Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 739.
-
Ενώ έχω φλασαρει το πατς μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει update Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο και σε σένα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάπου έχει εφαρμογή του mi account που από εκεί επιλέγεις τι θα κάνεις backup. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορείς να φτιάξεις και περνάς αύριο την ρομ όταν συγχρονισουν όλα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμο είναι γίνονται backup όλα, SMS call lists wifi password φωτογραφίες ημερολόγια ρυθμίσεις που έχεις κάνει στην συσκευή. Έπρεπε να είχες. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Back up στο mi cloud δεν έχεις;; έρχονται όλα αυτόματα όπως το έχεις τώρα το τηλέφωνο Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
4.4.2 είναι Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή είναι η stable, πάρε backup γιατί όλα θα χαθούν. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται θα κάνεις factory reset Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κοίτα εγώ τώρα φοράω την τελευταία development 7.10.19 miui 9 το τηλέφωνο δουλεύει άψογα, για stable βάλε την τελευταία την έχω δοκιμάσει μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
2.8.7.0 πρέπει να βάλεις. Καλά δεν ξέρεις πια κατέβασες;;;;; που το βρήκες αυτό το recovery, θα πάρεις αυτό που είναι μέσα στην xtrv ρομ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Download MobileUncle Tools (all versions) Από εδώ την τελευταία έκδοση 3.0.0 Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασε με mobileuncle tool που αναφέρω παραπάνω με αυτό σίγουρα θα κάνεις δουλειά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το αρχείο του recovery βάλε το στην εσωτερική μνήμη χυμα όχι μέσα σε φάκελο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιλέγεις το recovery και το φλασαρεις, Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι καλά τα λες Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk