[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
εκανα validation με cpu-z και ειδα οτι σου εγραψα απο στοιχεια !!τελικα ειναι readmi1s 'η hogmi?να ακολουθησω τελικα οδηγιες σου;υποψιν ο μικρος παιζει παιχνιδια παρα πολυ τακτικα!!!επισης εγραφε οτι εχει προσβαση root!!και καποιος επειδη εγραψα οτι το δουλευει ο γυιος μου και παιζει παιχνιδια κατι για stable 3.9.0?τελος παντων να μην σε κουραζει ο ανιδεος να ακολουθησω τις οδηγιες βημα βημα;;Ηλίας
-
@em56464 αν το CPU-Z λέει επεξεργαστη Snapdragon έχεις Redmi 1S, ακολούθα τις οδηγίες. Κανενα προβλημα με τα παιχνιδια. Η τελευταία για το Redmi 1S είναι αυτή => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Stable50-GTV-5-2-10-zip/ Οσον αφορά το 3.9.0 ξέχνα το. Δεν είναι για Redmi 1S!!
-
λοιπον το cpu-z γραφει 4 cortex a7 ενω το antutu που ειχα τσεκαρει και ξανακοιταξα γραφει qualcom msm8228!!!!Ηλίας
-
-
-
Καλημέρα παιδια!! Καινούρια stable ποτέ προβλέπεται να βγει??
-
την καλησπέρα μου , γίνεται η ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας να μην περιστρέφεται όταν
γυρίζουμε οθόνη αλλά να παραμένει σταθερή ; -
ακολουθησα τις οδηγιες αλλα μολις εγινε η συνδεση στον υπολογιστη και ανοιξα την επιλογη που ελεγε HM 1S μου βγαζει (καθολου αρχεια) και κανοντας copy paste το αρχειο που εχω μετονομασει σε update.zip γραφει οτι δεν μπορει να γινει η διαδικασια!!!!!!!!επισης οταν προσπαθησα να κανω titanium backup στο sesu μου εγραφε οτι δεν εχει root permision ενω εχω ενεργοποιηση το root και το σφαλματα usb και εγκατασταση εφαρμογων απο τριτους!!!!!!!καμμια οδηγια πως να συνεχισω;;;;εχω κατεβαση την 5.2.10 stable και προσπαθω να την εγκαταστησω!!!!Ηλίας
-
Έχω την stable και δεν την αλλάζω... Δεν έχει κανένα πρόβλημα απολύτως.. Η διαχείριση συνέχεια στα 800 η μνήμη με τόσα πρόγραμματα και επίσης η μπαταρία κρατάει ποιο πολύ. Ότι καλύτερο έχω βάλει ως τώρα
-
-
Όχι ακόμη....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0