Στο Redmi pro δουλεύουν μια χαρά οι 160 χαρακτήρες τώρα το τσέκαρα, από την άλλη μου είναι αδιάφορο έχω πολύ καιρό να στείλω SMS ας είναι καλά viber, what's up , messenger. Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε σε ευχαριστώ μου έδωσες ιδέα και το είδε, δεν το έκανα για να τσεκάρω ότι δουλεύει. Λοιπόν πήρα ένα καινούργιο backup και αυτό δημιουργεί άλλον φάκελο στην sd/twrp/backup, μετά έκανα αποκοπή - επικόλληση το παλιό backup στον καινούργιο φάκελο και τώρα το βλέπει. Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από που να τα δω;; στο παλιό όταν πήγαινα restore μου είχε το backup τώρα δεν έχει τίποτα, έχω επιλέξει κανονικά την sd Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φλασαρα το τελευταίο recovery υπάρχει τρόπος να δω το nandroid backup που είχα πάρει με το προηγούμενο recovery 3.1.0.0; ; και αν δουλεύει σωστά; Έχουμε απάντηση σε αυτό; Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάκη φλασαρα αυτό το recovery υπάρχει τρόπος να δω το nandroid backup που είχα πάρει με το προηγούμενο recovery 3.1.0.0; ; και αν δουλεύει σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@kostas_7 εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα την πέρασα όπως και εσύ χωρίς fc, κάνε ένα wipe cache - dalvin από twrp μήπως στρώσει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Thelosouvlakia: “παιδια το link για την ArΩma στο nikel ειναι η ιδια παλια dev του ιουνιου!!! Miui8 και android 6 !!! ” τώρα που τα είδα είναι σωστά. @xristosan είσαι σε stable θέλεις factory reset για να πας σε dev , όποια θέλεις βάλε.
Την πέρασα και εγώ μέχρι στιγμής πάει τρένο, μπαταρία είναι νωρίς ακόμα για πω δείχνει όμως ότι θα πάει καλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
MIUI 9 China Developer ROM 7.10.12 Full Changelog - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Εδώ το είδα, αλλά στα download έχουν ρομ miui 8 Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η 7.6.10 έχει βγει από τον Ιούνιο και είναι η τελευταία dev που έχουμε όλοι για πιο λόγο κάποιος να βάλει την official china και όχι την δικιά μας;;; Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk