Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 136.
-
Για mi4c προβλέπεται αυτή την εβδομάδα η καινούργια stable?
-
Καλησπέρα,υπάρχει στο πρόγραμμα να βγει η stable 8.5.1.0 για mi4c? 'Εχει αν.εβει και στο eu και στο offical site.
-
Reverse tethering ! HELP
mv_best - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαyoutu.be/KoLmavYZivk Φίλε μου νομίζω εδώ είναι η λύση σου χωρίς root με καλώδιο.
-
youtube.com/watch?v=XroqwD9EG6E youtube.com/watch?v=4QLsMxWyNCo
-
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τα πιο βαριά κεφάλια αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το mi4c.Το fix mi4c charged θα δουλέψει με τις rom της ομάδας μας? [MOD] MI4C Charged | Xiaomi Mi 4C .Συγνώμη για το link ,αν δεν επιτρέπεται ας σβηστεί.Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί με το θέμα μπαταρίας.
-
Παράθεση από vayio: “Ψαχνοντας στο ιντερνετ για το πρόβλημα με τη μπαταρία σε nougat, αρκετοί αναφέρουν ότι λύθηκε με factory reset. Το έχει δοκιμάσει κάποιος? ” Εγώ το έκανα 2 φορές με factory reset και full wipes σε όλα.Ρουφάει μπαταρία σαν ηλεκτρική σκούπα
-
Καλημέρα. Ευχαριστούμε για τη δουλειά σας. Πέρασα την καινούργια rom στο Mi4c με full wipes και factory reset, γιατί το πρόβλημα με το στιγμιότυπο δεν έφτιαξε. Μετά απο καθαρή εγκατάσταση, δούλεψε κανονικά. Δυστυχώς τραγική μπαταρία. με όλες όσες δοκίμασα nougat. ο επεξεργαστής δεν μπαίνει σε deep sleep με τίποτα και οι συχνότητες που παίζει είναι υψηλές, με το τηλέφωνο σε καμία χρήση. Το έβγαλα απο την πρίζα 8.10 100% φορτισμένο και τώρα είναι στο 64% χωρίς να έχω ασχοληθεί.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mv_best: “ ” Κοίταξε τι σου λέει στο Ρυθμίσεις > Αποθηκευτικός χώρος. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όχι αδειος ειναι,εκανα clean install ,έχει 16 gb ελεύθερα.Είμαι με xiaomi απο το 2013,έχω μια σχετική εμπειρία Έχει αναφερθεί και εδώ screenshot not capture (see notification) - Redmi 3S - Mi Community - Xiaomi .Δυστυχώς λόγω δουλειάς το χρειάζομαι, και ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει κανείς το ίδιο θέμα ή μήπως υπάρχει καμία ιδέα. δοκίμασα και αυτό How to Fix “…
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις περί screenshot, ξανά πέρασα την rom, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Φαίνεται ότι τραβάει κανονικά, αλλά βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος.
-
Παιδιά κανείς δεν μπορεί να δοκιμάσει 1 screenshot με mi4c να μου πει αν δουλεύει?? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την δουλειά σας.1 πρόβλημα και μια ερώτηση έχω για αυτήν την rom σε mi4c. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω sceenshot.μου λέει οτι δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χωρος. δοκίμασα κάποιες λύσεις που προτείνονται στο google αλλά δεν..Μπορεί να μου πει κανείς αν έχει το ίδιο προβλημα? Και δεύτερο:για 160 sms χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ
-
Παιδιά μόλις πέρασα τη συγκεκριμένη rom από miui 7 που είχα στο mi4c, και πραγματικά δεν το μετάνιωσα στιγμή. Συγχαρητήρια gkalen τρομερή δουλειά, το κινητό είναι άψογο.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλη επιτυχια σε ολους. XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από george koukourakis: “ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ REVOLUT ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ? ” Από οποία θες φίλε μου. Σημειωτέον ότι σε ταξίδι στην Αγγλία πρόσφατα τράβηξα λεφτά πολύ άνετα χωρίς καμία προμήθεια όπως και πλήρωσα σε μαγαζιά κανονικότατα, σύμφωνα με τα λεφτά που είχα μετατρέψει.
-
Ειδα οτι στο eu λυθηκε το θεμα με τα κλειδωμενα bootloader και ανεβασαν rom .Αναμενουμε και στα δικα μας? Γιατι η 7.1.16 μου τρωει τρελα την μπαταρια στο mi4c και οταν πηγα να γυρισω στην 31,12,15 ειχα πολλα errors μονο με wipe cache,dalvik και δεν το ξαναστηνω γιατι εχω πολλα.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από dnomikos: “Εγώ δεν έχω χρήματα στο balance για να το τσεκάρω (δεν μου εμφανίζει εκεί το Balance) , αλλά εσύ πήγαινε στο Paypal -> My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (ή Set Available Funding Sources) και δες αν σου εμφανίζει το Balance να το ξε-τσεκάρεις. ” Αυτό απο κάτω εννοώ...Όταν πάω να πληρώσω ένα προϊόν, έχει επιλογή ΜΟΝΟ το Balance στο "Pay With" και δίπλα τη τιμή του προϊόντος: forums.x…