζί Κινέζικα! Έχω βιβλίο για βασικές φράσεις. ” καποιος έμπειρος μπορεί όμως να κάνει ένα οδηγό με φωτογραφίες που πρέπει να πατάμε και γιατί στο κινεζικό για να μην γίνονται λάθη ή να βγει μία έκδοση μεταφρασμένη στα αγγλικά έστω!!!!!!!
-
1. φιλε durutti πάρε ένα backup και εάν συνεχίζουν τα προβλήματα κάνε factory reset και ξανακάνει εγκατάσταση να ξεμπλέξεις μία και καλή με αυτά !!!!!!!!
-
Παράθεση από durutti: “ποια wipes Κανω για να μην σβηστουν τα παντα? οπως και ποτε δεν θυμαμαι ποια χρειαζομαι για να κανω πληρως νεα εγκατασταση... (παντως τωρα που εβαλα το supersu της ρομ σαν να πηγαινει λιγο καλυτερα) Παράθεση από em56464: “Παράθεση από durutti: “se Redmi3 απο 8 εβαλα την 8.2 χωρις να κανω wipes κλπ και το κινητο σερνοταν. Παω να ανοιξω 1 εφαρμογη και κανει 10 δευτερα κλπ Δεν εκανα ουτε τα wipes που μου προτεινει στο τελος αφου φλασαρω τη ρομ. Να την φλασαρω παλι και να κανω…
-
Παράθεση από durutti: “se Redmi3 απο 8 εβαλα την 8.2 χωρις να κανω wipes κλπ και το κινητο σερνοταν. Παω να ανοιξω 1 εφαρμογη και κανει 10 δευτερα κλπ Δεν εκανα ουτε τα wipes που μου προτεινει στο τελος αφου φλασαρω τη ρομ. Να την φλασαρω παλι και να κανω τα wipes πριν 'η μετα? Την ιδια επιλογη μου εβγαλε κι οταν πηγα να φλσαρω το supersu. Και μπαταρια πρεπει να εχει μεγαλη καταναλωση. ” wipes κάνουμε πριν για να βρει η νέα ρομ καθαρό χώρο και το supersu φλασαρω αυτό της ρομ και όχι αυτό που προ…
-
Παράθεση από X4nd3r: “Καλημερα παιδια, εχω καψει φλαντζα οπως φαινεται και απο το αργο της ωρας, παλευοντας να διαλευκανω ορισμενα πραγματα σχετικα με το ξεκλειδωμα του κινητου.Κατοχος απο χθες Redmi 4 Prime, βρισκομαι σε official global 8.1.2.0.Στον γενικο οδηγο αναφερεται πως πρεπει να ειναι καποιος σε developer rom για να μπορει να ξεκλειδωσει με official τροπο.Σε αλλο ποστ σ'αυτο το νημα αναφερεται πως γινεται και με official global.Το γκουγκλαρισμα απεφερε διαφορους καρπους, στα περισσοτερα…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλώς τα δέχτηκες! Από ότι είδα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, δεν υπάρχουν οι μεταγενέστερες από την 8.1.2.0 που κυκλοφορούσαν πριν λίγο καιρό οπότε μάλλον τις απέσυραν. ” συναδελφου από Κωτσόβολο αγορασμενο global stable 8.2.1.0 λέτε να την πάτησε επειδή διαβάζω ότι μάλλον αποσύρθηκε η συγκεκριμένη;
-
καμμια ρυθμιση για βοηθεια μελων με συνδεση wind δεν εχει κανεις;...... που ναλειτουργει βεβαια!!!!!!
-
Παράθεση από sakismaf: “Καλησπέρα έχω την 8.2.1 και όταν κάνω κλήση δε κλείνει η οθόνη όταν μεταφέρω το κινητό στο αυτί Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χτυπωντας πάνω στην έκδοση κερνελ σε βγάζει στην λίστα με τους σενσορες θέλει μάλλον καλιμπραρισμα ο αισθητήρας εγγύτητας(proximity sensor) συνάδελφος έτσι έλυσε το πρόβλημα και εγώ το έλυσα έτσι σε ένα redmi note 3 proδεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις!!!!!
-
echaocad γυρνα στην 7 που όπως λες δεν είχες θέμα δες ότι ισχύει αυτό με την 7 και αφού μέσω κοινότητας πάρεις από ποιο έμπειρους κάποιες γνώμες κανείς την σωστή επιλογή της ρομ που πρέπει για την συσκευή σου!!!!
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από zisistil: “Χμμμμμμμμμμμ.............bug μυρίζομαι. ” bug εφαρμογής η του λειτουργικού εννοείς έτσι ;Μου το ξανά έκανε χθες το βραδύ και το είδα το πρωι . Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε τόσες μερες δούλευε άψογα ” το επαθε και ο ενας απο τους 3 συναδελφους που αγορασαν markw και εδωσε την λυση μονος xtrv beta1 stable 8.1.3......Eλληνικη ολα οκ εδω και 20 ημερες και τωρα μαλλον γλυκαθηκε και παει για 8.2....Ελληνικη xtrv stable!!!!!