Γενική Συζήτηση για το Redmi 4 Pro Markw
- RedMi 4 Pro
-
-
Φιλε δοκιμασε με αλλο καλωδιο πρωτα και μετα με αλλο φορτιστη για να δεις τι φταιει.Σε μενα αποδειχθηκε πως το καλωδιο ηταν μαπα.Δοκιμασα με ενα παλιο που ειχα και ολα καλα.Ο/H Danis έγραψε:
Καλησπέρα έχω το redmi 4 pro και το έχω στην μπριζα 4 ώρες και έχει πάει μόνο 37 τι εκατό τι έπαθε?
-
Οκ ευχαριστώ.!!!
-
Χρόνια Πολλά με υγειά και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας !!!!
Μήπως ξέρετε που είναι η ρύθμιση έτσι ώστε όταν σε καλούν να μην ξεκινάει η ένταση απο χαμηλά και να ανεβαίνει στον ήχο κλήσης ? Δλδ να χτυπάει κατευθείαν στην φουλ ένταση ... -
-
Σε ευχαριστώ πολύ , δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω .....Ο/H makisfz έγραψε:
εικονίδιο τηλεφωνο,προσφατες,κρατας πατημενο το πληκτρο Ξ ρυθμισεις εισερχομενων κλησεων,increasing ringtone
-
Στην global 8.2.1 stable έχει 5 επιλογές στις ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων αλλα λείπει η συγκεκριμένη...
-
Μόλις παρέλαβα δύο Redmi 4 Pro και θέλω να περάσω την xtrv. Ποια από όλες να περάσω παίδες;
=============== Απρ 20th 2017, 4:32pm ===============
Παίδες για να ρωτήσω κάτι.
Παρέλαβα Redmi 4 pro και έχει πάνω την Global 8.1
Να την αφήσω ή να πάω στην δικιά μας;
Τι προτείνετε;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Την σταθερή 8.2
[Ενημέρωση 15/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
την εχω εδω και μια βδομάδα περίπου και παει άψογα! -
Παιδιά μετά από επανεκκίνηση δεν βρίσκει καμμία από τις δυο sim.
Καμμιά πρόταση σχετικά ; -
Πήγαινε να δεις αν έχεις ΙΜΕΙ & στο Ρθμίσεις/Σχετικά με το τηλ αν σου γράφει έκδοση στο Baseband/ModemΟ/H george_1 έγραψε:
Παιδιά μετά από επανεκκίνηση δεν βρίσκει καμμία από τις δυο sim.
-
Για modem γραφει _GEN_PACK
και για ΙΜΕΙ στην υποδοχη SV (υποδοχη 2 ) δίνει 0 .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα