Αα οκ ευχαριστώ
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
φλασαρα το τελευταίο recovery υπάρχει τρόπος να δω το nandroid backup που είχα πάρει με το προηγούμενο recovery 3.1.0.0; ; και αν δουλεύει σωστά;
Έχουμε απάντηση σε αυτό;
Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Φλασαρα την νεα aroma πάνω στην 7.6.10 dev χωρις factory reset για να δω αν θα υπάρξει πρόβλημα. Μέχρι στιγμής δεν εχω συναντήσει κάποιο. Κατά την επιλογή των εφαρμογών στην εγκατάσταση επέλεξα να μην εγκατασταθεί η εφαρμογή αλμπουμ της miui. Ενω το ειχα διαβάσει, ξέχασα οτι δεν θα δουλευει σωστα η επιλογη δικιας μου φωτο για wallpaper. Ξανα μπηκα recovery για να κάνω εγκατάσταση μονο αυτη την εφαρμογη ομως μετα τους ορους χρήσης και πατωντας επομενο μενει στο please wait χωρις να προχωράει. Κάνω κάτι λάθος;
-
Μια γνώμη θέλω.. τι να βάλω την stable V8.5 ή την Arwma?
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
@Bodai σωστά το είχα πάρει με το προηγούμενο recovery και το καινούριο δεν μου τα εμφανίζει
-
Από που να τα δω;; στο παλιό όταν πήγαινα restore μου είχε το backup τώρα δεν έχει τίποτα, έχω επιλέξει κανονικά την sd
Στον file manager βλέπεις το φάκελο με το backup, με όνομα την ημερομηνία που το έκανες κλπ.;
-
Παιδιά δεν φαίνεται το backup από παλιό twrp στο καινούργιο όταν πας να κάνεις restore...
Φίλε δοκίμασε να βάλεις το backup αυτο τον φάκελο με την ημερομηνία,στο φάκελο που θα σου δώσω στο λινκ(αποσυμπίεσε το πρώτα βέβαια)
Dropbox - TWRP.7z
Πρέπει να το δεί έτσι.
Δοκίμασε το.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Φίλε σε ευχαριστώ μου έδωσες ιδέα και το είδε, δεν το έκανα για να τσεκάρω ότι δουλεύει.
Λοιπόν πήρα ένα καινούργιο backup και αυτό δημιουργεί άλλον φάκελο στην sd/twrp/backup, μετά έκανα αποκοπή - επικόλληση το παλιό backup στον καινούργιο φάκελο και τώρα το βλέπει.
Ακριβώς το ίδιο είχα κάνει και εγώ, γιαυτό και σου έστειλα τον φάκελο που είχε δημιουργήσει το καινούριο twrp, για να μην μπεις στην διαδικασία που έκανες(τελικά) ηδη... Μην ανησυχείς, δουλεύει μια χαρά!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα