[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H LoukG έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
-
Καλο χρυσο το note 3 pro, αλλα με αυτο το battery drain θα με αναγκασει να το δωσω. Το πηρα για την μπαταρια του και οταν θυμαται να drainαρει ριναι πραγματικα απογοητευτικο.
3 το βραδυ 100% φορτιση. 9 το πρωι 75% και λεω και ευχαριστω.
δεδομενα, wifi, brightness τα ΠΑΝΤΑ κλειστα γιατι το εκανα για δοκιμη. Κανενα app autostart και κανενα app στο φοντο με fresh reboot πριν πεσω για υπνο.
Android και android service οι υπευθυνοι.
Θα ρωτουσα αν υπαρχει καποια λυση αλλα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μπορω να βγαλω απο το κινητο. Ηδη το εχω σχεδον αχρηστο απο αποψη εγκατεστημενων εφαρμογων και feature στην προσπαθεια να απομονωσω το drain. Τι να το κανω ετσι..
Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη. 8.0.1.0 GR -
Για να δεις εάν μπαίνει σε deep sleep
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bvalosek.cpuspy.realgpp&hl=en
Για να δεις λεπτομέρειες από τις εφαρμογές που κάνουν κατανάλωση
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=en -
Ο/H klainmaingr έγραψε:
Θα ρωτουσα αν υπαρχει καποια λυση αλλα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μπορω να βγαλω απο το κινητο.
-
To gsam μου εβγαζε αντιστοιχα android και android system με 40-50% το καθενα. Wipe και factory reset τεινουν να κανουν το τηλεφωνο να λειτουργει για μερικες μερες και μετα προς το drain τραβά.
Αν κρινω απο το google ολοι κατηγορουν το google play services αλλα ουτε το κιν ουτε το gsam ουτε αλλα battery managers το απομονωνουν για να το επιβεβαιωσω. Αλλα και να το επιβεβαιωσω δεν ξερω ποια θα ηταν η λυση. Να πω οτι πραγματικα τα παντα ειναι κλειστα. Sync auto-updateκτλ ουτε για αστειο.
Για το deep sleep μπαινε δε μπαινει μπορω να κανω κατι για να το ρυθμισω; -
Ο/H klainmaingr έγραψε:
Wipe και factory reset τεινουν να κανουν το τηλεφωνο να λειτουργει για μερικες μερες και μετα προς το drain τραβά.
Όσοι είχαν το ίδιο θέμα σώθηκαν με το system.. -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Έτσι πρέπει να είναι;
Αλλά από Ινδία;;;
Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση;
-
Ναι εχω κανει και wipe system και ξαναμανα clean install. Αν δε κανω λαθος με ειχες βοηθησει και εσυ οταν καταλαθος εκανα wipe τα παντα μαζι με system και εκανα ενα υπερclean install. Να το ξανακανω αλλα νιωθω οτι ειναι θεμα χρονου να ξαναξεκινησει το προβλημα και τζαμπα θα φαω ταλαιπωρια με τα flash. Αν μη τι αλλο θα το αφησω για οταν βγει η επομενη.
Οσον αφορα το deep sleep, 52% απο τις τελευταιες 58 ωρες ηταν σε deep sleep και 30% σε 691. Τα υπολοιπα ψιλα σε αλλες συχνοτητες. Governor interactive.
Να υπαρχει καποια πιο σιγουρη rom; -
Ο/H dfoust έγραψε:
Την έχω αρκετό καιρό, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι μπαταρία βγάζει 3-3,5 ώρες οθόνη. Το Hotspot δουλεύει κανονικά.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H jimmydimo έγραψε:
Ο/H dfoust έγραψε:
Την έχω αρκετό καιρό, όλα δείχνουν να πηγαίνουν ρολόι μπαταρία βγάζει 3-3,5 ώρες οθόνη. Το Hotspot δουλεύει κανονικά.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανάλογα τι κάνω αν παίζω πολύ clash of clan δύσκολο να βγει η μέρα σε γενικές γραμμές ναι βγαίνει μέρα.
Από χθες του πέρασα αυτήν [6.0.1] Resurrection Remix 5.7.4 For Xiaomi Redmi Note 3G [MT6592] - Droid Tech HUB | Hub Of Android Tweaks | την ρομ έτσι για δοκιμή μεχρι τώρα ρολαρει μια χαρά. -
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.3.0 (Mi Max) κατεβαίνει από το megadysk με ρυθμούς χελώνας, εν αντιθέσει από το androidfilehost με ρυθμούς λαγού.
Να φλασάρω αυτήν από το androidfilehost ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα