[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
-
Σου την βγαζει εσενα αυτη την ασπροκιτρινη σελιδα οπως σου λεω,γιατι εχει μεινει εκει και δεν κανει τιποτα.Μηπως επειδη εμενα ειναι η εκδοση TD-FDD (Κινεζικο με ρουτ).
Οκ,ενημερωνω σε λιγο
Τιποτα δεν καναμε,παλι χανει τους ηχους.Θυμισε σε παρακαλω πως θα περασω την τελευταια developer. -
Δεν μας τα είπες αυτά . Γράφω βιαστικά γιατί πρέπει να φύγω . Αν μπορείς να βγεις από την κίτρινη σελίδα , αν έχει κανένα , REBOOT ή κάτι ανάλογο
να ακυρώσεις την διεργασία και θα τα πούμε αύριο . -
-
Ο/H d_aramp έγραψε:
Με την rom που είχε όταν ήρθε το κινητό, φόρτιζε το πολύ σε τρεις ώρες και τώρα χρειάζεται περίπου 4,5
-
Ο/H d_aramp έγραψε:
Έχει παρατηρήσει κανείς με την stable 6.4.0 πιο αργή φόρτιση στο κινητό του?
Με την rom που είχε όταν ήρθε το κινητό, φόρτιζε το πολύ σε τρεις ώρες και τώρα χρειάζεται περίπου 4,5
Ο/H johnjor έγραψε:
Τιποτα δεν καναμε,παλι χανει τους ηχους.Θυμισε σε παρακαλω πως θα περασω την τελευταια developer.
-
Καλησπέρα κάτοχος ενος Mi Note αφου είχα τυφλώθει εδω και 2 βδομάδες και δεν μπορουσα να βρω τον οδηγό για να αναβάθμιση (που τελικα ηταν 4 κλικ στο κιν η αναβαθμιση) απο 6.5 stable (με αυτη μου το παρεδωσε το ελληνικο καταστημα που το αγορασα) πήγα σε Mi Note (Virgo) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_virgo_Stable-V7.0.5.0.zip (MIUI V7) κανα 10' το παιξα ειναι αισθητα πιο γρηγορο δεν θα ελεγα smooth ειναι sharp ακουει αμεσοτατα . Είχα ενα θεματακι με το viber δεν ερχονταν τα μνμτ και ειπα να την κανω την αναβαθμιση . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ παιδια πλυ ωραιο δουλεια . Ευχαριστω πολυ!!!!
-
Να ρωτησω κατι,το mobile hotspots πρεπει να ειναι ετσι κλειστο ή πρεπει να ειναι ανοιχτο;Γιατι ενω στο Facebook και messenger εχω αυτοματη εκινηση και δικαιωματα για μπαρα και οθονη κλειδωματος μου βγαζει ειδοποιησεις οποτε θελει.....
Ο/H johnjor έγραψε:
Να ρωτησω κατι,το mobile hotspots πρεπει να ειναι ετσι κλειστο ή πρεπει να ειναι ανοιχτο;Γιατι ενω στο Facebook και messenger εχω αυτοματη εκινηση και δικαιωματα για μπαρα και οθονη κλειδωματος μου βγαζει ειδοποιησεις οποτε θελει.....
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Να ρωτησω κατι,το mobile hotspots πρεπει να ειναι ετσι κλειστο ή πρεπει να ειναι ανοιχτο
Ο/H johnjor έγραψε:
Κανενας αλλος προβλημα με τις ειδοποιησεις;
Σε γενικές γραμμές όταν γράφεις ενα μνμ σε παρακαλώ να περιμένεις υπομονετικά να σου απαντήσει κάποιος (αυτός που έχει την λύση μπορει να μην μπαίνει κάθε μέρα)
και να μην σπαμάρεις το φορουμ με συνεχόμενα μυνήματα (όπως με το θεμα με τους ήχους) -
Ο/H Bodai έγραψε:
Υπάρχει ήδη νήμα με το θέμα. Ψάξε λίγο...
Σε γενικές γραμμές όταν γράφεις ενα μνμ σε παρακαλώ να περιμένεις υπομονετικά να σου απαντήσει κάποιος (αυτός που έχει την λύση μπορει να μην μπαίνει κάθε μέρα)
και να μην σπαμάρεις το φορουμ με συνεχόμενα μυνήματα (όπως με το θεμα με τους ήχους)
-
Και εγω θεμα με τις ειδοποιησεις ειδικα στο viber δεν ερχεται τπτ οταν ειναι σε αναμονη (εννεοιται τα εχω ολα ανοιχτα να ερχονται κλπ ) υπαρχει σχετικο θεμα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0