Δυστυχως μολις ανακαλυψα το πρωτο θεμα της stable 3.9 στο xiaomi mi3 και επανερχονται τα γνωστα bugs. Δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του google search. Μολις αποφασισα να ασχοληθω με το google now το εψαχνα αλλα πουθενα. Στο google play φαινεται εγκατεστημενο και ανοιγει απο εκει αλλα δεν εχει πουθενα συντομευση. Μετα απο απειρα clear cache reinstall το προβλημα δε λυνεται και η εφαρμογη μενει για ωρες στο google play ως εγκατασταση...
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H astan1990 έγραψε:
Δυστυχως μολις ανακαλυψα το πρωτο θεμα της stable 3.9 στο xiaomi mi3 και επανερχονται τα γνωστα bugs. Δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του google search. Μολις αποφασισα να ασχοληθω με το google now το εψαχνα αλλα πουθενα. Στο google play φαινεται εγκατεστημενο και ανοιγει απο εκει αλλα δεν εχει πουθενα συντομευση. Μετα απο απειρα clear cache reinstall το προβλημα δε λυνεται και η εφαρμογη μενει για ωρες στο google play ως εγκατασταση...
Πήγαινε ρυθμίσεις, additional settings, buttons και κάτω από το Long Press Navigation Buttons πάτα στο Home και βάλτου "Launch Google Now". Τώρα όταν κρατάς πατημένο το Home θα σου ανοίγει το Google Now! -
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H astan1990 έγραψε:
Πήγαινε ρυθμίσεις, additional settings, buttons και κάτω από το Long Press Navigation Buttons πάτα στο Home και βάλτου "Launch Google Now". Τώρα όταν κρατάς πατημένο το Home θα σου ανοίγει το Google Now!
Ευχαριστω πολύ!
Αυτο ειναι απο τον σχεδιασμο της rom ή δικό μου προβλημα και δεν γινεται να εμφανιστει το εικονιδιο; -
Ο/H astan1990 έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H astan1990 έγραψε:
Πήγαινε ρυθμίσεις, additional settings, buttons και κάτω από το Long Press Navigation Buttons πάτα στο Home και βάλτου "Launch Google Now". Τώρα όταν κρατάς πατημένο το Home θα σου ανοίγει το Google Now!
Ευχαριστω πολύ!
Αυτο ειναι απο τον σχεδιασμο της rom ή δικό μου προβλημα και δεν γινεται να εμφανιστει το εικονιδιο;
Όταν είχα Developer ROM νομίζω το εικονίδιο δούλευε, είναι μάλλον θέμα της συγκεκριμένης Developer γιατί ούτε εγώ το έχω τώρα το εικονίδιο! -
Καλημέρα σε όλους.
Θέλω να ρωτήσω για το θέμα του encoding των ελληνικών χαρακτήρων στην stock εφαρμογή. Θυμάμαι ότι είχε υπάρξει fix το οποίο είχε ενσωματωθεί στις developer roms.
Τώρα στην stable εγώ δεν το έχω και σπάει το μήνυμα κάθε 6 χαρακτήρες. Μπαίνει από επάνω σαν πρόσθετο; Ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Ευχαριστώ. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Θέλω να ρωτήσω για το θέμα του encoding των ελληνικών χαρακτήρων στην stock εφαρμογή. Θυμάμαι ότι είχε υπάρξει fix το οποίο είχε ενσωματωθεί στις developer roms.
Τώρα στην stable εγώ δεν το έχω και σπάει το μήνυμα κάθε 6 χαρακτήρες. Μπαίνει από επάνω σαν πρόσθετο; Ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Ευχαριστώ.
Αν λες για την εφαρμογή των SMS που σπάει τα μηνύματα κάθε 60 χαρακτήρες, έχουμε στο Forum δικό μας apk που όταν γράφεις το μήνυμα ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ δεν σπάει στους 60 χαρακτήρες.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/ -
-
Με τη 3.9.0 stable στο mi3 η εφαρμογη της google, περαν του οτι δεν εμφανιζει εικονιδιο οπως ανεφερα παραπανω, δεν εκκινει αυτοματα καθε φορα που ανοιγω το κινητο, παροτι εχει ολα τα δικαιωματα και autostart. Υπαρχει καποια λυση; Το έχετε και αλλοι;
Επισης, σε αυτη την εκδοση δεν υπαρχει επιλογη να προσθεσεις εφαρμογες στο autostart -
Ο/H astan1990 έγραψε:
Επισης, σε αυτη την εκδοση δεν υπαρχει επιλογη να προσθεσεις εφαρμογες στο autostart
Το Autostart βρίσκεται στο Κέντρο Ασφαλείας->Permissions->Autostart, και εκεί με το On-Off κουμπάκι ενεργοποιείς τις εφαρμογές που θες. Εγώ εκεί βλέπω και το Google App, και ό,τι έχω σε autostart λειτουργεί κανονικά
Ο/H astan1990 έγραψε:
παροτι εχει ολα τα δικαιωματα και autostart
Αν δεν έχεις βρει πως βάζουμε autostart σε αυτή την έκδοση, τα δικαιώματα που λες και το autostart εσύ που το ενεργοποίησες? -
UPDATE :
Είναι έτοιμες οι νέες Stable 3.10.0 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές...- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-3.10.0.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
- Mi4 wcdma => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-3.10.0.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset πριν περάσετε την ROM
Καλό Download...
- Mi3w => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-3.10.0.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon])
-
ευχαριστουμε πολυ! εχουμε checksum & changelog?
-
Ειναι στο autostart και δεν εκκινει αυτοματα. Ξερω πως το ρυθμιζεις.
Οταν λεω να προσθέσεις εννοω να βαλεις καποια εφαρμογη ή process επιπλεον που δεν εμφανιζεται στη λιστα. Οπως αυτα τα διαφορα κρυφα processes-apps της Google. Στις developer ειχε πληκτρο add. Συμφωνα με αγγλικο forum αν προσθεσεις το google play services στο autostart ισως και να λυθούν τυχον τετοια προβλήματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0