Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-907 από 907.
-
ακολουθησα τις οδηγιες αλλα μολις εγινε η συνδεση στον υπολογιστη και ανοιξα την επιλογη που ελεγε HM 1S μου βγαζει (καθολου αρχεια) και κανοντας copy paste το αρχειο που εχω μετονομασει σε update.zip γραφει οτι δεν μπορει να γινει η διαδικασια!!!!!!!!επισης οταν προσπαθησα να κανω titanium backup στο sesu μου εγραφε οτι δεν εχει root permision ενω εχω ενεργοποιηση το root και το σφαλματα usb και εγκατασταση εφαρμογων απο τριτους!!!!!!!καμμια οδηγια πως να συνεχισω;;;;εχω κατεβαση την 5.2.10 sta…
-
οκ θα εχεις νεωτερα και εντυπωσεις συντομα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!το fast boot που διαβασα τι ειναι;;
-
λοιπον το cpu-z γραφει 4 cortex a7 ενω το antutu που ειχα τσεκαρει και ξανακοιταξα γραφει qualcom msm8228!!!!
-
εκανα validation με cpu-z και ειδα οτι σου εγραψα απο στοιχεια !!τελικα ειναι readmi1s 'η hogmi?να ακολουθησω τελικα οδηγιες σου;υποψιν ο μικρος παιζει παιχνιδια παρα πολυ τακτικα!!!επισης εγραφε οτι εχει προσβαση root!!και καποιος επειδη εγραψα οτι το δουλευει ο γυιος μου και παιζει παιχνιδια κατι για stable 3.9.0?τελος παντων να μην σε κουραζει ο ανιδεος να ακολουθησω τις οδηγιες βημα βημα;;
-
φιλε Bodai ευχαριστω για τις οδηγιες που θα εφαρμοσω κατα γραμμα αλλα ειπες πολυ σωστα κατι και σου γραφω για να σιγουρευτω οσο αφορα το μοντελο του τηλεφωνου.Πατησα λοιπον εκει που γραφει σχετικα με το τηλεφωνο και εβγαλε τα εξης΄!!μοντελο<HM 1SW.....Eκθεση android<4.3 JLS36C.>.........(οταν κλικαρω πανω στην εκθεση γραφη no need you are already a developer)............εκδοση μοντεμMPSS.TR.2.0-b1e010C,MPSS.TR.2.0-b1e0d0c.............εκδοσηKernel 3.4.0-g6e12f86-00266-g8cd00c9...........MIUI Vers…
-
καποια οδηγια με λεπτομερειες στον ασχετο πως γινονται αυτα;και η ρομ που αναφερεις ειναι ελληνοποιημενη πληρως;
-
επειδη ειμαι νεος κατοχος χιαομι(δωρο στον γιο μου για το σχολειο του,καλος μαθητης)ηθελα να μου εξηγηση καποιος με λεπτομερειες λογω ασχετοσηνης στα τηλεφωνα πως θα δω αν η συσκευη εχει developer η stable οπως λετε εκδοση πως σωνω καποια παιχνιδια η αρχεια που μπορει να χρειαζονται αν υπαρχουν καποιες χρησιμες εφαρμογες που τυχον δεν γνωριζω και γενικα τι θα θελατε να γνωριζεται για το τηλτφωνο μου ια να με καθοδηγισεται ωστε να γινει οσο το δυνατον καλυτερο(υποψιν οτι ο μικρος εχει μια συμπαθε…