Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 246.

• Επίσης απανωτη δεύτερη ερώτηση. Στο always on display οι ειδοποιήσεις και τα εικονίδια των εφαρμογών φαίνονται; Γιατί σε μένα δεν βγάζει τίποτα, μόνο ώρα και ημερομηνία... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά, μετά από περιπλάνηση σε lg και oneplus επέστρεψα στο αγαπημένο μου miui, καθώς κανένα απ τα άλλα δύο λειτουργικά δεν με κράτησε... Επιστροφή λοιπόν με το MI Mix 3 και οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Global version με την αντίστοιχη Ρομ και τον bootloader κλειδωμένο. Official global 10.2.2.0 και πρέπει να είναι η τελευταία έτσι;;; Το κινητό τα σπάει, η οθόνη στη χρήση δεν χορταινεται. Μόνο με την εξοικονόμηση μπαταρίας έχω λίγα θέματα γιατί πχ μου έκλεινε το runkeepe…

• Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, τελικά έγινε με το προγραμματάκι που μου πρότεινες...Να σαι καλά...

• Το πρόβλημά μου είναι ότι με ότι επιχείρησε να κάνει δεν ξέρω αν το ξανακλείδωσε. Μήπως το xiaomiTool θα μου δώσει τη λύση όπως και να χει ή να δοκιμάσω αυτό που μου έδωσες;;;

• Παιδιά δανείζομαι το θέμα του φίλου γιατί αφορά το ίδιο προβλημα στην ίδια συσκευή, μην ανοίξω νέο. Φίλη προσπάθησε να κάνει update την δική μας ΡΟΜ στο Redmi 3s της. Και κόλλησε στο MI logo. Το πήρα για να της το φτιάξω και είδα ότι μου μπαίνει TWRP(3.1.0-0 by geoanto), συνεπώς τράβηξα όλα όσα ήθελε να πάρει back up στο pc μου. Τώρα για να της βάλω official stable (και να μην με ξαναμπλέκει) απλά κατεβάζω την τελευταία ROM και την κάνω install μέσω TWRP; Με factory reset μάλλον γιατί είχε μείνε…

• Για οποίους ανέφεραν ή αντιμετώπισαν πρόβλημα όπως κι εγω με χαμηλή ένταση του συνομιλητή τους κατα τη διάρκεια κλήσεων, το πρόβλημα το έλυσα με συμβουλη από το αγγλόφωνο φόρουμ, όπου κάποιος ανέφερε ότι το Μι5 του είχε πάνω στο ηχείο μια στρώση από κάτι σαν πολύ λεπτή σιλικόνη. Έλεγξα το δικό μου με ένα δυνατό φακό και είδα ότι κάτι έκλεινε το ηχείο. Το εξυσα προσεκτικά με ένα μαχαιρακι(θέλει αρκετή προσοχή μην τραυματιστεί το ηχειο ή το πλέγμα μπροστά του) και μπορώ να πω ότι το θέμα μου λύθηκ…

• Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω λίγο χώρο στο κιν(32 GB) λέω να καθαρίσω τίποτα. Αυτά τα αρχεία cache της κάθε εφαρμογής τι περιέχουν; Είναι ασφαλές να τα σβήσω;;; ανησυχώ γιατί αν σβήνουν αρχεία τύπου auto login σε εφαρμογές να μην το κάνω γιατί δεν θυμάμαι πόλους απ τους κωδικούς μου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει κανείς το πρόβλημα να του κάνει soft reset το κινητό στη διάρκεια της νύχτας;;; Της κοπέλας μου με την τελευταία dev κάθε βράδυ το αφήνει ανοιχτό και το πρωί ζητάει pin. Δεν ξέρω αν κάνει από μόνο του πλήρη επανεκκίνηση ή απλά κολλάει και ξαναζηταει το pin και δεν ξέρω πως να της το φτιάξω. Η εγκατάσταση της deν έγινε με τα γνωστά wipes dalvik και cache... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από markito: “@johnkeppas Ναι κανονικά όλα. Έχεις βάλει την εφαρμογή supersu στο κινητό σου? Αν ναι τότε κάνε αυτό που σου πρότεινα παραπάνω, διαφορετικά κάνε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή και όταν σου ζητήσει δικαιώματα δώστα - MI 5 using Tapatalk” Είχες δίκιο κι ευχαριστώ πολυ. Τελικά παρόλο που φλασαρα το SU δεν μου εγκαθιστουσε από μόνο του την εφαρμογή, και γι αυτό δεν μου εμφανίζει πλαίσιο στο nbg app που να ζητάει δικαιώματα... Μόλις εγκατέστησα το SU app όλα έγ…

