Δες στο en.miui.com. Υπάρχει τρόπος κ με την official global stable. Έτσι ξεκλείδωσα εγώ το δικό μου.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Καλημέρα. Ξεκλειδώνεις και με την 8.1.2.0. Απλά έχει μια ιδιαίτερη διαδικασία. Δες εδω=> How I unlocked my redmi 4 prime with global 8.1.2.0, or if u have 50% and error - Redmi 4/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Κοίτα Γιώργο τι γίνεται αν γράφω από κινητό στις 7.23 το πρωί. Τα μισά λάθη.
-
Ο/H X4nd3r έγραψε:
Καλημερα παιδια, εχω καψει φλαντζα οπως φαινεται και απο το αργο της ωρας, παλευοντας να διαλευκανω ορισμενα πραγματα σχετικα με το ξεκλειδωμα του κινητου.Κατοχος απο χθες Redmi 4 Prime, βρισκομαι σε official global 8.1.2.0.Στον γενικο οδηγο αναφερεται πως πρεπει να ειναι καποιος σε developer rom για να μπορει να ξεκλειδωσει με official τροπο.Σε αλλο ποστ σ'αυτο το νημα αναφερεται πως γινεται και με official global.Το γκουγκλαρισμα απεφερε διαφορους καρπους, στα περισσοτερα απαραιτητη προυποθεση ειναι το φλασαρισμα chinese developer rom καθως αναφερεται δεν υπαρχει global developer.Τι απο ολα ισχυει?
Ηλίας -
Κ γω με την official global 8.1.2 που φορούσε το ξεκλείδωσα... με τo παλαιότερο MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en. Με την τελευταία εκδοση επειδη την 1η φορα δεν ειχα συνδεσει το mi account εβγαλε σφαλμα, και μετα επρεπε να περιμενω 72 ωρες
-
Ο/H kostas1050 έγραψε:
Official stable 8.1.2.0
Ηλίας -
-
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
@X4nd3r μήπως έχεις απενεργοποιημένο το find device;
-
Το find device; I don't think so. Το έχει στα επιτυχή βήματα για ξεκλείδωμα με official global stable αλλά όχι και απαραίτητο.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ειναι απαραίτητο.... Επίσης μέσα σε developer options οτι επιλογή έχει για mi account κ oem unlock
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα