Και μιας και το συζηταμε,ποτε θα εχουμε καινουργια stable γνωριζει κανεις;Μου φαινεται οτι και οι stable ειναι developer.Με τις developer στο mi4 δεν ειχα κανενα θεμα και τωρα που πηγα για σιγουρια σε stable.............Ο/H johnjor έγραψε:
Εχω την τελευταια stable.
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H johnjor έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Τα φωτα του κανεις; -
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H johnjor έγραψε:
-
Ο/H geobas έγραψε:
Ποια είναι η τελευταία Stable για το Redmi Note 2 ????
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ποια είναι η τελευταία Stable για το Redmi Note 2 ????
Δηλαδή για να καταλάβω . Η xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 για το Redmi Note 2 έχει το συγκεκριμένο θέμα
ενώ η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10 γιά το Redmi Note 3G είναι παλαιότερη και δεν το έχει .
Παρ' τ' αυγό και κούρευτο -
Ο/H geobas έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω . Η xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 για το Redmi Note 2 έχει το συγκεκριμένο θέμα
ενώ η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10 γιά το Redmi Note 3G είναι παλαιότερη και δεν το έχει .
Παρ' τ' αυγό και κούρευτο
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Φορωντας την τελευταια Ρομ στο καινουργιο μου τηλεφωνο διαπιστωσα οτι καθε φορα που το κλεινω,χανεις του ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες.Περασμενα τα ringtones στην καρτα και χωρις να μου τα διαβαζει ολα τα ringtones.Τα περασα στην συσκευη μηπως και δεν μπορουσε να τα διαβασει αλλα και παλι και χανεις τους ηχους επαφων και δεν μου διαβαζει ολα τα ringtones.(Ολες οι αλλες συσκευες που ειχα τα διαβαζανε ολα κανονικα-μορφη mp3-)
-
Παίδες με τη νέα έκδοση του Redmi Note 3G έχουμε νεότερα;
Υπάρχει εδώ και 2 βδομάδες σε global. Θα βγει και σε ελληνική;Won't Back Down -
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Παρ' τ' αυγό και κούρευτο
Μπορείς να δοκιμάσεις κι' εσύ μήπως και αποκατασταθεί . Δεν πρόκειται να σου σβύσει ή να σου χαλάσει τίποτα .
Αν και αυτό δεν πετύχει , θα σου συνιστούσα να βάλεις μια Developer Rom , που οπωσδήποτε είναι νεότερη από την
stable και τα περισσότερα bugs έχουν διορθωθεί . -
Πες μου τον τροπο να το κανω
-
Θετική απάντησηΦαντάζομαι ότι εννοείς το wipe cache και wipe dalvik cache .......... Λοιπόν
1. Πατάς τον Updater ( το εικονίδιο αναβάθμιση )
2. Επάνω δεξιά έχει τρεις τελίτσες . Τις πατάς και πατάς την επιλογή "Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery" . Πατάς "επανεκκίνηση τώρα"
3. Περιμένεις και το κινητό ανοίγει το TeamWin σε λειτουργία Recovery
4. Πατάς το "Wipe" και μετά Advanced Wipe . Ανοίγει μια σελίδα με τα Partitions που θα καθαρίσουμε .
5. Τικάρεις τα κουτάκια Dalvk Cach και Cache και κάτω που λέει Swipe to Wipe , και με το δάχτυλό σου σέρνεις τον ροζ κύκλο προς τα δεξιά .
6. Όταν πετύχεις το σύρσιμο , ανοίγει μια άλλη σελίδα , πατάς το κουμπί REBOOT και τελείωσες . Περιμένεις χωρίς να πειράξεις τίποτα μέχρι
τελικά να μπουτάρει το κινητό και να παρουσιαστεί η οθόνη κλειδώματος .
Ποιο απλά δεν μπορούσα ........καλή επιτυχίαΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην caeser ()
Αιτία: Πλήρης απάντηση!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0