• Παράθεση από markito: “Παράθεση από johnkeppas: “Καλημέρα, ξερει καποιος αν το SU προκαλεί πρόβλημα με την εφαρμογή της εθνικής τράπεζας;;; Δεν μου κάνει εγγραφή την συσκευή. Παίζει να ανιχνεύει ότι είμαι ρουτ και να μην στέλνει μηνυματακι με έναν κωδικό που χρειάζεται;;; Γιατί της Alphabank δουλεύει κανονικά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι σε εμένα δε δημιουργεί πρόβλημα,αλλά ζητάει δικαιώματα root. Μπες στην εφαρμογή του supersu και δώσε δικαιώματα MI 5 using Tapatalk…

• Καλημέρα, ξερει καποιος αν το SU προκαλεί πρόβλημα με την εφαρμογή της εθνικής τράπεζας;;; Δεν μου κάνει εγγραφή την συσκευή. Παίζει να ανιχνεύει ότι είμαι ρουτ και να μην στέλνει μηνυματακι με έναν κωδικό που χρειάζεται;;; Γιατί της Alphabank δουλεύει κανονικά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω βάλει στης κοπέλας μου το Προ την προτελευταία aroma με factory reset. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με συνολικό κόλλημα της συσκευής ή και απλά εφαρμογών που αφήνουν το κινητό παγωμένο για χρονικό διάστημα έως και 30 δευτερόλεπτα. Επειδή το έχει σχεδόν γεματο(είναι το 32 GB) σκέφτομαι αν γίνεται να το προκαλεί αυτό. Έχω κάνει και wipes 2 φορές... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν πιο πριν έχουμε βάλει άρωμα πρέπει να ξαναβάλουν ή μπορώ να κατεβάσω και την απλή xtrv;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μια ερώτηση. Ταιριάζει στο κινητό μας θήκη από κάποιο άλλο xiaomi γιατί αυτές του redmi pro είναι πολύ λίγες και δυσεύρετες... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μόλις έβαλα την 9αρα την stable... Μιλάμε άλλο κινητό... Όπως έχουν πει και για τις dev, πολύ καλύτερη απόκριση, το κινητό έχει γίνει πολύ snappy, σε σημείο να κάνω λάθος πατήματα γιατί έχω συνηθίσει σε πιο αργή εναλλαγή. Δεν μπορώ να μιλήσω για ελεύθερη ράμ ή μπαταρία ακόμα, αλλά η ράμ δεν με ενδιαφέρει αφού δουλεύει το κινητό εξαιρετικά όσα και να ανοίξω, και το κιν το φορτίζω συνέχεια μες στη μέρα γιατί λόγω δουλειάς πρέπει να είναι φορτισμένο σε κάποια έκτακτη περίπτωση. Για όσους ενδ…

• Μπορεί να είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά εγώ με την τελευταία Stable 8.5.3 για το gemini δεν χρειαζομαι FR. Αν για κάποιο λόγο δεν κάτσει καλά και του κάνω FR μετά θα είναι το ίδιο σαν να το έκανα τώρα;;;

• Ευχαριστώ πολύ και για τις οδηγίες και την απαντηση Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μόλις κατάφερα να περάσω κι εγώ official global stable 8.5.3 στο νικελ φίλου. Ερώτηση, θα παίρνει πλέον αναβαθμίσεις ota ή επειδή είναι fastboot ROM δεν γίνεται;;;

• RE:

johnkeppas - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από spithas: “nai einai” Παράθεση από 8@nos: “@spithas Πήγαινε "Σχετικά με το τηλέφωνο" και πάτα μερικές φορές εκεί που λέει έκδοση kernel ν'ανοίξει το cit όπου θα κάνεις τεστ το led. Αν σου γράψει ότι περνάει το τεστ, τότε το led είναι οκ, οπότε θα έλεγα να μπεις στο twrp, να κάνεις factory reset και να ξαναφλασάρεις τη rom. Για να δούμε μήπως είναι bug της rom, θα μπορούσε κάποιος με το ίδιο κινητό (Mi 5) να μας πει αν λειτουργεί σε αυτόν ή όχι.” Εγω με μι5 και δουλεύει το Led. Υπόψιν…

• RE:

johnkeppas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από haris8: “cosmote εχω . 3g ενεργοποιημενα μονο και μενω Αττικη (Λαυριο). το σημα μια χαρα το βλεπω εκτος μονο στο χωρο της δουλειας που εκει οντως υπαρχει προβλημα. αλλα το 42% που λεω ειναι απο την χθεσινη μερα που ειχα ρεπο οποτε δεν ειχα θεμα με το σημα.” Ίσως να το κάνεις μια επανεκκίνηση και να το ξαναπαρακολουθησεις, για να αναφέρεις τα αποτελέσματα εδώ στα παιδιά που μαγειρευουν... Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου δυστυχώς... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk