Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 739.
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Μόλις έβαλα την ρομ και ενώ έχω τα ελληνικά όλα μου τα δείχνει αγγλικά άρα πάμε πάλι πίσω διότι δεν ξέρω αγγλικά καρδιά μου Σε redmi note 3g” Τώρα την κατέβασα την ρομ είναι οκ μετά ελληνικά μπράβο στα παιδιά για το fixed. Αυτή η ρομ σε σχέση με την προηγούμενη φαίνεται πιο ταχύτερη λες και έχει νιτρο το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο redmi note 3g μπήκε κανονικά δουλεύει πολύ καλά αλλά το τηλέφωνο γύρισε στα αγγλικά. Όλα τα μενού και οι ρυθμίσεις είναι αγγλικά.
-
Στο redmi note 3G μου κλείνει χωρίς λόγο και τον Firefox και τον Chrome το έχει παρατήρηση άλλους; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Patrasso X: “Παράθεση από newbie: “διάλεξα αυτό.... Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey(Ship in 24hours) , ελπίζω να μην κολλήσει σε τελωνείο μόνο ” Καλορίζικο. Το Vickmall θα στο στείλει με την ένδειξη "είδη σπιτιού και κήπου" σε μικρή συσκευασία και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Ελπίζω να μην σου σταματήσει να σερφάρει με 4G ή 3G, όπως συνέβη σε μένα μετά από 2 βδομάδες χρήσης. Αλήθεια, αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε κανείς άλλος κάτοχος τ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από newbie: “διάλεξα αυτό.... Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB - Grey(Ship in 24hours) , ελπίζω να μην κολλήσει σε τελωνείο μόνο ?(” Γιατί δεν πήρες από το ίδιο μαγαζί και την γνήσια θήκη που έχει; είναι πολύ καλή και ποιοτική και για glass επίσης έχει πολύ καλά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από TziMcN: “Αν πάρω το απλό, όχι το international, θα μπορέσω δηλαδή με μια rom από εδώ να ενεργοποιήσω το 4g? Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν το ξεκαθάρισα.......:(” 4g θα έχει αλλά δεν θα έχει την 800αρα, ποιος ο λόγος να πάρεις το απλό;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από newbie: “Μόλις παρήγγειλα το εν λόγο κινητό (REDMI 3s).... όποιος μπορεί να κάνει καμιά καλή πρόταση για ποιοτική θήκη (flip/open) ή και τζαμάκι, καλοδεχούμενη.... Τι πήρατε εσείς; Σας άρεσε για να το διαλέξω και γω ή βγήκε μάπα για να το αποφύγω; Περιμένω εμπειρίες...” Από που το πήρες και ποιο πήρες;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από newbie: “Ας πούμε οτι δέχομαι την υποχώρηση και διαλέγω γκρίζο... Σας έχω ακόμα μια ερώτηση για ασφάλεια, αν τυχόν πάρω από εδώ ( http://www.vickmall.com/of...32gb-grey.html ) είμαι εντάξει σε όλα τα άλλα; Δηλαδή θα έχω 3g ram, 32g rοm, official global stable rom και διαθέσιμη την μπάντα 20(800) για 4g.... Σωστά γράφω ή όχι;” Ερώτηση είναι αυτή;; λογικά θα έχεις 4gb ram 64rom αφού αυτά γράφει τι λες να έχεις εσύ;; Εμένα μου ήρθε με development rom όχι με stable.
-
Έχω κατεβάσει global development fastboot rom αυτό το edl Mode δεν κατάλαβα όταν το βάλω στο miflash θα μου πει τι πρέπει να κάνω για να μπει σε edl Mode;; Τι παιδεμος είναι αυτός; εγώ με το note 3G του έχω κάνει τα πάντα από φλασαρισματα και δεν είχα πρόβλημα. Για καλό έβαλαν τα κλειδώματα; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παίδες, αύριο θα μου φέρει φίλος ένα Kenzo για πέρασμα ρομ με ελληνικά, δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξεκλειδωσω bootloader δεν έχουνε και άδεια, αν του περάσω από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την global development με τις οδηγίες που έχει στο flashing quide θα τα καταφέρω;; τώρα φοράει v7 stable σχεδόν όλο το μενού είναι στα αγγλικά κάτι σκορπια ελληνικά έχει μόνο. Σήμερα που το είδα το κινητό λίγο και πήγα να μπω recovery μου έβγαζε…
-
Απ: [XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/10 21:05)
ΜήνυμαΣτο redmi note 3G τα οι ρυθμίσεις είναι στα αγγλικά και όταν πάω στο about Phone κρασαρει η εφαρμογή Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
redmi 3 vs redmi 3 pro
ΜήνυμαΤο pro είναι, τι δεν σου κάθετε καλά; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα και η developer δεν είναι 6, οπότε ποιος ο λόγος να αλλάξεις Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μόλις έκανα την ίδια διαδικασία για ένα φίλο είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον μπιλακο τελικά κατάφερα ούτε θυμάμαι πως να περαστεί twrp και μετά φλας την ελληνική developer, αυτό που θέλω ρωτήσω είναι αν μπορεί να γίνει unroot η ρομ γιατί δεν του δουλεύει το novago. Αλλιώς τι επιλογή έχω; να περάσω stable;; είναι ρουτ αυτή;;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmydimo: “Παράθεση από dfoust: “Την έχω αρκετό καιρό, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι μπαταρία βγάζει 3-3,5 ώρες οθόνη. Το Hotspot δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σορρυ αν σε πρηζω. Εννοείς οθόνη αναμμένη συνέχεια 3+ ώρες οθόνη; Σαν αίσθηση ότι βγάζει μέρα ότι κ να γίνει, βαριά "επαγγελματική" χρήση να το πω, δηλ. mail, gps, σημειώσεις, internet wifi & 3g, καιρός κλπ, αλλά ΟΧΙ παιχνίδια, στη δίνει;” Ανάλογα τι κάνω αν παίζω πολύ clash o…
-
Την έχω αρκετό καιρό, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι μπαταρία βγάζει 3-3,5 ώρες οθόνη. Το Hotspot δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk